Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Warsztaty taneczne
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2009 > Grunwald 2009
Asik
Witam,

chcia³am poinformowaæ, ¿e w tym roku niestety nie zorganizujê warsztatów tanecznych z przczyn bardzo prozaicznych - nie dostanê ca³ego tygodnia urlopu icon_sad.gif
Przykro mi, bo mia³am plan jakie ciekawe tañce z Wami przerobiæ i by³a to ju¿ pewnego rodzaju tradycja - spotykanie siê z chêtnymi do pl±sania, ale niestety si³a wy¿sza!

Mam nadziejê, ¿e w przysz³ym roku warsztaty dojd± do sutku, a nauczone do tej pory tañce s± æwiczone i nie wylecia³y jeszcze z pamiêci!!! usmieszek_02.gif
Z dobrych informacji - przynajmniej bêdziecie siê wysypiaæ, nikt nie bêdzie krzycza³ i zmusza³ Was rano do wygibasów ;)

Pozdrawiam gor±co,
Asik usmieszek_10.gif
Morrigan
A nie mo¿na jaki¶ prywatnych lekcji za³atwiæ ?
Estera z £êczycy
Albo zrobiæ te warsztaty jak ju¿ przyjedziesz w jakiej¶ troszkê skróconej wersji? icon_wink.gif Poza tym te poranne wygibasy by³y bardzo fajne i wcale tak bardzo nie krzycza³a¶ tongue.gif
Asik
Niestety nie widzê mo¿liwo¶ci zrobienia skróconych, bo przyjadê dopiero w czwartek albo w pi±tek. A w pi±tek wszyscy s± ju¿ mocno zajêci.
Niestety nie mam teraz urlopu i nie mam jak tego obej¶æ.

Przykro mi:(

Asik
Rita
Ech, taka szkoda...

Czy L4 nie wchodzi w grê? ;)
Przemko zwany Zychem
Na krêgos³up - mo¿na wychodziæ z domu.

Przerabialem ;]
Pestka
och, a ju¿ mia³am nadziejê, ¿e nareszcie nauczê siê tañczyæ :P
Maveius
Eh... Z powodu trudnej sytuacji w pracy ja wzi±³em L4 ;) hihi... Dziêki temu mia³em "urlop" polecam. ;) tak na przysz³o¶æ.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.