Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Wzorem Tuni...
> Prywatne Inicjatywy > Rota Pana Kacpra
Micha³ /Gwyn/ Czerep
Zapraszamy do towarzyszenia nam w Katedrze Bydgoskiej w do¶æ wa¿nym momencie naszego ¿ycia :D

http://maps.google.com/maps?f=q&hl=en&...&iwloc=addr

Po mszy przy domu weselnym odbêdzie siê pó³toragodzinne spotkanie na ¶wie¿ym powietrzu, gdzie bêdzie mo¿na z³o¿yæ nam uni¿one pok³ony, oddawaæ cze¶æ a tak¿e przekazywaæ zapisy w ksiêdze wieczystej i ofiarowywaæ inne cenne przedmioty. Te, które nam siê nie spodobaj± opchniemy na Allegro, tak¿e niewa¿ne co, byle warto¶ciowe :P Plus bêdzie mo¿na co¶ lekkiego przek±siæ i wznie¶æ ma³y toast.

Pozdrawiamy
Marta.Br i Gwyn

marta.br
CYTAT(Gwyn @ 22:34 02.09.2008) *
(..) gdzie bêdzie mo¿na z³o¿yæ nam uni¿one pok³ony, oddawaæ cze¶æ a tak¿e przekazywaæ zapisy w ksiêdze wieczystej i ofiarowywaæ inne cenne przedmioty(...)

Gwyn, Ty Bufonie jeden nadêty hehehe.gif
I jeszcze w moim imieniu takie teksty umieszczasz!
Ja siê mogê jeszcze rozmy¶leæ, uwa¿aj devil.gif

Chcia³abym we w³asnym imieniu powiedzieæ, ¿e bêdzie mi niezwykle mi³o, je¶li swoj± obecno¶ci± zechcecie nas wesprzeæ w tym dniu.

Pozdrawiam i zapraszam serdecznie
Marta.Br

P.S. Bêdziemy wdziêczni, je¶li zamiast zwyczajowych kwiatów bêdziecie mogli przekazaæ nam skromny datek. Zebranymi pieni±¿kami zamierzamy wesprzeæ Charytatywny O¶rodek Readaptacyjny dla Osób Uzale¿nionych "Betania" w Mstowie.
www.betania.ovh.org
Tomek
Witka!

Gratulowaæ serdecznie !!

Siê ludziska w tym roku do o³tarzy rzucili, ¿e hoho icon_mrgreen.gif. Jak tak dalej pójdzie to za ok 9 miesiêcy bêdziemy Rot± piechoty zaCI¡¯NEJ tongue.gif .

Czego wszystkim ¿yczê!

Tomek
Kacper z Konina
Gratulacje!!!
A czy to nie choroba aby jaka¶?Zaraza? :bleee:
Micha³ ¯elazo
Gratulacje i du¿o szczê¶cia na nowej drodze smile.gif

A je¶li rozmna¿anie siê cz³onków RPK bêdzie sz³o w dobrym kierunku, to przez najbli¿sze kilka lat bêdziemy Przedszkolem Pana Kacpra, a potem dzieci nas wszystkich wyrzuc± bo za du¿o wapna szkodzi smile.gif

Pozdr.
M.
Tomek
CYTAT(Micha³ ¯elazo @ 22:29 04.09.2008) *
... to przez najbli¿sze kilka lat bêdziemy Przedszkolem Pana Kacpra,...

No, no - ju¿ to widzê oczami wyobra¼ni - jak Kacper chodzi, "namawia" dzieciêta do jedzenia i le¿akowania hehehe.gif hyhyhy

Micha³ /Gwyn/ Czerep
Ma niejakie do¶wiadczenie tylko z Chiroptera, hehe, nie wiem, jak z ludzkimi dzieæmi :P

Pzdr
Gwyn
Tunia
rocie przedszkole zak³adam ja! proszê mi nie podbieraæ pomys³ów :D

oraz - sk³adamy ¿yczenia ju¿ teraz bo nie damy rady siê pojawiæ.

jednakowo¿ knujemy z Cormakiem co¶ devil.gif devil.gif
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.