Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Jak wkrêciæ siê do towarzystwa? (XIIIw.)
> Ogólne kategorie (bez podzia³u na epoki) > Og³oszenia > Rekrutacje wszelakie i poszukiwania grup
Szymek z K-g
Witajcie!

Pytanie nastêpuj±ce: jak dru¿ynie wczesno-trzynastkowej z Pomorza zaproponowaliby¶cie wkrêcenie siê na imprezy w tym lub przysz³ym sezonie?
G³ównie temat zosta³ za³o¿ony gdy¿ jasno nie zosta³o to nigdzie podane. Otó¿: istnieje ju¿ temat Piotra o tworzeniu grupy rekonstrukcji historycznej od "zera". Takow± uda³o siê stworzyæ w moim mie¶cie. Teraz pozostaje pytanie do kogo zwracaæ siê z wielkimi chêciami wyjazdu na imprezy? Mam nadzieje i¿ jakiekolwiek "testy historyczno¶ci" przejdziemy pomy¶lnie w komisji i ¶rodowisku "starych wyjadaczy" smile.gif niestety kompletny brak do¶wiadczenia w tych sprawach trochê nas dyskwalifikuje.
ate1990
Najpro¶ciej, to poszukaæ w kalendarium imprez, i napisaæ do ich organizatorów.
Boran
Nie bardzo rozumiem w czym problem...
Macie grupê; zak³adam, ¿e jeste¶cie obszyci i wyposa¿eni - no to robicie sobie zdjêcia i zg³aszacie siê na imprezy, spis macie we frehowym Kalendarium... Pojedziecie raz, drugi to poznacie ludzi, wkrêcicie siê w towrazystwo...

Je¶li tylko bêdziecie dobrze, historycznie wyposa¿eni, to m³ody sta¿ nie bêdzie ¿adn± przeszkod±.
Marek Hilgendorf
I traficie na starych, zramola³ych pierdzieli takich jak ja, czy przedmówca, hehehe.
A tak powa¿nie, to powy¿sza rada jest najlepsz± jak± mogli¶cie dostaæ. Porobiæ fotki, wybraæ gdzie chcecie pojechaæ i wysy³aæ...wysy³aæ...wysy³aæ. Wiêkszo¶æ naszych imprez jest otwarta na nowe grupy.
Indar
Ka¿dy z nas jako¶ zaczyna³. Jak bêdziesz mia³ jakie¶ problemy, pytania to s³u¿ê pomoc±.
Szymek z K-g
Od dziêkowaæ wielce waszmo¶ciom bêdê przed Bogiem smile.gif
Indar
Pó³ ¿artem zwrócê Ci uwagê by¶ nie wyskakiwa³ z sienkiewiczowszczyzn±. ¦rednio to pasuje do realiów ¶redniowiecza.
Tacy z nas waszmo¶cie jak ze mnie ³ód¿ podwodna.
I.
Micha³ ¯elazo
Powiedzia³ Indar wynurzaj±c siê by na³adowaæ akumulatory bigsmile2.gif
Selekos
CYTAT
Od dziêkowaæ wielce waszmo¶ciom bêdê przed Bogiem

Nie wiem czy Cthulhu Ciê wys³ucha.
claymor
Na pocz±tek piszcie sporo na Freha ( byle z sensem :P ) to mniej wiêcej rozpoznacie siê kto jest kim¶ w RR i z kim trzymaæ by dobrze na tym wyj¶æ
Razoslaw
Pocz±tki w jakiejkolwiek dziedzinie maj± to do siebie, ¿e pisanie du¿o i z sensem jednocze¶nie to nie lada wyzwanie. Dlatego chyba jednak ¿e lepiej czytaæ a dwa lepiej nie przek³adaæ sobie ilo¶ci postów na freha na s³awê i nies³awê czyj±¶ w rzeczywisto¶ci.
claymor
Pytanie to czego siê nie wie poprzez pisanie postów ... to mia³em na my¶li
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.