Witam, jestem nowy na forum, mam na koncie kilka postów. Nie za bardzo orientujê siê w tutejszych zasadach.
Chcê wiedzieæ o czym mo¿na pisaæ tutaj w Karczmie. Z tego co zorzumia³em jest to subforum dotycz±ce rozmów wszelakich...
Za³o¿y³em wiêc tematy dotycz±ce mojego hobby - modowania gier Total War.
Zajmujê siê robieniem modeli w 3d i tekstur ró¿norodnych wojowników staro¿ytnych i ¿o³nierzy z XVIII wieku. Moje tematy zosta³y skasowane przez moderatora. Rozumiem, ¿e chodzi tu o niepisanie o komercyjnych dzie³ach np. grach. Moja twórczo¶æ nie jest w ¿aden sposób komercyjna - robiê moje jednostki ¿o³nierzy za darmo, nie pobieram za to pieniêdzy jak te¿ udostêpniam je za darmo dla ludzi zainteresowanych uzbrojeniem, ¿eby mogli pograæ w ulubione gry maj±c historycznie dopracowanych wojowników (zamiast tych po czê¶ci bazujacych na fantazji twórców gier). Moja twórczosæ dotyczy te¿ rekonstrukcji historycznej, choæ nie takiej materialnej jak p³atnerstwo, ale to zawsze jaka¶ forma rekonstrukcji jest. Tymbardziej ze nie pisa³em swoich tematów w poszczególnych subforach, lecz znalaz³em karczmê, gdzie teoretycznie mo¿na rozmawiaæ wszelako.
Chcia³bym siê dowiedzieæ co mogê pisaæ / zamieszczaæ na tym forum, aby nie powtórzy³ siê scenariusz z kasowaniem postów, przy których trochê jednak siê narobi³em...
Pozdrawiam, KLA