Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: 17-19 kwietnia Manewry bohurtowe w Krakowie
> Ogólne kategorie (bez podzia³u na epoki) > Szermierka
pepe
Tak jak w zesz³ym roku organizujemy manewry bohurtowe w Krakowie na Pasterniku, co prawda my pod inn± nazw± ale równie waleczni ;), przyje¿d¿aæ mo¿na od pi±tku wieczorem(17kwietnia), wyjazd w niedziele po po³udniu(19kwietnia), nocleg na hali strzeleckiej, proszê wzi±æ karimaty i ¶piwory, ubiór sportowy i oczywi¶cie blachy;), wy¿ywienie jako¶ wspólnie zorganizujemy z pomoc± kochanej Babci z Bêdzina, zainteresowanych proszê o kontakt na maila jakuu@o2.pl, lub telefon 604 076 998.

dok³adny adres - strzelnica WKS WAWEL ulica Margaretek(od ulicy Pasternik)

mapka :
http://mapa.szukacz.pl/?&n=50.106477&a...oi=hotel&t=

pozdrawiam

Piter, Krakowska Chor±giew Nadworna
Gregor z Krakowa
bede :P
ttin
Czo³em!
Dziêki za info, przyjedziemy smile.gif
bober2
Ja niestety ma ju¿ wykupione bilety w tym czasie u was w teatrze starym wiec postaram siê choæ na piwko wieczorkoem do was skoczyc .
Tomko Konopczyc
Oczywi¶cie bêdziemy.
D¿uma
Bedê na 95%, mo¿e siê uda przyjechaæ te¿ jeszcze dwóm osobom z Czestochowy które bed± walczyæ.
Yan
Witam !

W imieniu Bractwa Kruk dziêkuje za mo¿liwo¶æ udzia³u w manewrach, by³o naprawdê super smile.gif Poznali¶my wielu wspania³ych ludzi i za rok na pewno wrócimy, poza tym mam nadziejê, ¿e spotkamy siê jeszcze wcze¶niej na innych imprezach ; ) Pozdrawiam

Jan aka Poraj

P.S. Poznanie Babci z Bêdzina by³o warte ka¿dego krwiaka i siniaka z tych manewrów ^^
P.S. 2. U¶ciski dla ekipy wi¶niowej ; )
Alchemik
http://www.youtube.com/watch?v=0opW3opcpCo

Jak znajde chwilke to wszystkie starcia wrzuce na Youtube
micha
Zdjêcia :P
http://picasaweb.google.com/Ragrastin/20090418#
Kto by³ ten wie :D
pepe
Chcia³em podziêkowaæ w imieniu Krakowskiej Chor±gwi Nadwornej wszystkim go¶ciom i uczestnikom za dobr± zabawê oraz wszystkim, którzy nam pomogli, a w szczególno¶ci Babci, wisienkom i Wielkiej W³ochatej Ma³pie.

Piter
ttin
My równie¿ dziêkujemy za ¶wietn± zabawê ;)

P.S.
dodane filmiki z walk w dziale "Filmy"
berson
Czêstochowa dziêkuje gospodarz± za go¶cinê, a wszystkim obecnym za zabawê.
Tomko Konopczyc
Dzieki wszystkim za udzia³ w kolejnych naszych manewrach. Nadwornej za organizacjê. By³o super, a miejsce jest wy¶mienite: ¶wietne tereny do treningu, domki do atakowania (NASTÊPNYM RAZEM WRESZCIE KTÓRY¦ ZBURZYMY szczerba.gif , palenisko do palenia wielkich ognisk, no i oczywi¶cie wysoka wie¿a obserwacyjna bum.gif .
Mam nadziejê, ¿e wi¶nie wszystkim smakowa³y aniol.gif Nastêpnym razem zrobimy agrest bigsmile2.gif

Co za¶ do samych manewrów to jestem zadowolony: mimo paru nowych osób bardzo dobrze wychodzi³o poruszanie siê i manewrowanie. Starcia tak¿e na wyskoim poziomie. Widaæ, ¿e wspólne manewry daja efekty.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.