Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Zgubione/znalezione
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2009 > Grunwald 2009
Patryk Opolski
Drodzy moi, jezeli jakis laskawca znalazl czarny wypych do helmu, z zerwanym z jednej strony wiazaniem pod szyje i chcialby oddac - bede wielce zobowiazany! Wypych zniknal z plotku okalajacego Mazowiecka Ks. Janusza tuz sprzed nosa obozu Jeleni. Jezeli do mnie wroci - stawiam miodek!

Pozdrawiam,
Patryk

PS. Wypych byl wywiniety na lewa strone w celu wysuszenia z potu po czwartkowych 5 bohurtowych. Jak ktos go sobie wezmie, to mam nadzieje, ze moj pot poczuje, ze to nie jego pan i wladca i przezre czaszke zloczyncy bum.gif
tatsu
Skoro powsta³ taki temat, to powtórzê swój apel o zwrot pozostawionych na ³aweczce przy stole obozowym zestawu 2 misy + 2 kubki (wszystko ceramika), których brak odkryli¶my parê godzin jazdy od Grunwaldu.

Proszê o kontakt na priv.

Z góry serdecznie dziêkujê.
JanekBRE
Je¶li jakim¶ cudem znalaz³ kto¶ legitymacjê studenck± na nazwisko Jan Radzikowski by³bym wdziêczny za zwrot.

Zagin±³ tak¿e kufel ceramiczny szkliwiony od spodu podpisany "Mo¶ka" - kufel zagin±³ w Mazowieckiej ks. Janusza.

Legitymacja mog³a poniewieraæ siê wszêdzie wiêc jest szansa.

Na znalazcê czeka nagroda w postaci miodu.
tatsu
Jeszcze jedna rzecz:

Na naszym kramie (Cosel) który¶ z klientów pozostawi³ czapeczkê. W³a¶ciciela proszê o kontakt w celu zwrotu ww. przedmiotu.
Agniecha
Witajcie,
Na terenie Pomezañskiej zagin±³ czarny plecak z podrêcznikami do RPG do systemu D&D i kostkami do gry. Bardzo liczymy na uczciwo¶c znalazcy i prosimy o kontakt - Tomasz Tokarski 504 228 151 , gg 2212380 lub do mnie na priv. Zguba ma dla nas ogromne znaczenie.

Dziêkujê i pozdrawiam
Agnieszka
Dominik Szlosarczyk
Ja poszukuje p³aszcza z pó³ko³a, ¶liwkowego, bez podszewki. Dla znalazcy miodek smile.gif
Wojciech W¶ciek³y
Natomiast , ja mam problem natury komunikacyjnej: utraci³em w niewyjasnionych okoliczno¶ciach telefon komórkowy m-ki Nokia 6300 classic- roz³adowany.srebrno-czarny z sznurkiem zakoñczonym metalowa obrêcz± - jak do kluczy. Uææiwego znala¼cê dwoma miodami uraczê . NIe chodzi mi o sam telefon a o karty :SIM - z kontaktami i kartê pamiêci 2 GB. kontakt: 782 332 477 lub priv.Z góry dziekujê.

sorki zapamiêtanie nowego numeru to problem ....
ciastoñ
Zgin±³ mi rogo¿ynowy kapelusz z granatowym rzemyczkiem, czarna czapka w srebrne ptaszki z croppa oraz bia³o-czerwone hawajki. Proszê o kontak i oczywi¶cie znalazcy siê odwdziêcze.
Szmycios³aw1331
Witajcie zostawi³em przy prysznicach ko³o Kokoszki zielone naczynko w kszta³cie sto¿ka, nie jest zbyt wiele warty ale zawsze bol± zguby:P gdyby kto¶ co¶ to pm dziêkuje Kliknij, aby zobaczyæ za³±cznik
Mo¶ka
Ciastoñ, a nie dawa³e¶ mi go w czasie pi±tek? Kto¶ da³ mi kapelusz z rogo¿yny (taki kanciasty, rzemyczek ciemny i cienki), ja siê nie odwróci³am, ¿eby spojrzeæ kto to i tak ju¿ pozosta³ do koñca grunwu. Przypominasz sobie takie zaj¶cie?

Mi zgin±³ no¿yk: niewielki, nabijany (wcze¶niejszy typ), g³ównie z jasnego drewna, ze wstawkami z innego drewna ciemnego i jasnego wzorzystego, oprawiony w mosi±dz. Dla znalazcy oczywi¶cie znajdzie siê co¶ alkoholowego ;)
ciastoñ
W³a¶nie zgin±³ mi na pi±tkach albo bojówce. Tak kanciasty od Gregora. Dawa³em go Radkowi od nas ale pó¼niej w³a¶nie nie wiem co siê z nim sta³o. Masz go? Rzemyk cienki, ciemnny, zawi±zany z 2 stron na rogo¿ynie.
Boleczka
Witam smile.gif
W sobote po bitwie zgubilam napotnik (dzidziak) w kolorze bialy. Podobno mial plane z krwi, ale nie widzialam jej bo w koncu nie umiem zobaczyc czubka wlasnej glowy. Najgorsze ze dzidziak nie jest moj icon_sad.gif , a kolega ma do niego sentyment- kupil na Grunwaldzie 6 lat temu.
Druga sprawa to nozyk, takze nie moj- powiezono mi go bym zrobila jakas kanapke na uczcie (Choragiew Mazowiecka). Dla podpowiedzi siedzialam kolo Gacka na laczeniu dwoch law). Zmylam sie wczesnie z kubkiem, miska i lyzka ale zapomnialam o nozyku (w koncu mialam juz za duzo). Gdy sie zorientowalam to bylo po wszystkim, lawy powywracane i takie tam. Jakby ktos wiedzial gdzie jest taki nie swoj nozyk- hmm nawet nie pamietam jak wygladal (dowiem sie smile.gif ) to prosze o kontakt smile.gif
Spaszatoros
Nam zgin±³ d³ugi cieniutki no¿yk z dêbow± krótk± rêkoje¶ci± i stara dobra siekiera. Sta³o siê to w Pomezañskiej. Zalazcê oczywi¶cie zapraszam tradycyjnie na miodzio.
morieen
W nocy z poniedzia³ku na wtorek w tajemniczych okoliczno¶ciach zagin±³ wisiorek- srebrny krzy¿yk z (bodaj¿e) bursztynem, na ³añcuszku. zagubi³ siê w okolicach kramów lub kranów. Proszê o kontakt smile.gif
Marta K.
Mi zginê³a bardzo nietypowa rzecz - mianowicie we³niana (granatowa) nogawica. Zgubi³am j± gdzie¶ pomiêdzy Zachodniopomorsk± a ¶w. Jerzym (albo w ¶w. Jerzym). Ewentualnego znalazcê proszê o kontakt.
Roma
W obozie Spadiego, pod sto³em po uczcie zosta³a znaleziona zielona czapka.
Mirklanda
W pomezance znaleziono srebrny kolczyk z zielonym oczkiem, na którym namalowany jest kwiatek. Je¶li w³a¶ciciel chce go odzyskaæ proszê o kontakt na priv:)
Co do podrêczników RPG o których pisa³a Agnieszka, znalaz³y siêsmile.gif
Mirklanda
Jeszcze jedno. Czy kto¶ znalaz³ mo¿e sztandar, niebieski z bia³ym krzy¿em (straszny mrok). Zagin±³ w poniedzia³ek albo wtorek. Znalazcê proszê o kontakt na priv.
Agniecha
Miriam jeste¶my bardzo wdziêczni smile.gif przy najbli¿szej okazji napijemy sie miodku smile.gif
Jeszcze raz dziêki i pozdrawiam
Agnieszka
Slavu
troche po czasie ale coz - jedna z markietanek mazowieckiej zapodziala mi kufel - jakby ktos mial nie swoj po grunwie, to moze byc ten ( jasno brazowy szkliwony prosty ) - w sumie nic specjalnego, ale czlowiek czuje senstyment ile w tym wypil przez te lata.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.