Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Ksi±¿ka Shoes and Patterns - link/upload
> Ubiór i dodatki > Obuwie i galanteria skórzana > Obuwie
Jack
Witam :s

Po godzinnym, bezowocnym poszukiwaniu ksi±¿ki Shoes and Patterns (from medieval excavations from London) pisze tutaj w nadziei, ¿e kto¶ z Was mnie poratujê :s...

Posiada kto¶ link/móg³ by mi podes³aæ t± ksi±¿eczkê smile.gif ? Je¶li wys³aæ to na jakiego¶ ftp-a (byle nie RS ;sss) lub na maila sakcaj@gmail.com smile.gif

Z góry dziêkujê :s
brat Bule
Szukaj na rosyjskim serverze, pmiêtam ¿e ktos mia³ z To¿eForum w swoich zdjêciach ca³± tê ksi±¿kê gdzie¶.
Boran
Hej!

Skan S&P w bardzo dobrej jako¶ci (spora rozdzielczo¶æ) jest dostêpny w Skarbnicy FREHY.

Mailem przes³a³em wersjê pomniejszon± (tak ¿eby siê w limicie gmaila zmie¶ci³a).

pozdrawiam
Mariusz Prawy
Jak masz dostêp do Chomika to bez problemów tê ksi±¿kê tam znajdziesz.
Jack
W³a¶nie na chomiku nie mogê znale¼æ :/... Zaraz sprawdzê w tej skarbnicy smile.gif

Ninja edit; Oh, 50z³ za dostêp do skarbnicy ^^ ? To raczej nie dla mojej kieszeni :s

Ninja edit#2; Jezus, wprowadzili jakie¶ op³aty za wyszukiwanie plików na chomiku >.>, dlatego nie chcia³o mi nic google od nich wyci±gn±æ ;ss... Ma kto¶ tego ChomikowegoExplorera albo Maniaca i móg³ by mi wyszukaæ >.>'' ?

Dziêki Boran za t± mniejsz± wersjê, na razie musi wystarczyæ smile.gif

Pozdrawiam ^^
Chrystian (Lvcivs Cornelivs Barbatvs)
To polecam zarejestrowaæ siê na HUB'a FREHY a znajdziesz tam nie tylko tê ksi±¿kê.

Tu masz info jak siê wbiæ na HUB'a:
http://www.freha.pl/index.php?showtopic=12334
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.