Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: He³m z wojaka
> Uzbrojenie na przestrzeni dziejów > Uzbrojenie - ogólnie > Uzbrojenie - porady techniczne
Grunwaldomaniak
Zamierzam wykonaæ he³m (do treningu) z he³mu wojskowego, tzn. dospawaæ albo donitowaæ dó³.
Jaki typ he³mu radzicie mi zrobiæ?
My¶la³em, ¿eby zrobiæ jaki¶ garnek albo barbutê, ale mo¿e uda³aby siê jaka¶ przy³bica?
Nikodem
Do treningów - to mo¿e byæ cokolwiek. mo¿e spróbuj dospawaæ boki ni¿ej i przód inspiruj±c siê salad± - to dosyæ wygodny he³m.
Cmok z Dzia³dowa
ja kupi³em kiedy¶ taki gotowy dospawane boki i ty³, wewn±trz oklejony karimat± czy czym¶ takim, i ju¿ wtedy robi³o siê bardzo ciasny,
wiêc dobrze dospawaæ od krawêdzi he³mu nie w dó³, a sto¿kiem na zewn±trz.

Grunwaldomaniak
Salada mo¿e byæ, tylko jeszcze jeden problem:
Jak zamontowaæ zas³onê?
Mo¿e na ¶ruby?
Marcvs Acilivs Glabrio
Mo¿e na sta³e? W sumie nikt o ruchomej zas³onie nic tutaj nie mówi³, a do treningu moim skromnym zdaniem jest zupe³nie zbêdna.
Dobry
Na 9 zdjêciu w 1 kolumnie http://www.grunwald1410.pl/index.php?art=10088 w grupie pawê¿ników pierwsza osoba od lewej, mój kolega Rados³aw ze Zduñskiej Woli (oczywi¶cie jest na Freha) ma w³a¶nie ³ebkê zrobion± przeze mnie z wojaka smile.gif
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.