Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Próba generalna-³ucznicy
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2009 > Grunwald 2009
maeve
KOchani moi. Jak wiadomo rok w rok przeprowadzana jest próba generalna bitwy, gdzie grupy wybiegaj± w przeró¿nych strojach-przebraniach. Grupom rycerskim czy chor±gwiom w ogóle jest ³atwiej wybraæ temat przewodni przebieranek. £ucznicy maja zdecydowanie trudniej, chocia¿by dlatego ¿e jest ich po trochu w wiêkszo¶ci grup rycerskich. Dlatego te¿ apelujê: (rany jak peerelowsko...smile.gif) zg³aszajcie tutaj pomys³y na przebranie-przy czy termin jest do koñca czerwca, ¿eby mieæ przynajmniej tydzieñ na skompletowanie stroju.
Wiem, ¿e w tamtym roku by³ rzucony pomys³ ³uczników jako elfów. Piszcie czy nadal wam pasuje, czy siê podoba, je¶li ma kto¶ inny pomys³ to go tu zamieszczaæ.
Przemko zwany Zychem
Ale przecie¿ jednym z wa¿niejszych efektów przebieranek jest zaskoczenie reszty swoim pomys³em. icon_wink.gif Zdradzaj±c tutaj wszystkim swój pomys³ odbieracie sobie po³owê zabawy. Spróbujcie siê dogadaæ jako¶ po cichu i zaskoczcie wszystkich.

Mówiê to jako do¶wiadczony przebieraniec (Spartiata ostatnio;-)
maeve
shocked.gif
Ech, po Czersku chyba kiepsko mi siê my¶la³o... smile.gif Mea Culpa, wybaczcie, to fakt niepodwa¿alny. W kazdym razie chcia³am skrzykn±æ naród, zeby jednak co¶ siê uda³o. wobec czego poiszcie na priva. anger.gif

ku mojej bole¶ci nie widzia³am na ¿ywo tylko na zdjêciach, ale s³ysza³am z opowie¶ci. No i ten okrzyk na zawo³anie.... szczerba.gif
Fargo
Wetnê siê w temat, ¿eby kolejnego nie zak³adaæ.
£ucznicy krzy¿accy maj± ju¿ wizjê i temat devil.gif
Po szczegó³y zapraszam - ³uczników z jedynie s³usznej strony icon_cool.gif - na priv ( fargo@autograf.pl ) devil.gif
Pzdr!
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.