Witam wszystkich,
oczywi¶cie uczta ju¿ siê odby³a, wiêc nie jest to miejsce gdzie zapraszam. Pozosta³o kilka rzeczy nie naszych i postanowili¶my siê z tym og³osiæ tutaj, by nie pisaæ po miliardach for.
Zosta³a miseczka drewniana z trzeba nó¿kami-kuleczkami oraz wielka drewniana ³ycha (raczej do nak³adania bo nawet ja jej do gêby zmie¶ciæ nie mog³em).
Zdjêcia Arcany: www.arcana.art.pl/down/Czersk.rar lub w naszej galerii
Warto te¿ przeczytaæ: www.arcana.art.pl/galeria2009.php w ramach wyja¶nienia, zanim siê po obra¿aj± co wra¿liwsi.
Nam nic nie zginê³o i jako organizator - wszystkim przyby³ym dziêkujê.
Ach, i nie wszystkim odpowiada³a by ta zabawa bo by³y mroczne butelki, które psuj± wczuwanie siê w epokê ¶redniowiecza... W sumie to du¿o mroku by³o, ale na szczê¶cie ludzie tak dobrani byli, ¿e nikomu on nie przeszkadza³.
Lublin tym razem nie zostawi³ ¿adnych sprzetów, ale chce podziêkowaæ Psalmowi i jego weso³ej kompanii za wspanial± zabawe a tak¿e ka¿edemu z zaproszonych go¶ci, atmosfera by³a gor±ca mimo panuj±cego ch³odu,a jedzenie... no có¿ trzeba spróbowaæ bo opisaæ siê tego nie da (aha przepisy prze¶lijcie mi na pw
)
Przepisy...no nie wiem, tylu pochwa³ dawno siê nie nas³ucha³am:)
Niestety zgubi³am kosmetyczkê, w której by³ pier¶cionek po babci...ktokolwiek widzia³, ktokolwiek wie-bardzo proszê o kontakt.
By³o kameralnie czyli w sam raz, bardzo bardzo smacznie i atmosferzy¶cie.
OMAC dziêkuje za ucztê i pozdrawia.
Witam
Ja tak¿e dziêkuje bardzo Psalmowi i ekipie za zaproszenie - impreza by³a przednia
, miejsce akurat na tê niewielka ilo¶æ osób. Jad³o i napitek zaserwowany przez orgów - pyszne. A je¶li chodzi o mroczno¶ci to stara³y siê byæ niewidoczne ;] .
Jednak jesli planowa³o by siê impreze na wiêcej osób to nie w zimê - bo z ogrzewaniem nie wypali - chyba, ¿e bêdzie ju¿ kominek.
Psalmie - czekamy na kolejn± edycje :D .
pozdrawiam
Czesc!!!
Zamek jest bardzo fajny, w sumie ca³kiem ciekawe miejsce na róznego rodzaju akcje, atrakcje i wydarzenia z dwoma naprawde wysokimi wie¿ami; Miejsce bardzo spoko na zrobienie kameralnego wiczoru czy te¿ innych warsztatów.
Pierwsza wieczerza wysz³a ok, przy kolejnym trzeba odpaliæ wiêcej ¶wieczek i mniej podgrzewaczy powietrza:) i zaizolowaæ dziury. Kominek za¶ ca³kowicie rozwi±¿e problem - nawet jesli nie by³oby komina, to dym mo¿e swobodnie schodami uciekaæ;) jedynie zgoda na zadymienie jest potrzebna i palenie na ruszcie jakim¶, by ruin bardziej nie dewastowaæ;
Aloha!
CYTAT(jasmin @ 09:53 16.01.2009)
nawet jesli nie by³oby komina, to dym mo¿e swobodnie schodami uciekaæ;) jedynie zgoda na zadymienie jest potrzebna i palenie na ruszcie jakim¶, by ruin bardziej nie dewastowaæ;
Aloha!
A taki dym uciekaj±cy schodami to nie osmali ¶cian korytarzy? Chyba osmali, wiêc odpada. Ale z gor±cych wie¶ci to co¶ siê z tym kominkiem dziaæ zaczyna, wiêc b±d¼my dobrej my¶li.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê
kliknij tutaj.