Jak w temacie.
Czy znalaz³yby siê osoby zainteresowane ewentualnymi warsztatami? Na Grunwald mam zamiar przywie¼æ 3 ptaki.
Kwestia kiedy mia³yby siê odbyæ jest oczywi¶cie do ustalenia. Oczywi¶cie o ile bêd± zainteresowani.
Pozdrawiam. Mamut.
Ja! Ja!!! Mnie wybierz!
Jestem jak najbardziej zainteresowana, mam nadziejê, ¿e miêdzy manewrami ³uczniczymi i próbami znalaz³abym czas
Pozdrawiam!
Fargo
Jestem zdecydowanie za i bardzo chêtnie sie zjawiê
Ja równie¿ bardzo bym chcia³a wzi±æ udzia³
Ja te¿ siê chêtnie pojawiê, kwestia tylko dobrania dnia i godziny.
Wybaczcie, dopiero wróci³em z g³uszy gdzie jeszcze jest ma³o cywilizacji (tak s± takie miejsca w Polsce, nawet 15km od Elbl±ga).
Sam prawdopodobnie wybiorê siê na jakie¶ warsztaty bojowe lub co¶ w tym stylu wiêc bêdzie siê trzeba jako¶ dogadaæ kiedy wszystkim pasuje.
Jak do tej pory zg³osi³o siê 5 osób wiêc chyba nie bêdzie problemem ustalenie terminu dogodnego dla wszystkich.
Jakie¶ propozycje?
Pozdrawiam. Mamut.
Jezeli nie jest za pozno na zgloszenia, to ja tez sie pisze
.
Nigdy nie jest za pó¼no.
Mi³o widzieæ, ¿e jest kilka osób zainteresowanych.
jak tylko czas pozwoli tak¿e chêtniê siê czego¶ dowiem
Witam
ja rowniez bylbym zainteresowany, na grunwaldzie jestem od niedzieli wieczorem (zaraz po Nidzicy) wiec terminy wszystkie mi pasuja
a do kiedy mo¿na siê zg³aszaæ?
Wszystko jest robione troszkê na wariata wiêc je¶li kto¶ przyjdzie do mnie na Grunwie to go nie pognam. :-p
Siedzê na Grunwaldzie od niedzieli wiêc zawsze mo¿na przyj¶æ, pogadaæ, umówiæ siê itd.
Ca³y czas zastanawiam siê nad form±, ale to ju¿ inna sprawa...
Jak by co to rozbijam siê w Pomezañskiej.
Pozdrawiam. Mamut.
Kolejna chêtna do uczestnictwa w warsztatach
Pozdrawiam
Marta
...i jeszcze 2 osoby chêtne
Pozdrawiam
O diabli. Widzê, ¿e jest jakie¶ zainteresowanie... Wiêc bêdê musia³ powa¿nie siê zastanowiæ jak takie warsztaty przeprowadziæ ¿eby¶cie z nudów nie pomarli :-p
Belfer to raczej ze mnie nie bêdzie...
Pozdrawiam. Mamut.
witam
a co ty tam chcesz warsztatowaæ na grunwaldzie ?
gada³e¶ ostatnio z moim kumplem na gostyninie
to mo¿e pamiêtasz
dok³adnie chce siê zapytaæ o to co tam bêdziesz planowa³ i jak mia³y by te warsztaty wygl±daæ ?
Prêdzej czy pó¼niej spodziewa³em siê Ciebie Mirku w tym temacie.
Pamiêtam, mia³a samca lannera. Ja zamierzam zabraæ samicê w pierwszym piórze i parkê HH.
Sam ca³y czas zastanawiam siê jak by to mia³o wygl±daæ. Chodzi o przybli¿enie idei sokolnictwa ludziom. Wiesz, ¿e dla wiêkszo¶ci spo³eczeñstwa nie ma ró¿nicy miêdzy wêdrusem, lannerem, sakerem a jastrzêbiem. Nie ma co siê odcinaæ i zamykaæ, trzeba siê otworzyæ na ludzi.
Mam kilka pomys³ów na wykorzystanie harrisów, jeszcze wszystko trzeba przemy¶leæ. Wiesz jak to mówi±, po¿yjemy - zobaczymy.
Pozdrawiam kolegê. Chwal Æwik.
Szczerze mówi±c, je¶li jeszcze mo¿na oczywi¶cie, to te¿ bym siê chêtnie czego¶ dowiedzia³a i chcia³abym przy³±czyæ siê do niema³ego ju¿ grona warsztatowiczów.
Czas by³by zacz±æ siê zastanawiaæ kiedy mo¿emy spotkac siê wszyscy razem i przeprowadziæ te warsztaty. Jakie¶ propozycje?? Ja jestem otwarty.
Pozdrawiam. Mamut.
witam
My¶lê ze pomys³ fajny pokazania ludziom co to jest sokolnictwo ale my¶lê ¿e ta zabawa powinna mieæ umiar peregrinusie pewnie bêdziesz wiedzia³ o co mi chodzi
napewno nie bede przeszkadza³ a jak mi sie uda pojacheac na grunwald ze znajomymi to moze nawet bym sie przy³onczy³ czas poka¿e:)
tak czy siak do zobaczenia.
Widzisz Mirku, nie podoba mi siê nowa szko³a sokolnictwa gdzie wystarczy siê nauczyæ wi±zaæ wêze³ sokolniczy i ju¿ siê bierze za ptaka. Nigdy tego nie pochwala³em. Jak ja siê uczy³em i zdobywa³em do¶wiadczenie wszystko musia³o potrwaæ. Dzisiaj có¿, dzieciaki przychodz± do sokolarni i ju¿ po tygodniu popierniczaj± z wêdrownym na rêkawicy. Mo¿e po prostu mam skostnia³e podej¶cie... Niby to ju¿ nie mój problem bo szko³a skoñczona, sokolarniê po¿egna³em, ale jaki¶ taki niesmak dalej noszê. Ot, stara szko³a sokolnictwa.
Zapraszam Ciê Mirku serdecznie, zawsze mi³o jest spotkaæ pokrewn± duszê. Obaj jeste¶my sokolnikami, obaj koñczyli¶my szko³y le¶ne. Zawsze siê co¶ znajdzie ¿eby sp³ukaæ kurz
"Hej tam pod lasem co¶ siê przewraca, to m³ody le¶nik do domu wraca..."
Pozdrawiam. Mamut.
Przemy¶l dok³adnie, Bo Grunwald jeszcze w miarê daleko
a zainteresowanych na pewno przybêdzie. Chociazby ja.
Maeve, skoro jeste¶ w SL to masz u mnie specjalne wzglêdy.
Nad form± dalej siê zastanawiam. Ale co¶ siê wymy¶li.
W³a¶nie staram siê u³askawiæ ma³ego soko³a, który ma agresjê na poziomie kibiców pi³karskich. ;p
Pozdrów ch³opaków.
je¿eli kiepsko grali to siê nie dziwiê bo jak partacz± mecze, to mam tak samo
Jasne, ¿e pozdrowie, w razie moich pytañ bêdê mêczyæ na privie. Chyba wrócê do hodowli sów...
Maeve, mêcz mnie na priv je¿eli masz chêæ. A jak nie to na Bia³ym Sokole...
Pytanie do wszystkich zainteresowanych: kiedy robimy te warsztaty??
Pozdrawiam. Mamut.
plus jeden chêtny... je¶li tylko mo¿na
CYTAT(Peregrinus @ 21:03 15.06.2009)
Maeve, mêcz mnie na priv je¿eli masz chêæ. A jak nie to na Bia³ym Sokole...
Pytanie do wszystkich zainteresowanych: kiedy robimy te warsztaty??
Pozdrawiam. Mamut.
Ale ty my¶lisz, roumiem, o tygodniu grunwaldzkim? Czy jakos wcze¶niej chcesz cos wykombinowac?
Oczywi¶cie o tygodniu Grunwaldzkim. Ja siedzê od niedzieli 12 lipca i od wtedy jestem dostêpny. Chcia³bym, ¿eby wszystkim pasowa³o i mogli siê pojawiæ.
Pozdrawiam. Mamut.
Skoro tyle osób siê deklarowa³o, to dawajcie te terminy
Wstêpnie mogê podaæ czwartek lub pi±tek, je¶li kto¶ potrzebuje dnia do wy³adunku swoich dóbr.
Ja na Grunwaldzie bedê od 13-go wiêc chetnie zg³aszam jeszcze dwie osoby !
Serdecznie zapraszamy.
Tylko pytanie w dalszym ci±gu brzmi: kiedy wszystkim pasuje??
Pozdrawiam. Mamut.
Reprezentacja Uniejowa w liczbie 3 sztuk osób przyjedzie w poniedzia³ek. dostosujemy siê zatem. jak z przyjazdem innych osób?
pozdrawiam
Ja tez powinnam zawitaæ na pola w poniedzia³ek, wiêc ca³y tydzieñ w³a¶ciwie mi pasuje (tj. w czwartek mam jakie¶ przedstawienie, wiêc mo¿e ten dzieñ najmniej).
Nasza ekipa pojawi siê najpewniej w czwartek :-)
mi te¿ czwartek najbardziej pasuje
ja tez z wielka chêcia ;)
a czwartek tez moze byc tylko okre¶lcie godzine... :P
MOja grupa bêdzie wcze¶niej, ja w pi±tek...Chyba opuszczê jedn± lekcjê
My¶lê, ze dobre by³yby godziny popo³udniowe, jaka¶ druga, trzecia mo¿e... Wygodne dla tych, którzy lubi± pospaæ, ewentualnie budz± siê baaaaardzo d³ugo
. Wtedy na pewno bêdziemy wszyscy kontaktowni.
A i ja siê chêtnie czego¶ dowiem na ten temat
Wiêc umówmy siê tak:
-kto ma czas i chêæ niech wpada do mnie ju¿ od niedzieli
-kto ma mniej czasu to zapraszam w czwartek i pi±tek w okolicach 15-17
Ok??
Pozdrawiam. Mamut.
Pasuje :-)
Pewnie zajrzê do Pomezañskiej od czwartku.
Pozdrawiam i do zobaczenia :-)
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê
kliknij tutaj.