Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Dzia³ Out of Topic?
> Inne > Propozycje i uwagi
Adrian £uczak
Czo³em!
Tak sobie przegl±dam presti¿owe forum... :D i tak dla rozlu¼nienia chcia³bym pogadaæ z Panami rycerzami/rzymianami/S³owianami itp. np. na inny temat kompletnie nie zwi±zanym z rekonstrukcj± (Np. pi³ka no¿na, gry, szko³a czy cokolwiek innego).

Otó¿ brakuje typowego, swobodnego dzia³u Out of Topic, gdzie mo¿na rozerwaæ siê graj±c w gry forumowe, pogadaæ o tym i o tamtym kompletnie nie zwi±zanym z forum, a jednocze¶nie przebywaj±c na swej ulubionej FREHA'e smile.gif

Taki pomys³ z mej strony, oczywi¶cie pomóg³bym rozwin±æ taki dzia³, bo mam wile pomys³ów (Te dotycz±ce gier i swobodnych dyskusji).

Bo w³a¶ciwie, to widzê, ¿e jest dzia³ Karczma, ale to chyba nie to samo (Brak tej swobody, wszystko tam zwi±zane z rekonstrukcja [oprócz poj. tematów typu: humor]) dunno.gif

Pozdrawiam!

PS. Tylko mnie nie zjedzcie za ten pomys³! moro.gif

thanx.gif
Adrian £uczak
CYTAT(Adrian £uczak @ 14:51 23.07.2009) *
Czo³em!
Tak sobie przegl±dam presti¿owe forum... :D i tak dla rozlu¼nienia chcia³bym pogadaæ z Panami rycerzami/rzymianami/S³owianami itp. np. na inny temat kompletnie nie zwi±zanym z rekonstrukcj± (Np. pi³ka no¿na, gry, szko³a czy cokolwiek innego).

Otó¿ brakuje typowego, swobodnego dzia³u Out of Topic, gdzie mo¿na rozerwaæ siê graj±c w gry forumowe, pogadaæ o tym i o tamtym kompletnie nie zwi±zanym z forum, a jednocze¶nie przebywaj±c na swej ulubionej FREHA'e smile.gif

Taki pomys³ z mej strony, oczywi¶cie pomóg³bym rozwin±æ taki dzia³, bo mam wile pomys³ów (Te dotycz±ce gier i swobodnych dyskusji).

Bo w³a¶ciwie, to widzê, ¿e jest dzia³ Karczma, ale to chyba nie to samo (Brak tej swobody, wszystko tam zwi±zane z rekonstrukcja [oprócz poj. tematów typu: humor]) dunno.gif

Pozdrawiam!

PS. Tylko mnie nie zjedzcie za ten pomys³! moro.gif

thanx.gif

PS. Ju¿ nie wa¿ne, dzia³ "w Karczmie" jednak spe³nia tak± funkcjê. Moje niedopatrzenie...

Dziêkujê za uwagê, temat chyba ju¿ zamkniêty icon_wink.gif
Selekos
Oj nie zgodzê siê!
Karczma jest do lu¼nej rozmowy, lub do rozmowy na lu¼ne tematy, jednak zawsze zwi±zanej z rekonstrukcj± historyczn±/archeologi±/histori±/muzealiami etc. które nie pasuj± do innych dzia³ów.

Dzia³ zwi±zany z grami komputerowymi, pi³ka no¿n±, Zosi± z 3b i co tam mo¿na sobie wymy¶liæ nigdy nie powstanie (mimo aparycji Zosi). Forum jest nastawione na rekonstrukcjê, o innych rzeczach mo¿na porozmawiaæ prywatnie, na priv, na gg, lub na innym, przeznaczonym specjalnie do tego forum (których w internecie jest multum).

Zamykam temat, bo nie widzê sensu dyskutowania na ten temat icon_wink.gif to jest odgórna dyrektywa, numer tysi±c piêæset sto dziewiêæset, sam bym chêtnie czasem pogada³ o np. Zosi.

Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.