Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Zbiórka Ma³opolskiego Hufca Buhurtowego
> Ogólne kategorie (bez podzia³u na epoki) > Szermierka
Tomko Konopczyc
JAk mo¿na przeczytaæ tu na freha 6.12.2008r. odbêd± siê u nas w Bedzinie pierwsze po sezonie ogólnopolskie manewry. W zwi±zku z tym jako dowódca naszego Hufca proszê wszystkich o przyjazd, ¿eby¶my mogli wspólnie potrenowaæ i godnie i licznie wyst±piæ jako formacja bojowa ( boæ to przecie¿ na naszym terenie). Ubieg³oroczne manewry i stworzenie naszego Hufca by³o w/g mnie dobrym i zdecydowanym krokiem do stworzenia porz±dnej formacji reprezentuj±cej nasz± b±d¼ co b±d¼ królewsk± dzielnice kraju. Mnie osobi¶cie da³o ogromn± satysfakcjê i myslê, ¿e nad wyraz szybko uda³o nam siê zintegrowaæ ( no, ten klimat na naszych manewrach w Krakowie by³ niepowtarzalny). Poka¿my siê z jak najlepszej strony i zacznijmy ju¿ przed przysz³ym sezonem wspólnie trenowaæ.

W zwi±zku z powy¿szym wzywam Hufiec Ma³opolski na manewry do Bêdzina.

Liczê na Was wszystkich i czekam koniecznie na zg³oszenia ( pw freha, mail, komórka).

Pozdrawiam

Tomko

p.s. W sprawie manewrów bêd± te¿ informacje na naszym bêdziñskim forum
Slavu
bedziemy
berson
W temacie manewrów ju¿ pisa³em, ale i tutaj siê przypomnê.

Medalikarze ze ¦wiêtego Miasta wchodz±cy w sk³ad Hufca Ma³opolskiego stawi± siê w wyznaczonym terminie. Mam nadziejê, ¿e w jak najliczniejszym gronie.
Rudyy
I ja i ja, ja te¿ bêdê :D
ttin
Czo³em,
Stowarzyszenie Zakon Soko³a z Krakowa równie¿ przyjedzie.
Igor z Bêdzina
CYTAT(Rudyy @ 00:19 13.11.2008) *
I ja i ja, ja te¿ bêdê :D

Tylko krecika nie zapomnij trzeba go bêdzie pog³askaæ buzdyganem...
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.