Pojawi³ siê temat "uwagi i spostrze¿enia", a ja chcia³abym z kolei napisaæ o pozytywach - ¿eby by³o wiadomo co siê zmienia w dobrym kierunku i co warto kontynuowaæ.
Zapraszam do tematu tych, którzy widz± szklankê w po³owie pe³n±
+ oddzia³ ³uczników krzy¿ackich (zacznê od swoich, a co!) Jeste¶cie moj± chluba i dum±! Chapeaux bas za to jak wygl±dacie na polu i jak strzelacie - naprawdê niez³a celno¶æ (no i piraci na próbie... arrr! ) Mam nadziejê, ¿e w równie ¶wietnym sk³adzie wyjdziemy na bitwê w przysz³ym roku!
+ ³ucznicy po polskiej stronie - równie¿ mi³o zobaczyæ progres odno¶nie strojów i uzbrojenia
+ Maciek Reihl i ¶w. Jerzy - dziêki za ostatni± akcjê, nawet nie wiecie ile by³o frajdy kiedy mogli¶my do was postrzelaæ na wprost (hehe ) i w koñcu kto¶ umar³ od strza³u pacyn±
+ Jacek Szymañski i orszak królewski - za dostojny wygl±d na bitwie - a¿ mi³o patrzeæ na fotki i porównaæ z ubieg³ymi latami
+ ubezpieczenie dla osób wychodz±cych na bitwê
+ s³oma i drewno w ilo¶ciach spokojnie wystarczaj±cych do potrzeb, czyste toiki - takie ma³e rzeczy a ciesz±...
+ wygl±d obozów - zauwa¿yli¶cie, ¿e z czasem coraz mniej plastików i ¶mieci straszy z obozów? Jasne, ¿e siê pojawia³y - ale wydaje mi siê, ¿e coraz wiêcej osób zwraca uwagê na te detale. Obozy wygl±da³y ju¿ naprawdê nie¼le - przynajmniej z zewn±trz.
To co, kto siê do³±czy do jasnej strony?