Ruszamy z nowymi kursami tañców dawnych. W poniedzia³ki pocz±tkuj±cy XVI i XVII wiek, w czwartki XV wiek. Info o sali, godzinach itp. na naszej stronie
www.taniecdawny.plGdyby kto¶ ju¿ tañczy³ i chcia³ do grupy zaawansowanej- to niech zg³asza siê do mnie na priv.
Podejrzewam, ¿e sk³adka nie bêdzie wiêksza ni¿ 50 PLN/miesi±c,a le to oczywi¶cie zale¿y te¿ od ilo¶ci chêtnych!
Witam!
Czwartkowe treningi z XV wieku prowadzê Ja!
Niektórzy byæ mo¿e znaj± mnie z warsztatów na GRUNWALDZIE, które prowadzê co roku! Chêtnych zapraszam na zajêcia od tego czwartku (9.10.2008)
Pozrawiam
Asik
W tym roku ruszaj± nowe grupy. Zapraszamy na zajêcia:
w poniedzia³ki nauka tañców XVI i XVII-wiecznych
we wtorki nauka tañców XV-wiecznych
Zajêcia odbywaj± siê w SP nr 9 na Ursynowie (doskona³y dojazd metrem) ul. Wiolinowa 9
Wymagane: miêkkie obuwie, zapa³ i dobry humor ;)
Gwarantowana- dobra zabawa!
Witam,
wszystkich chêtnych pragn±cych poszerzyæ swoj± wiedzê z zakresu tañca, b±d¼ chc±cych nauczyæ siê od podstaw w³oskich tañców XV- i XVI wiecznych zapraszamy na treningi AKADEMII TAÑCA DAWNEGO.
Grupa pocz±tkuj±ca XVI wiek: poniedzia³ki (SP nr 9; ul. Wiolinowa 6 - stacja metro URSYNÓW) godz. 18.30-20.30
START: 4 pa¼dziernik
Zajêcia z XV wieku: ¶rody 50LO ul. Burdzyñskiego 4,
godz. 18.00-20.00
START: 13 pa¼dziernika
Zapraszamy do odwiedzenia strony zespo³u www.taniecdawny.pl
Zainteresowanych zajêciami proszê o kontakt pod adres: zajêcia@taniecdawny.pl
Witam!
Niestety do Warszawy mi daleko, ale mo¿e orientujecie siê czy s± organizowane warsztaty tañca dawnego (najbardziej interesuje mnie XV wiek) we Wroc³awiu ? Przez Waszych znajomych, uczniów, kogokolwiek kto ma pojêcie? Przepraszam, ¿e pytam o konkurencjê, jednak nie mogê nic znale¼æ w okolicy, a dosyæ mam ju¿ tañczenia czyich¶ pseudohistorycznych fantazji....
CYTAT(Katarzyyna @ 15:22 27.09.2010)
Witam!
Niestety do Warszawy mi daleko, ale mo¿e orientujecie siê czy s± organizowane warsztaty tañca dawnego (najbardziej interesuje mnie XV wiek) we Wroc³awiu ? Przez Waszych znajomych, uczniów, kogokolwiek kto ma pojêcie? Przepraszam, ¿e pytam o konkurencjê, jednak nie mogê nic znale¼æ w okolicy, a dosyæ mam ju¿ tañczenia czyich¶ pseudohistorycznych fantazji....
Serenissima Vratislawia :
http://laserenissima.webpark.pl/
Och, dziêki
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê
kliknij tutaj.