Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Ma³opolska Kompanija Sarmacka-KSD
> Ogólne kategorie (bez podzia³u na epoki) > Szermierka > Treningi, sparingi i seminaria szermiercze
Monika ksf
Zapraszam od wrze¶nia na treningi do MKS-KSD (Kraków)
wtorki i czwartki, godz.20.00-22.00,
sala gimnastyczna w Ko¶ciele na ul. Meissnera 20 tutaj B
Koszty: op³ata na salê 25 z³ na miesi±c
sprzêt "minimum": obuwie sportowe, d³ugie spodnie, gruba bluza z d³ugim rêkawem, rêkawice
zalecane jak najszybsze zaopatrznie siê w maskê do szermierki, info: maski
kontakt:
info o nas
równie¿:
szerg(ma³pa)o2.pl
Proszê o kontakt przed wybraniem siê na pierwszy trening.
Jeste¶my otwart± grup±, uwa¿amy ¿e szermierka jest tylko jedna, dlatego
zapraszamy na treningi równie¿ osoby z innych grup i organizacji.
Monika ksf
A.D 2009 od wrze¶nia, jak wy¿ej, treningi wt czw od 20.15 do 22.15
Jakby kto¶ siê zgubi³, ma³a sala gimnastyczna w Ko¶ciele, od strony ul. Meissnera, na wysoko¶ci przystanku autobusowego, zej¶cie po schodkach w dó³, drzwi po prawej stronie.
Monika ksf
Proszê o telefon osoby, które niedawno pojawi³y siê na treningach i nie zostawi³y mi swojego numeru, by nie odbi³y siê od zamkniêtych drzwi, bo nie wiem czy dzisiaj uda mi siê ad hoc znale¼æ kogo¶ komu przeka¿ê sprzêt i poprowadzi trening (mo¿e Marek, ja nie bardzo mogê nawet chodziæ).
Bie¿±ce info nt treningów na Meissnera po zalogowaniuna na forum podanym w moim profilu w podtemacie "Ustawka" "Trenigi Ma³opolska K.S...". Tam te¿ jest tel. kontakt do mnie i lepiej pisaæ na szerg(ma³pa)o2.pl (z pw na freha wyrzucam nieaktulane wiadomo¶ci)..
Monika ksf
Informujê, ¿e w dniach 5.11 (czw) i 10.11 (wt) nie bêdzie treningu szabli (wyjazdy).
W sprawie szpady i rapiera dla zainteresowych info i kontakt na priva.
armin.zbrojni
jak z treningami w 2010???
pozdrawiam
Sawa Armin
m_q
Wtorki i czwartki o 20:15.

Reszta jak w pierwszym po¶cie.
Kies
Czy treningi dalej sa prowadzone? Jesli tak to czy ktos moglby mi napisac gdzie i kiedy sie zglosic:) ? Rozpoczalem studia w Krk i chcialbym spelnic moje marzenia o machaniu husarka.
m_q
W tym tygodniu treningów nie ma. W przysz³ym powinny byæ.

Monika æwiczy teraz z "blacharzami" wiêc skontaktuj siê, proszê, z Markiem:
http://www.bagrit.pl/bractwa/bractwa.php?l...opis&id=195
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.