Witam
Jako ¿e dostaje zapytania co do turnieju napisze pobie¿nie co i jak:
1. Odbedzie siê na 100 %
2. Dru¿yn bêdzie 20 podzielonych na piêæ grup
3. Ca³a reszta jest jeszcze uzgadniana z organizatorem i do czasu wi±¿acych decyzji nie zostanie podana do publicznej wiadomo¶ci
Walczyæ najparawdopodobniej bêdziemy w pi±tek ; bêdzie mam nadzieje sztuczne o¶wietlenie
Najwiêksz± zmian± w regulaminie bêdzie wprowadzenie he³mów otwartych i zkaz uderzenia w zwarciu w twarz przeciwnika rêk±, g³owic± rantem tarczy - tak jak zabronione jest bicie w kark
Nie bêdzie tak¿e mo¿liwo¶ci bicia pod koloano
co do ilo¶ci polskich dru¿yn nie bêdzie zapisów na eliminacje stawi± siê te które chc± siê biæ - ilo¶æ polskich dru¿yn bêdzie ograniczona
wymogi dotycz±ce uzbrojenia - oprócz nacisku na estetykê bezwzglêdnie bêdê wymaga³ wszycia pikowañców w he³m i takich rêkawic aby mo¿na je by³o za³o¿yæ od "rêki" czas przygotowania dru¿yny do walki zostanie mocno ogranicziny i ci którzy nie maj± dopasowanego sprzetu - rozleci siê podczas walki po¿egnaj± siê z turniejem - koniec z wi±zaniem siê sznurkami !!!!!!
Sêdziowie od strony polskiej zostan± podani odpowiednio wcze¶niej - bêdê siê stara³ aby byli to ludzie znani którzy walcz± lub walczyli: nie bêdzie rozmowy z sedziami ka¿dy bêdzie móg³ za pyskówkê z nimi wylecieæ z pola (jako dru¿yna) do sêdziów mo¿e odzywaæ siê tylko kapitan!
Proponujê nastêpuj±cych sêdziów od strony Polskiej:
Pigrza
Dentysta
Ja¶min
(mam nadzieje ¿e siê ch³opaki zgodzicie )