Witam!
chcia³am zaprosiæ na warsztaty tañca podczas Grunwaldu.
W tym roku tylko jedna grupa uczestników, ze wzglêdu na ma³e zainteresowanie grup± zaawansowan± w latach ubieg³ych.
proponujê godziny 11-13.00
miejsce: szko³a w Stêbarku
op³ata: 35 z³/os
Kiedy: 12.07-14.07
poniedzia³ek, wtorek, ¶roda
Plan zajêæ : w trakcie realizacji i obmy¶lania
W razie pytañ s³u¿ê pomoc±!
Asik
Akademia Tañca Dawnego
Oczywi¶cie totalnie zielone w temacie osoby s± mile widziane ? :D
Ekhm wypada sie pokazac i potanczyc. Czy pary moga liczyc na znizke ;)?
Oczywi¶cie, ¿e ca³kiem zielone osoby s± mile widziane:) Wszyscy s± mile widziani
Tak przysz³o mi dzisiaj na my¶l, ¿e mo¿e spróbowaæ nauczyæ Chastelny
))
Morrigan co Ty na to?
Jak najbardziej za
CYTAT(Asik @ 20:58 12.02.2010)
))
Chastalana w takim razie spróbuje siê stawiæ t³umnie
Choæ czê¶æ siê dopytuje, co spowodowa³o, ¿e warsztaty ju¿ od poniedzia³ku i czy jest to decyzja ostateczna?
CYTAT(Blondi @ 13:38 13.02.2010)
CYTAT(Asik @ 20:58 12.02.2010)
))
Chastalana w takim razie spróbuje siê stawiæ t³umnie
Choæ czê¶æ siê dopytuje, co spowodowa³o, ¿e warsztaty ju¿ od poniedzia³ku i czy jest to decyzja ostateczna?
Decyzja spowodowana jest rozmowami z organizatorem, który poprosi³ o taki termin...
Raczej jest to decyzja ostateczna - hmmm... choæ zdajê sobie sprawê, ¿e czê¶æ osób przyje¿d¿a pó¼niej!
Hmmm, zdecydowana mniejszo¶æ przyje¿d¿a a¿ tak wcze¶nie, ¿eby byæ ju¿ w poniedzia³ek rano na warsztatach. Szkoda, ¿e nie od wtorku. A czy jest przewidziana zni¿ka dla tych, którzy do³±cz± np. od drugiego dnia?
Pomy¶limy na miejscu
Szkoda, ¿e warsztaty tak wcze¶nie. Niestety z tego wzglêdu cztery dziewczyny z Bractwa Bogus³awa V nie bêd± mog³y w warsztatach uczestniczyæ. Wybieramy siê na Grunwald od ¶rody...
Witam,
przykro mi, ze nie bêdziecie mog³y uczestniczyæ w warsztatach. S± do ¶rody, gdy¿ tak by³o ustalane to z organizatorem. W do¶wiadczenia wiem, ¿e gdyby by³y od ¶rody - wcale nie mia³abym du¿o chêtnych. Od czwartku jest wiele atrakcji - turnieje bojowe, turnieje gier planszowych. Wiele przedsiêwziêæ siê nak³ada - co tym samym eliminuje czêsto Panów, a tak¿e i inne osoby.
Pozdrawiam,
Asik
Rzec mogê, ¿e warsztaty by³y udane. Nawet mimo stosunkowo ma³ej frekwencji (mojej równie¿) i chaotycznej mulinarodowo¶ci (pozdrowienia dla Reinhardta).
Co mogê powiedzieæ z ca³± powag± - teraz Chastelana nie stanowi dla mnie ¿adnej tajemnicy!
By³o mi bardzo mi³o uczestniczyæ w tegorocznych warsztatach. Tak jak poprzednio, pozna³am parê nowych, ³adnych tañców. Warsztaty ciekawe, prowadzone profesjonalnie, skarbnica wiedzy dla tych, którzy w swojej okolicy nie maj± szansy uczestniczyæ w treningach tañca dawnego. Poza tym nie ma to jak aerobik z rana:)
Dziêkujê i pozdrawiam!
Dziêkujê wszystkim, którzy pomimo takiej, a nie innej pogody byli i uczestniczyli w zajêciach! By³o mi bardzo mi³o i ¶wietnie siê bawi³am - dziel±c siê z Wami moj± wiedz± i gimnastykuj±c siê z rana
Niestety z uwagi na tak "liczne" zainteresowanie warsztatami tegoroczne zajêcia by³y OSTATNIE!
Za rok ju¿ nie bêdzie. Obiecujê w tym tygodniu rozes³aæ szczegó³owe opisy tañców wraz z muzyk±. Chêtnych z Warszawy zapraszam na treningi do Akademii Tañca Dawnego od pa¼dziernika!
Puentu¶, Gosia, Aneta - dziêkujê za pomoc w warsztatach i u¿ycie wizerunku do nagrania ;)
Pozdrawiam serdecznie,
Asik
PRZEPRASZAMY
za nasza nieobecnosc w srode, ale mielismy choragiwane cos. I tak bylo warto i szkoda, ze za rok nie bedzie
.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê
kliknij tutaj.