Hej,
Poszukujê ludzi z Krakowa lub okolic do za³o¿enia dru¿yny wikiñskiej. Okres historyczny IX do XI wiek. W za³o¿eniu ma to byæ co¶ na kszta³t kompanii najemnej wiêc oczywi¶ci nie musz± siê zg³aszaæ sami Skandynawowie. Wareg, S³owianin czy Frank te¿ bêd± mile widziani je¶li oczywi¶cie bêd± wpasowywyali siê w ten okres. G³ownie chodzi o dobr± zabawê. Z czasem oczywi¶cie je¶li co¶ z tego w ogóle wyjdzie bêdzie mo¿na pomy¶leæ o pokazach turniejach itp., jednak nie chcê rzucaæ siê z motyk± na s³oñce.
Zatem je¶li kto¶ ma chêci i trochê wolnego czasu to zapraszam do kontaktu ze mn±.
pokaz, turniej... czy to jest rzucanie sie z motyka na slonce dla druzyny??
przyjdz na rêkawke, znajdziesz kilkudziesi±t osob z ktorymi mozesz sie w roznych tego typu sprawach kontaktowac
Pokaz czy turniej nie jest rzucaniem siê z motyka na s³oñce dla mnie bo mam sprzêt ale przypuszczam, spora czê¶æ osób takowego nie posiada a jak wiadomo kupienie trochê kosztuje i z regu³y jest roz³o¿one w czasie. Poza tym mi tu chodzi g³ównie o dobr± zabawê, wspólne wyjazdy w lasy, ogniska itp. Reszta i tak pewnie przyjdzie z czsem ale najpierw trzeba siê dobraæ.
Co do rêkawki to, tak, wiem jestem tam co roku.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê
kliknij tutaj.