Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Uniejów 2009 - lista chêtnych
> Prywatne Inicjatywy > Rota Pana Kacpra
Wojciech Radzki
Otwieram listê chêtnych na wyjazd:
Kasi i mnie niestety nie bêdzie, bo mamy kolejne wesele tears.gif tears.gif tears.gif
Tom
wstêpnie siê piszê

trochê nie ten temat ale
mêczono mnie bym sprawdzi³ Bierzg³owo

je¶li tam chcemy robiæ co¶ to terminy s± wrze¶niowe lub pa¼dziernikowe na ten rok

terminy czerwcowe trza rezerwowaæ na pocz±tku roku
koszt spania na przedzamczu 30z³, na zamku 50z³

no i prikaz co by alkoholu nie piæ :D
Wojciech Radzki
No i wysz³o na to ¿e pewnie pojadê, bo na wesele idê w niedziele po po³udniu smile.gif
Co do Bierzg³owa to jestem za jesiennym popisem we wrze¶niu/pa¼dzierniku.

1. Tom
2. Wojtek
marta.br
Jest szansa, ¿e nam siê uda pojechaæ do Uniejowa. Wiêc rezerwacja wstêpna.

1.Tom
2.Wojtek
3.Gwyn
4.Marta

Oczywi¶cie jesiennym popisem jeste¶my zainteresowani.
Tomek

Na dzieñ dzisiejszy piszê siê na Uniejów.

Pozdro.
Igor Weso³owski
Na dzieñ dzisiejszy piszemy siê

1.Tom
2.Wojtek
3.Gwyn
4.Marta
5.Tomek
6.Kasia
7.Igor
8.Borys :D
Kacper z Konina
Mnie te¿ proszê dopisaæ[wstêpnie]
Micha³ ¯elazo
¯elazowie jad± (wstêpnie).

Pozdr.
M.
Stefan Mi¶kiewicz
Nas niestety nie bêdzie. Uroczysto¶æ rodzinna zwana weselem jest w tym samym czasie. Spotkamy siê na ¦wiecinie. Pozdrawiamy
konfip
Chêtnie siê wybiorê
Rotmiszcz
Ja bardziej konkretnie wypowiem siê za jakie 2 tygodnie, ale z Krasnalem bardzo by¶my chcieli siê w Uniejowie popopisywaæ ;)
Alka
Prawdopodobnie Lublin bêdzie reprezentowany przez kolejne 3 osoby.
Z czego ja na 100% siê wybieram. Co do reszty poinformujê.

Pozdrawiam,
A.
S³odziutki
My z Basi± te¿ siê piszemy smile.gif

Pozdrawiam,
S³odziutki.
Króliczyca Mary
CYTAT(S³odziutki @ 18:34 16.06.2009) *
My z Basi± te¿ siê piszemy smile.gif

Pozdrawiam,
S³odziutki.

Jak wy, to i ja szczerba.gif (o ile zdo³amy ten namiot podci±gn±æ)
S³odziutki
CYTAT(Króliczyca Mary @ 09:48 17.06.2009) *
Jak wy, to i ja szczerba.gif (o ile zdo³amy ten namiot podci±gn±æ)

W tym miejscu chcia³bym nadmieniæ, ¿e celem realizacji namiotu, ze strony naszego departamentu do³o¿ymy wszelkich starañ w przewidzianym terminie bigsmile2.gif

Aby noce bezpo¶rednio przed turniejem nie by³y bezsenne...

A potem wypoczniemy w basenach termalnych tongue.gif

A zatem:

1.Tom
2.Wojtek
3.Gwyn
4.Marta
5.Tomek
6.Kasia
7.Igor
9. Kacper
10. ¯elazowie (w liczbie czworga?)
11. Konrad z Konina
12. Krasnal
13. Radziu
14. Alka + 2 dodatkowe osoby
15. Marysia
16. Basia
17. S³odki.

To daje nam razem, jak na razie, oko³o 22 osób, z czego troje (?) dzieci. Nie¼le smile.gif

Pozdrawiam,
S³odziutki.

Stefan Mi¶kiewicz
My równie¿ siê pojawimy niestety tylko do soboty ale bêdziemy:)

1.Tom
2.Wojtek
3.Gwyn
4.Marta
5.Tomek
6.Kasia
7.Igor
9. Kacper
10. ¯elazowie (w liczbie czworga?)
11. Konrad z Konina
12. Krasnal
13. Radziu
14. Alka + 2 dodatkowe osoby
15. Marysia
16. Basia
17. S³odki.
18. Marta
19. Stefan
Tomek
Witam!

Na sobotê dojad± do nas jeszcze dwie matki z dzieæmi - tak wiêc bêdzie przedszkole bigsmile2.gif .
Czy kto¶ ju¿ zg³osi³ chêæ naszego uczestnictwa orgom - bo chyba ju¿ mo¿na?

Pozdrawiam!

Tomek
Igor Weso³owski
Powitaæ
Rozmawia³em z Uniejowem. Jeste¶my mile widziani i zaproszeni. Organizatorzy zapewniaj± na miejsce dla wspólnego rozbicia i posi³ki w sobotê (3x) i niedzielê (2x) a w zasadzie nie oczekuj± nic lecz zaproponowa³em nas jak w zesz³ym roku na bitwê. To w zasadzie tyle tylko fajnie by³o by podaæ ilo¶æ namiotów tak¿e wy¶lijcie mi ile kto a ja im podam.
Pzdr
Igor
Micha³ ¯elazo
My zabieramy jeden du¿y namiot i bêdziemy potrzebowaæ sporo miejsca, bo odci±gi od namiotu siêgaj± na ponad 3 m.
Zabieramy ze sob± Borga, jako nowego pawê¿nika Rotowego, który bêdzie mia³ sto¿ek. Tak w ogóle to jak Igor i Radek zabior± ze sob± pawê¿e to w koñcu Rota bêdzie wygl±daæ lepiej bo pawê¿ników bêdzie 5 smile.gif

Acha, mo¿e w tym roku zróbmy sobie taki prawdziwy popis, ze spisywaniem wyposa¿enia, jak w ¼ród³ach smile.gif

No i w koñcu ustalmy kto ma byæ naszym kwatermistrzem na Uniejowie. Mo¿e Igor by siê podj±³ rozmieszczenia nas na imprezie ???

Pozdr.
M.
Igor Weso³owski
Obawiam siê ¿e moje nik³e zdolno¶ci logistyczne jeszcze os³abione ok³odzieciêcym niedospaniem mog³y by zaowocowaæ strasznym ba³aganem. bum.gif bum.gif bum.gif bum.gif Ale je¶li mus to mogê spróbowaæ.. crazy.gif crazy.gif
Micha³ ¯elazo
Igor, a kiedy Wy siê pojawicie na Uniejowie ?
W sumie to chyba macie ze wszystkich najbli¿ej smile.gif

Ewentualnie jak nie wiadomo kto bêdzie wcze¶niej, a kto pó¼niej to ustalmy ile namiotów, ile ludzi i jako¶ siê to wirtualnie rozplanuje, ¿eby wysz³o mniej-wiêcej ko³o albo "ulica".
Naszej funkiel-nówka wiaty jeszcze nie bêdzie na tej imprezie ?

Pozdr.
M.
Stefan Mi¶kiewicz
Cze¶æ. My powinni¶my byæ w miare wczesnie. My¶le kolo 15 - 16 w piatek mo¿e wcze¶niej. Wiaty nie bedzie bo sie maszty robia. Za pó¼no wyszla informacja o Uniejowie i nie uda mie sie nic wymodziæ Pozatym z tego co wiem to nie ma ¶ledzi i lin jeszcze. Pozdrawiamy
Wojciech Radzki
Na liste wpisa³o sie tyle osób ile by³o rok temu, wiec mo¿na szacowaæ, ze obóz bêdzie podobnej wielko¶ci.
Pozdr
WR
Micha³ ¯elazo
Skoro osób bêdzie tyle co rok temu to przyda³oby siê jednak obóz troszkê lepiej rozplanowaæ, bo by³o to trochê na zasadzie "byle gdzie, by³e kawa³ek p³askiego by³", w ten sposób rozbijali¶my siê na przyk³ad my, a bior±c pod uwagê jak sta³y inne namioty - nie tylko smile.gif

Mo¿e spróbujmy zakombinowaæ z ustawieniem namiotów w dwie linie wej¶ciami do siebie (zak³adaj±c, ¿e orgowie daj± nam ten sam kawa³ek miejsca co rok temu), a na koñcu palenisko ? Bo ko³a chyba ze wzglêdu na ilo¶æ namiotów, drzew, itp. nie ustawimy...

Pozdr.
M.
Igor Weso³owski
Obóz rymcerski jest w innym miejscu ni¿ rok temu. Bli¿ej zamku i rzeki. Tak¿e ciê¿ko rozplanowaæ bo w sumie nie wiem dok³adnie gdzie. Mo¿e lepiej okre¶liæ ilo¶æ miejsca potrzebnego na nasze namioty i wtedy spróbujê negocjowaæ z organizatorami. Wojtku jako ¿e na zesz³ym Uniejowie by³em przelotem to niestety nie pamiêtam ile by³o namiotów. Pomys³ z ulic± jest fajny tylko pytanie czy dostaniemy miejsce d³ugie i w±skie czy polanê. Postaram siê byæ równie¿ w miarê wcze¶nie by móc planowaæ na miejscu.
Pzdr Igor
S³odziutki
Hej,

Podobnie¿ Freha nie dzia³a³a przez parê dni.

Skoro dzia³a, to nadmieniam, ¿e ze wzglêdów organizacyjnych Krasnal z Radkiem bêd± rano w sobotê, a i my z Basi± rozwa¿amy taki scenariusz (nie wiemy jeszcze na 100% kiedy - tak czy inaczej przyje¿d¿amy).

Pozdrawiam,
S³odki.
Tom
ja w³a¶nie wróci³em z Finlandii, kolejny wyjazd wiêc by³by zbyt mêcz±cy
nie wyrobie siê na weekend zw³aszcza ¿e ten mam dla mojego syna

mi³ej zabawy wiêc pozostaje mi ¿yczyæ
Bejbs
Czesc

Niestety tym razem nie dojadê ......zatrzyma³a mnie praca icon_sad.gif
Do zobaczenia na Swiecienie smile.gif
Rotmiszcz
Pupcia blada..., nawet bledsza ode mnie. Jak siê nied³ugo przekonacie mnie i Krasnala ostatecznie nie bêdzie w Uniejowie.
Obawiam siê ¿e i Wysoka Frekfencja znów nie przyjedzie na Popis angsad.gif Liczê, ¿e mimo wszystko bêdzie to udany wystêp RPK na forum publicznym a skoro mnie nie bêdzie to przynajmniej mniej osób, przy pierwszym spotkaniu, zniechêci siê do Roty smile.gif
Pozdrawiam, Radek.
S³odziutki
Hej!

Bawili¶my siê doskonale! Jestem pewien, ¿e w przysz³ym roku frekwencja bêdzie wiêksza - to ¿e czê¶ci osób nie by³o, to moim zdaniem nic z³ego. Wiem, ¿e wiele osób z którymi rozmawia³em po prostu nie mog³o przyjechaæ, nie z w³asnej woli. Ka¿demu siê mog³o przytrafiæ, a wiêc uszy do góry i widzimy siê na ¦wiecinie smile.gif

A Bawaria nie le¿y w po³udniowych Niemczech. Ona le¿y w balii z solank±, najbardziej na prawo od wej¶cia! bigsmile2.gif

Na dniach zapodamy jakie¶ zdjêcia - nie z balii, niestety...

I jeszcze og³oszenia duszpasterskie: znaleziono koszulê lnian±, z klinami pod pachami. By³a na kostce s³omy ko³o drzewa. Proszê siê zg³aszaæ.

Poszukujê ³y¿ki rogowej. Nie jestem pewien, czy straci³em z ni± kontakt na uczcie, czy wcze¶niej.

Pozdrawiam,
S³odziutki.
Tomek
Witam!
Ja równie¿ uwa¿am wyjazd za udany. Trochê dra¿ni³y t³umy turystów ale czego siê nie robi dla dobra Roty smile.gif . Trochê zdj±tek, a na nich:

Maszerowanie w upale i do rytmu "Lata z radiem" dzia³a tak wspomagaj±co, ¿e Stefanowi zapali³y siê buty.
Zajêcia w przedszkolu - przedszkolanki S³odki i Igor przedstawiaj± m³odzie¿y pierwsze kroki poloneza z chwytem "pod r±czkê" i ostrymi narzêdziami.
Antoni - nowy cz³onek RPK (na razie sekcja m³odzie¿owa).

No i nijak nie da siê opisaæ rotowych wieczorków w baliach z gor±c± solank±, piwkiem i chamskimi dowcipami - to trza prze¿yæ :D.

Pozdrawiam!
Tomek
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.