Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: 24.01.2009 £ód¼ Uczta Kasztelañska
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2009
Farmazon
Inow³odzkie Bractwo Rycerskie ma zaszczyt zaprosiæ :
Kasztelan IBR
Ja, Kasztelan na zamku Inow³ódz Franciszek Jagielski (ojciec Farmazon) serdecznie zapraszam na ucztê integracyjn±, która odbêdzie siê dnia 24.01.2009 o godzinie 19 w £odzi przy ul. Go¶cinnej 15 (Pub FARMAZON)
Impreza ma na celu zawi±zanie wspó³pracy z wszystkimi bractwami z województwa ³ódzkiego i okolic.

Jad³o wszelakie i napitek zapewniony !
Mile widziane stroje historyczne.
Psalm
CYTAT(Kasztelan IBR @ 01:03 15.01.2009) *
Ja, Kasztelan na zamku Inow³ódz Franciszek Jagielski (ojciec Farmazon) serdecznie zapraszam na ucztê integracyjn±, która odbêdzie siê dnia 24.01.2009 o godzinie 19 w £odzi przy ul. Go¶cinnej 15 (Pub FARMAZON)
Impreza ma na celu zawi±zanie wspó³pracy z wszystkimi bractwami z województwa ³ódzkiego i okolic.

Jad³o wszelakie i napitek zapewniony !
Mile widziane stroje historyczne.

I obojêtne jest Wam to, czy bractwo odtwarza XIII, XV czy X wiek? Okolice województwa ³ódzkiego to do¶æ du¿e okolice...
Farmazon
Dok³adnie. Jest nam w tej chwili obojêtne jakie datowanie ma grupa (przede wszystkim zale¿y nam na poznaniu nowych ludzi zajmuj±cych sie rekonstrukcj± ). W przysz³o¶ci bedziemy robiæ na zamku w Inow³odzu imprezy o ro¿nych datowaniach . Chcemy siê zorientowaæ kto z naszych najbli¿szych okolic czym siê zajmuje . Pozdrawiam i zapraszam smile.gif .
Farmazon
Dla zainteresowanych pare s³ów o nas na stronie www.druzynaibr.pl
Wierny Piotr
Cze¶æ Farmazony smile.gif
Wszystko piêknie, ³adnie ..... tylko powiedzcie mi moi mili czemu tak pó¼no dajecie znaæ.
Przyjechaliby¶my odwiedziæ a tak d......a icon_sad.gif grrrrrrrrrrrrrr
No nic mo¿e innym razem siê uda.
Liczê, ¿e na przysz³o¶æ dacie mi wcze¶niej znaæ smile.gif
Swoj± drog± polecam nawiedzenie imprezy nie bêdziecie ¿a³owaæ ju¿ o to Ojczulek siê postara.
Pozdrawiam serdecznie
Kasztelan IBR
Witamy . Bractwa z województwa ³ódzkiego o imprezie która organizujemy wiedzia³y ju¿ w grudniu by³a tylko kwestia tzw. terminu ostatecznego (wolna sala w naszej restauracji) jak zapieli¶my wszystko na ostatni guzik to wrzucili¶my oficjalne zaproszenie na freha . Do 24 jest jeszcze kilka dni i mamy nadzieje ze tak sobie poukladacie czas ¿eby do nas dotrzeæ pozdrawiamy i czekamy na potwierdzenie waszego przyjazdu .
Psalm
CYTAT(Wierny Piotr @ 11:04 16.01.2009) *
Cze¶æ Farmazony smile.gif
Wszystko piêknie, ³adnie ..... tylko powiedzcie mi moi mili czemu tak pó¼no dajecie znaæ.
Przyjechaliby¶my odwiedziæ a tak d......a icon_sad.gif grrrrrrrrrrrrrr
No nic mo¿e innym razem siê uda.
Liczê, ¿e na przysz³o¶æ dacie mi wcze¶niej znaæ smile.gif
Swoj± drog± polecam nawiedzenie imprezy nie bêdziecie ¿a³owaæ ju¿ o to Ojczulek siê postara.
Pozdrawiam serdecznie

Pietrek, mo¿e jednak dasz rade? Razem by¶my jako¶ pojechali i przy okazji pogadali o dupie marynie.
Kasztelan IBR
Je¿eli kto¶ zainteresowany jest odpoczynkiem po uczcie istnieje mo¿liwo¶æ zakwaterowania.
Micha³ Wojtysiak
Bardzo dziêkujê za zaproszenie. Impreza by³a znakomita pe³na dobrego i mi³ego towarzystwa oraz strawy i napitku ...
Jeszcze raz dziekujê

Zbigniew Smolik
No i w³a¶nie wsta³em,jak obej¿ê zdjêcia to to wam opowiem jak by³o.
Z tego co pamiêtam :jedzenie mniama,picie mniama,kobietki mniama blinkie.gif bigsmile2.gif
Zpaisujê siê na nastêpn± imprezkê.
Julko
Przede wszystkim wspania³y pomys³ - mo¿liwo¶æ swobodnego spotkania ró¿nych ¶rodowisk. No i wspania³e wykonanie: papu mniam mniam i nie do przejedzenia, tako¿ napitki wszelakie...
Polecam siê na przysz³o¶æ bigsmile2.gif
Farmazon
http://www.integracja24012009.jpg.pl/?798986,33788

Pierwsza partia obrazków
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.