Przykro mi, M.W., mo¿e czasem trochê przesadzam, ale Regulaminem zas³aniaæ siê muszê, a raczej zas³aniaæ w³asn± piersi± Regulamin - nie masz pojêcia co tu siê potrafi porobiæ jak popu¶cimy ¶rubê
A zreszt± taki post jak ten Twój, na który teraz odpowiadam powinien pój¶æ do mnie na PW, bo w w±tku o sukniach jest to offtopic i ja te¿ nie powinienem Ci tutaj odpowiadaæ - bo to te¿ nieregulaminowo. Co zrobiæ, c'est la vie. No i nie wszyscy moderatorzy s± tacy cierpliwi jak Indar dzisiaj
Dobra, wystarczy. Temat tej konkretnej sukni i jej rozwi±zañ mamy chyba omówiony, zamykam - ewentualne usuniêcie za jaki¶ czas pozostaje do decyzji miejscowego moderatora. A w razie dalszego szukania poprawnej historycznie sukni zapraszam do w±tków istniej±cych z nazwami tych sukni/sukien w tytu³ach. W w±tkach tych znajdziesz czê¶ciej dyskusjê ni¿ stuprocentowe pewniki, wiêc w razie w±tpliwo¶ci kto z dyskutantów ma racjê doradza³bym oparcie siê na opiniach EwKi, która jest w moim odczuciu ekspertem nr 1 na Freha w dziedzinie strojów. Dopiero jak nie znajdziesz odpowiedzi - pytaj tam¿e. To tyle.
Pozdrawiam,
Andrzej/Viator