Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: II Miedzynarodowy Turniej Rycerski w Paczkowie
> Inne > Kalendarium 2010
efendi
Witam!
Drugi raz organizujemy turniej w Paczkowie. Pierwszy chyba w 2004-5 roku?
Miasto nazywane Polskim Carcassonne, odpowiada wszelkim warunkom zeby takowe imprezy tak organizowaæ. Do Marcina W. - nagrody bêda b.wysokie bigsmile2.gif . Wszystkie szczegó³y w terminie do koñca maja. Duzo spraw siê w tej chwili za³atwia i nie wszystko jeszcze wiadomo.
Pozdrawiam
efendi
Robert Szatecki
CYTAT(efendi @ 10:01 08.03.2010) *
Witam!
Drugi raz organizujemy turniej w Paczkowie. Pierwszy chyba w 2004-5 roku?
Miasto nazywane Polskim Carcassonne, odpowiada wszelkim warunkom zeby takowe imprezy tak organizowaæ. Do Marcina W. - nagrody bêda b.wysokie bigsmile2.gif . Wszystkie szczegó³y w terminie do koñca maja. Duzo spraw siê w tej chwili za³atwia i nie wszystko jeszcze wiadomo.
Pozdrawiam
efendi

Cze¶æ,
Czy przypadkiem w tym samym czasie nie organizujecie turnieju w poznaniu - http://www.freha.pl/index.php?showtopic=20639?
Pozdrawiam Robert
efendi
Witam!
Zgadza siê, bedziemy w dwóch miejscach, a co? smile.gif tylko w Paczkowie z przewag± strony czeskiej.
Pozdrawiam
efendi
Witko
Niestety w tym roku Paczków muszê odpu¶ciæ bo mam ¶lub najm³odszego brata i jestem ¶wiadkiem usmieszek_08.gif , ale w przysz³ym roku chêtnie siê zjawimy.
Wszystkim w Paczkowie ju¿ dzi¶ ¿yczê udanej zabawy warrior.gif
Monysha
Efendi, mo¿emy liczyæ na te szczegó³y, czy nadal nie wiadomo nic?
efendi
CYTAT(Monysha @ 23:33 27.05.2010) *
Efendi, mo¿emy liczyæ na te szczegó³y, czy nadal nie wiadomo nic?

Witaj!
Proszê o jeszcze trochê cierpliwo¶ci. Dogadujê sprawy z zagranic± i dlatego trwa to tak d³ugo.
Mamy sporo czasu , tak wiêc czekajmy :-)
Turniej ma byc "wypa¶ny" smile.gif
pozdrawiam
Gorgar
Witam,

ja te¿ chêtnie podjecha³bym do Paczkowa, chocia¿by zobaczyæ te s³ynne miejskie mury i z³upiæ je zwyczajowo :D.

Czekam na informacjê co i jak a na turniej wstêpnie siê piszê z ¿on± i dzieciakiem.

pozdrawiam
Gorgar
efendi
Informacje niebawem. Jeszcze kilka spraw ustalamy. Nie wiem czy jeszcze ktos pamiêta jak kilka lat temu walczyli¶my pod murami, a konkretnie chcielismy wywalic bramê... smile.gif
pozdrawiam
efendi
Witam!
Po powrocie z Niemiec zamie¶cimy szczegó³y turnieju. Teraz juz moge powiedziec ze mamy zgode na zdobywanie murów, bedzie du¿o wystêpów i czeskiego piwa (do granicy 5 km)
Pozdrawiam
Robert Szatecki
Efendi wraz z bratem mamy wielk± ochotê uczestniczyæ w obu turniejach w Paczkowie i Poznaniu:) Bêdziemy uradowani je¿eli tak je ustawisz, ¿e da radê z jednego pojechaæ na drugi i zd±¿yæ na bojówkê:P
Pozdrawiam Robert
efendi
CYTAT(Robert Szatecki @ 23:27 20.07.2010) *
Efendi wraz z bratem mamy wielk± ochotê uczestniczyæ w obu turniejach w Paczkowie i Poznaniu:) Bêdziemy uradowani je¿eli tak je ustawisz, ¿e da radê z jednego pojechaæ na drugi i zd±¿yæ na bojówkê:P
Pozdrawiam Robert

Tak zrobimy. Godziny rozpoczêcia jednego i drugiego podamy do 29.07.
Pozdrawiam
efendi
Monysha
Temat trochê ucich³, a impreza siê wielkimi krokami zbli¿a.... ja siê od maja ju¿ nastawiam pozytywnie na t± imprezê i oczywi¶cie zamierzam przyjechaæ :D
.Axel.
No ja równie¿ jestem ciekawy imprezy, choæ mnie interesuje bardziej Turniej £uczniczy. Mo¿e ju¿ jest plan godzinowy?
agresiva56
Mo¿na wpa¶æ na bojóweczke ??
efendi
Witam!
odpowiadam na pytania:
-niestety, nie da rady zrobic tak ¿eby byc na bojowym w Poznaniu i Paczkowie. Za du¿a odleg³o¶æ w czasie.
Dlatego robimy w Poznaniu bardziej lajtowy turniej a w Paczkowie he he.... bum.gif
Nic nie piszemy, bo w zasadzie na priv wszystko zosyta³o ustalone.
Je¿eli kto¶ chce jeszcze przyjechaæ, to zapraszam. Trzeba tylko napisaæ mi o tym, bo musze zadbaæ o szamanko w odpowiedniej ilo¶æi.
Zagra w Paczkowie wiele zespo³ów z Czech a z Polski Tryzna, Roderyk i STONEHENGE, Drums and Pipes. Zaczynamy o godz 13:00 w sobotê , przywitanie wszystkich w rynku. Wyjscie z obozu o godz 12:45. Spanie w parku pod murami, dla boj±cych sie spaæ w namiocie , sala kinowa-pod³oga.
W sobote o godzinie 15:00 odbedzie siê turniej konny na kopie. bojowy ok 14:00 i 16:00
zdobywanie murów godz 21:00, ³uczniczy tak¿e.
Jeszce raz zapraszam chêtnych i do zobaczenia w polskim Carcassone. Tak nazywaja Paczków(ca³e mury itd)
Pozdrawiam
efendi
Turniej jeszcze trwa, ale w bojowym, ju¿ zakonczonym, miejsca zdobyli:
1. Wo³czko
2-3. Szateccy smile.gif
Pozdrawiam
Pawe³ £agódka
Turniej udany :D jak kto¶ ma jakie¶ fajne fotki niech poda linki :D pozdrawiam devil.gif
Monysha
By³o jak zawsze genialnie, bawi³am siê ¶wietnie :D Gor±co pozdrawiam i dziêkujê wszystkim ludkom, którzy byli uprzejmi po¿yczyæ mi elementy uzbrojenia na bitwê - jeste¶cie kochani smile.gif i oczywi¶cie Fifiemu, który mi "zawsze blachy po¿yczy" xD

I jeszcze ma³a pro¶ba - poszukuje kontaktu do Przemka z Wroc³awia. Osobnik ten obieca³ namiary na swojego kowala i wyjecha³ rano angsad.gif

Dziêki wszystkim za udany weekend :D
Legolas
Wyniki turnieju ³uczniczego:

I - Jaros³aw Zubelewicz / Obr
II- Rosomak
III-Axel / Drab
IV-Kirszniok / Drab
Mlodymir
Dziêkujem serdecznie za imprezê, jak zawsze by³o mi³o i g³o¶no :D

Pozdrawiamy
Tryzna
rossomak
Witam , ja tylko w kwestii sprostowania bo ju¿ plotki chodz± po kraju smile.gif
Rosomak to Rosomak nie Drab smile.gif
Legolas
CYTAT(rossomak @ 21:29 17.09.2010) *
Witam , ja tylko w kwestii sprostowania bo ju¿ plotki chodz± po kraju smile.gif
Rosomak to Rosomak nie Drab smile.gif

Blad zostal sprostowany,za zamieszanie przepraszam.
Rafa³ Pr±dzyñski
A co to Drab? smile.gif
yakris
Witam.
Foty z Paczkowa s± tutaj http://yakris.wordpress.com/imprezy-rycerskie/paczkow-2010
Legolas
Dru¿yna Zabrzañskich Drabów.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.