Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Krakowskie wieczorki szermiercze
> Ogólne kategorie (bez podzia³u na epoki) > Szermierka > Treningi, sparingi i seminaria szermiercze
Saqr
Witam
W zwi±zku z inicjatyw± powsta³± podczas ostatniego spotkania szermierczego w klubie KS Bronowianka pragnê serdecznie zaprosiæ na pierwsze spotkanie które siê odbêdzie w
KS Bronowianka na ma³ej hali 23.03.
Startujemy o 18.00
Zapraszamy serdecznie wszystkich bawi±cych siê w fechtunek w Krakowie i nie tylko..
Od osób zajmuj±cych siê szermierk± wczesno¶redniowieczn± po szko³y szermierki zapraszamy serdecznie .
Sparingi z za³o¿enia maj± luzn± formu³ê i s± spotkaniem kole¿eñskim ... m±dro¶ci i politykê prosimy zostawiæ poza sal± :P

Z organizacyjnych - obuwie sportowe , w³asna woda i sprzêt :P

Bior±c pod uwagê i¿ musimy znaæ mniej wiêcej ilo¶æ uczestników prosimy o troszkê wcze¶niejsze zg³oszenia .

W przypadku potrzeby noclegu pisaæ na priv .

Pozdrawiam
Stowarzyszenie Stanica
Saqr
Startujemy o 19.00 ...na pêtli w Mydlnikach spotkanie ....w przypadku gdyby kto¶ dotar³ mimo wszystko pod KS Bronowiankê postaramy siê zapewniæ transport ...

Przepraszam za zmianê godziny i miejsca jednako¿ nie by³o to zale¿ne od nas ..
Monika ksf
CYTAT(Saqr @ 19:42 22.03.2010) *
Startujemy o 19.00 ...na pêtli w Mydlnikach spotkanie ....w przypadku gdyby kto¶ dotar³ mimo wszystko pod KS Bronowiankê postaramy siê zapewniæ transport ...

Przepraszam za zmianê godziny i miejsca jednako¿ nie by³o to zale¿ne od nas ..

Saqrze mo¿esz sprecyzowaæ, gdzie bêdzie to spotkanie? I podaæ tel kontakatowy.
Nie ka¿dy dotrze na pêtlê punkt 19 i zagl±da tak jak ja ka¿dego dnia na freha, dlatego Ci ludzie, którzy ju¿ dostali info, pojawi± sie o 18.00 na Bronowiance.
Jurcy¶
No to tak:

Szko³a podstawowa nr 138, Mydlniki, ul. Kazimierza Wierzyñskiego 3.

Trwaæ to bedize mia³o do oporu, postaramy siê jak najd³u¿ej mieæ czas.

Dla u³atwienia:
Przechodzimy z pêtli obok domu kultury po prwaej stronie (lub wje¿d¿amy w t± uliczkê)
Tam idziemy w prawona rzwidleniu i po lewej stronie jest szko³a. Od pêtli to jakie¶ 80 metrów

kontaktowaæ siê mo¿na ze mn± pod numerem 608080986

Vea!
Saqr
Dziêkujê serdecznie za udzia³ i przybycie wszystkim grupom i pojedynczym osobom ...
By³o naprawdê bardzo fajnie i przyjemnie smile.gif

Na nastêpn± edycjê zapraszamy po ¶wiêtach ...og³oszenie pojawi siê wkrótce ..

P.S. oficjalny telefon na przysz³o¶æ pod którym udzielamy informacji
696 705 525

Pozdrawiam serdecznie.
Marek
Monika ksf
co¶ mi kilka razy wys³a³o tego samego posta.

CYTAT(Saqr @ 16:17 24.03.2010) *
Dziêkujê serdecznie za udzia³ i przybycie wszystkim grupom i pojedynczym osobom ...
By³o naprawdê bardzo fajnie i przyjemnie smile.gif
Na nastêpn± edycjê zapraszamy po ¶wiêtach ...og³oszenie pojawi siê wkrótce..
Dziêki za urzeczywistnienie idei spotkañ ponadgrupwych. Bêdzie fajnie tak regularnie siê pot³uc. Owszem by³o przyjemnie, jak to miêdzy nami masochistami bywa ;). Byle frekwencja nastêpnym razem równie¿ dopisa³a.
Saqr
Witam
Zgodnie z wol± uczestników poprzedniego wieczorku szermierczego mam przyjemno¶æ zaprosiæ na reaktywacyjny wieczorek który siê odbêdzie :
8 pazdziernika 2010
Starujemy o 19.00
Miejsce
Sp 138 ul.Wierzyñskiego 3 na Mydlnikach w Krakowie
Dojazd autobusami
103 i 501 - jedziemy do samej pêtli na Mydlnikach
Kontakt :531-242-531

P.S. zapraszamy wszystkich zainteresowanych sparingami od miecza po szpadê .

Pozdrawiam
Stowarzyszenie Stanica
Monika ksf
CYTAT(Saqr @ 11:34 30.09.2010) *
Witam
Zgodnie z wol± uczestników poprzedniego wieczorku szermierczego mam przyjemno¶æ zaprosiæ na reaktywacyjny wieczorek który siê odbêdzie :
8 pazdziernika 2010
Starujemy o 19.00
We¿ na nie po¿yczona ode mnie os³one nóg od lameli. Nie lubiê jak moja wlasno¶c do mnie nie wraca.
Pozdro
Monika
Saqr
Jest u Jurka od d³u¿szego czasu tylko widocznie zapomnia³ Ci podrzuciæ smile.gif
Przepraszam za zw³okê smile.gif
Monika ksf
CYTAT(Saqr @ 13:41 30.09.2010) *
Jest u Jurka od d³u¿szego czasu tylko widocznie zapomnia³ Ci podrzuciæ smile.gif
Przepraszam za zw³okê smile.gif
Sorki ¿e robie tak± prywatê na forum, ale ostatnio jestem przewa¿liwiona na punkcie nie wracaj±cych do mnie rzeczy (czasem jedynie upublicznienie tematu pozwala na ich odzyskanie).
Zawiadomiê ludzi na treningu, ¿e szykuje siê "ponadbractowa" wymiana siniaków smile.gif. Byle pogoda dopisa³a, ¿eby mo¿na saprowac na zewnatrz, bo na tej sali gdzie ostatnio by³o spotkanie, by³o bardzo ma³o miejsca i s³aba wentylacja ;).
Saqr
Nastêpny wieczorek po tym bêdzie na wiêkszej sali ...albo naszej albo u Mateusza i Lecha
Najwa¿niejsze to ruszyæ .. smile.gif
trollu
Ja te¿ siê pojawiê. Monia lamela jest u mnie, przepraszam:).
Monika ksf
CYTAT(Saqr @ 15:52 30.09.2010) *
Nastêpny wieczorek po tym bêdzie na wiêkszej sali ...albo naszej albo u Mateusza i Lecha
Najwa¿niejsze to ruszyæ .. smile.gif

Fajnie by³o spotkaæ starych przyjació³ smile.gif, szkoda tylko ¿e nie wszyscy mogli powalczyæ. Takie spotkania ucz± pokory, zerwa³am ³adne bêcki od Waszych Ch³opaków. C¿³owiek my¶li, ¿e siê rozwija i zapomnina, ¿e inni te¿ nie stoj± w miejscu. I wychodzi, ¿e takie spotkania s± niezbêdne, by przerwac rutynê sparringów ze znanymi od podszewki springpartnerami.

PS Mam nadziej±, ¿e na nastêpnym spotkaniu bêdzie wiêcej aktywnych szermierzy i Jurcy¶ we¼mie nie tylko szablê, ale i mieczyk, bo nie chce mi siê na sobie d¿wigaæ tyle sprzêtu niepotrzebnie. Ch³opaki mnie obskakiwa³y jak trafiony torped± pancernik ;).
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.