Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Zajazd na zamek w Korzkwi
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2008
_Mol_
Witam!
5 pa¼dziernika 2008 w Korzkwi pod Krakowem odbêdzie siê spektakl "Zajaz na zamek w Korzkwi", inscenizacja XVII-wiecznego zajazdu + co¶ na kszta³t pikniku (pokazy, konkursy).
Jest to dodatkowa atrakcja towarzysz±ca rajdowi rowerowemu w gminie Zielonki, nie osobna impreza (ale mam nadziejê pocz±tek przysz³ej wspó³pracy z gmin± na wiêksza skalê).
Termin nag³y i do¶æ nieofrtunny (Kamieniec), ale zapraszam serdecznie chêtnych do zg³aszania siê! Ilo¶æ miejsc jest organiczona ze wzglêdu na niewielki bud¿et, a chcemy, ¿eby uczestnicy dostali przynajmniej obiad.
Jeszcze raz zapraszam!
Loki
Zajazd na piechotê....to bêdzie srogie :P
Monika ksf
Mol_ku smile.gif , jak ju¿ ma byæ zajazd a nie zajazd ;), to w Korzkwi jest stadnina, mogliby¶cie siê z nimi dogadaæ (w koñcu to ta sama gmina). Wy szableki i stroje, oni konie (nie wiem, jak tam u Lokiego z jazd± konn±, bo mo¿e zamiast siê wyz³o¶liwiaæ, Wa¶æ by wsia³ na konia i pozkaza³, jak zajazd nale¿y uczyniæ icon_mrgreen.gif ). Mo¿esz te¿ uderzyæ do Grze¶ka (znasz go z treningów), on nie tylko je¼d¿i ale i fechtuje konno smile.gif.

PS £ukaszu, nasze szableki na Was na Meissnera czekaj±±±±... ;).
Loki
Je siê bynajmniej nie wyz³o¶liwiam gdy¿ samemu bior±c w tym udzia³ by³oby to hipokryzj± a jedynie ¿artujê sobie ...
a tak na serio to pomimo chêci i pocz±tkowych propozycji tego typu czasu naszej ekipie nie starczy na to :/
Wszeb±d
Mo¿e by¶cie rzucili jakie¶ zdjêcia z tego zjazdu-zajazdu /
Jestem ciekaw bo to rzut beretem ode mnie, a i okolice troszkê znam.

HOWGH
_Mol_
Wybaczcie, ze nie dawa³em znaæ. Ciekawe, czy kto¶ jeszcze tu trafi... :/
Zdjêcia s± tu: tutaj.
Pozdrawiam!
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.