Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: FECHTSCHULE GDAÑSK - treningi/nabór
> Ogólne kategorie (bez podzia³u na epoki) > Szermierka > Treningi, sparingi i seminaria szermiercze
Aion

Fechtschule Gdañsk og³asza nabór do powstaj±cej grupy pocz±tkuj±cej, a zaawansowanych zaprasza na treningi (tylko osoby pe³noletnie). Odpowiedzi na wszelkie pytania dotycz±ce treningów, op³at mo¿na uzyskaæ pisz±c na mail - ensifer@wp.pl lub plazmaa@wp.pl.

FILMY o tym czym siê zajmujemy, mo¿na obejrzeæ tutaj:

http://www.youtube.com/watch?v=wLkapR2biHA
http://pl.youtube.com/watch?v=6QAWiM9Uonc
Kryitanin
CYTAT
tylko osoby pe³noletnie
....angsad.gif
A co by¶cie poradzili 12latkowi, który by chcia³ trenowaæ ??
Musia³ bym czekaæ 6 lat ?? angsad.gif
Mi siê ta perspektywa nie podoba.

POzdr
Micha³ /Gwyn/ Czerep
A nam nie podoba siê perspektywa brania odpowiedzialno¶ci prawnej za kogo¶, za kogo braæ j± trzeba. Wybacz, ale taki jest ¿ycie. Kontuzje w sportach i kontaktowych sztukach walki s± codzienno¶ci±. Jeste¶my za ma³± grup±, by by³o nas staæ na tworzenie sekcji dziecinno-m³odzie¿owej.

Id¼, kolego, na szermierkê sportow± i na zapasy albo judo. Tam dostaniesz ¶wietn± bazê ogólnorozwojow±, poznasz swoje cia³o, za³apiesz w³a¶ciwych odruchów i nauczysz siê trenowaæ. Na pewno nie bêdzie to czas zmarnowany.

Pozdrawiam
Gwyn
Aion
Dok³adnie. W tym wieku wiêcej siê nauczysz na judo/szermierce/zapasach ni¿ machaj±c jakim¶ kijem w bractwie. Masz tam trenerów, którzy wiedz± jak uczyæ m³odych ludzi. Masz starszych kolegów z których mo¿esz braæ przyk³ad. Masz Zawody w Twojej grupie wiekowej. Wszystko to, co jest potrzebne dla rozwoju. Pamiêtaj - w wiêkszo¶ci bractw tego nie znajdziesz. Wiêc nie marnuj czasu na pisanie p³aczliwych postów, kto mnie przygarnie, tylko rusz siê na trening.
Kryitanin
treningi to ja ju¿ mam i to 6 razy w tygodniu ale hokejowe.
Aion
CYTAT(Kryitanin @ 08:42 04.10.2008) *
treningi to ja ju¿ mam i to 6 razy w tygodniu ale hokejowe.

No to jeste¶ na najlepszej drodze, ¿eby za kilka lat byæ dobrym wojownikiem ;) Zapisz siê tylko za jaki¶ czas na sport walki, to ju¿ bêdzie bomba. Gwarantuje, ¿e przyjmiemy Ciê z otwartymi ramionami za te 6 lat.
Aion
Zapraszamy Wszystkich chêtnych na treningi D³ugiego Miecza/ Dussacków i Sztyletu:

Wtorki 19.00 - 21.00
Pi±tki 19.00 - 21.00

Treningi w roku akademickim 2011/2012 odbywaj± siê w Zespole Kszta³cenia Podstawowego i Gimnazjalnego nr 21 na ulicy Marusarzówny 10 (Gdañsk - Morena)

www.fechtschule.org
Aion

Zapraszamy na treningi !!!

TRENINGI:

poniedzia³ek 19.30 -21.30
czwartek 19.30 -21.30
sobota 10.00 -12.00

MIEJSCE:

Szko³a Podstawowa nr. 35
ul. W±sowicza 30
Gdañsk - Oliwa

KONTAKT:

ktotyy@o2.pl
ensifer@wp.pl
www.fechtschule.org
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.