Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Imprezy 2009
> Prywatne Inicjatywy > Rota Pana Kacpra
Tomek
Witam!

Czy mamy jakie¶ plany na imprezy przed ¦wiecinem - czerwiec/lipiec np.? Przejrza³em kalendarium i o tegorocznym Uniejowie jako¶ cisza dunno.gif . Jeszcze trochê czasu w sumie zosta³o, ale niektóre imprezy maj± ograniczon± liczbê uczestników i mo¿e trzeba by siê zg³osiæ wcze¶niej. No i urlopy by trzeba by³o zaplanowaæ.

Pozdrawiam!

Tomek
Grzyp
W tamtym roku tak¿e o Uniejowie by³o cicho do¶æ d³ugo, temat na FREHA pojawi³ siê dopiero koñcem marca.
Tomek
No nic, poczekamy w takim razie smile.gif
Bejbs
By³ taki pomys³ aby zorganizowaæ w Bierzg³owie jak±¶ imprezê ...........kiedy¶ juz tam zrobilismy wysz³a wtedy jak dla mnie super .
Micha³ /Gwyn/ Czerep
To organizowa³ Pigrza...
Bejbs
Tom siê "chwali³ " iz ma tam znajomo¶ci .............
Micha³ /Gwyn/ Czerep
Przypominam o imprezach niemieckich. W czerwcu jest Hinterweidenthal, parê osób siê wybiera.
Pzdr
Gwyn
Tomek
Witam!

Potwierdzi³y siê informacjê, ¿e imprezy w Uniejowie w tym roku nie bêdzie icon_sad.gif .
Warto by by³o spotkaæ siê jeszcze przed ¦wiecinem. Kilka osób jedzie na imprezy do Niemiec (nie wiem ile dok³adnie) ale na pewno nie wiêkszo¶æ. Co my¶licie o spotkaniu gdzie indziej ni¿ w Uniejowie, macie mo¿e jakie¶ propozycje?

Pozdrawiam!
Wojciech Radzki
Oj to szkoda angsad.gif w tym momencie brakuje nam imprezy gdzie mo¿emy zaprezentowaæ sie szerszej publiczno¶ci. Przegl±da³em kalendarium, nie bardzo jest w czym wybieraæ.
Pozdrawiam
WR
Bejbs
Moze wrócimy do tematu Bierzg³ow ...........Tom ma tam podobno chody
Johan
Bierzg³ow, ¶wietna sprawa. Ja jestem za ;)
Micha³ ¯elazo
A co to jest ten Bierzg³ów ?
Micha³ /Gwyn/ Czerep
Zamek pod Toruniem.
Pzdr
Gwyn
Johan
Hej,

to jest a taki sobie zamek krzy¿aczki zachowany w dosyæ dobrym stanie

http://www.zamki.pl/?idzamku=bierzglowo
EwKa
Dawno, dawno temu by³ na tym zamku pierwszy "Popis" Roty...
Sporo miejsca na maszerowanie by³o wokó³ zamku.
Bejbs
Ja bardzo mi³o wspominam t± imprezê z przed lat .........
Johan
Hej,

miejsce jest urocze - ma swój klimat i jest tam rzeczywi¶cie sporo miejsca do obozowania, maszerowania itp.
Zamek z tego co siê orientuje najprawdopodobniej nale¿y do gminy £ubianki ale pewien nie jestem; a je¿eli rzeczywi¶cie nale¿y do gminy to uzyskanie pozwolenia na rozbicie obozu bêdzie formalno¶ci± ( promocja gminy ). Pozostaje tylko "pospolite ruszenie" w naszych szeregach smile.gif

Igor Weso³owski
Ja mam jeszcze inn± propozycjê. Mamy miejscówkê w po³owie drogi miêdzy Kaliszem a Sieradzem. Miejsce ma³o historyczne bo ³±ka ko³o gospodarstwa agroturystycznego ale okolica ma³o cywilizowana.. co¶ jak miejscowo¶æ ¦wiecino. W³a¶cicielka jest mocno na tak by¶my siê tam rozbili i korzystali z wody i sanitariatów w jej domu. Okolica przypomina tereny ko³o Oporowa a wiêc jest gdzie po tuptaæ ze sprzêtem. Ze wzglêdu na brak jakiego¶ czego¶ historycznego by³by to popisowy piknik. Problemem jeno mo¿e byæ to i¿ to zadupie totalne i wilki ju¿ z lasu pod domy podchodz± ale dla odwa¿nych ¶wiat nale¿y... mo¿e zrobi³o by siê bis podchodów ala Oporów. :D
Pozdrawiam Igor

Tomek
Witam!

Ja tam jestem za smile.gif. A da³o by rade w tym gospodarstwie pokój wynaj±æ co by ¿onke z dzieckiem przytargaæ szczerba.gif ?

Rozmawia³em z Matulsem, ma siê dowiedzieæ co i jak z Bierzg³owem.

Pozdrawiam!
Tomek
Witam wszystkich!

Tydzieñ mija a tutaj forum umar³o. Czy w ogóle kto¶ jest zainteresowany ewentualn± imprez± przed ¦wiecinem? Czy w ogóle jest sens krêciæ co¶ w Bierzg³owie lub miejscu Igora lub rozmawiaæ z lud¼mi z zamku Tenczyn?
Dajcie znaæ jak patrzycie na t± sprawê - bêdziemy wiedzieli na czym stoimy.

Pozdrawiam!
Tomek
Johan
Hej,

ja jestem za imprez± w Bierzg³owie. Je¿eli jest potrzeba mogê siê skontaktowaæ z w³a¶cicielami zamku i porozmawiaæ (mam rodzinê w tej okolicy), pozostaje jeszcze sprawa terminu (proponujê ,który¶ z lipcowych weekendów) oraz ilo¶æ chêtnych o ile s± jacy¶ poza mn± i Tomkiem  smile.gif
Bejbs
Ja tez jestem zaintresowany ........moze rozpoznaj temat ( warto przynajmiej zdobyæ tel do osób decyzyjnych )
Tomek
Witam!
CYTAT(Johan @ 20:04 16.05.2009) *
oraz ilo¶æ chêtnych o ile s± jacy¶ poza mn± i Tomkiem  smile.gif

M.in Kacper jest zainteresowany, w sumie to temat wyszed³ od niego - ja tylko go przekazuje.
Co do terminów to ja proponuje jako¶ czerwiec, mo¿e weekend Bo¿ego Cia³a (11-14), pocz±tek lipca? Chocia¿ jak nie bêdzie zainteresowania ze strony Roty to i tak impreza nie wyjdzie.

Pozdrawiam!
Johan
Wygl±da, ¿e na te chwilê jest 5 osób ;/

Grzyp
Mi terminowo czerwiec i pocz±tek lipca ¶rednio pasuj± (w³a¶ciwie to wcale). A co by¶cie powiedzieli na termin wrze¶niowy dajmy na to (chyba ¿e chodzi o spotkanie jeszcze przed ¦wiecinem)? Je¶li chodzi o miejsce to by³bym za Tenczynem.
Johan
Hej,

to mo¿e dojd¼my do porozumienia w sprawach : termin oraz lokalizacja ! aaa.gif
Bejbs
I co powiedzieli w Bierzg³owie ???
Tomek
Witam!

Chyba ju¿ w sumie nieistotne co powiedzieli smile.gif. Jak widzisz zainteresowanych wyjazdem jest tylko kilka osób - nie ma sensu robiæ co¶ na si³ê.
Spotkamy siê na ¦wiecinie bigsmile2.gif .

Pozdrawiam!
Bejbs
icon_sad.gif
Wojciech Radzki
Nie wiem co zosta³o ustalone, ale jak dla mnie termin "uniejowski" - tydzien przed Grunwaldem - nadal aktualny. Na Grunwald siê nie wybieram - jadê na weselicho.

To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.