Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Kraków-filc
> Inne > Gdzie kupiæ surowce-pó³produkty?
Brat Zavischa
Salve!

Mam pytanko, gdzie móg³bym dostaæ w Krakowie ³adny, gruby filc pod rêkawicê kolcz±?

S pozdravem
Boran
Swego czasu da³o siê kupiæ w sklepie tapicerskim przy Dietla, mniej wiêcej w po³owie drogi miêdzy Starowi¶ln± a Krakowsk±. Powinni nadal mieæ (choæ pewny nie jestem, bo dawno nie potrzebowa³em)

pozdr.
Piotr Paruch
CYTAT(Boran @ 14:22 01.09.2008) *
Swego czasu da³o siê kupiæ w sklepie tapicerskim przy Dietla, mniej wiêcej w po³owie drogi miêdzy Starowi¶ln± a Krakowsk±. Powinni nadal mieæ (choæ pewny nie jestem, bo dawno nie potrzebowa³em)

Dok³adniej:

Filipowicz M. Sprzeda¿ Artyku³ów Tapicerskich
Kraków, ul. Dietla 59, tel. 012 4292134
(dla niezorientowanych nieparzyste numery s± od strony Kazimierza)

Rzeczywi¶cie jest to potencjalnie najlepszy punkt zaczepienia, choæ zazwyczaj ciê¿ko o co¶ grubszego ni¿ 3-4 mm. Na szczê¶cie pod kolcz± to akurat mo¿na zeszyæ ze sob± ze dwie warstwy - przynajmniej bêdzie siê lepiej zginaæ. Grubszego filcu szuka³em ze dwa lata temu, wreszcie kupi³em w Surtexie - ale to ju¿ nie w Krakowie.
Brat Zavischa
Dziêki wielkie!
W³a¶nie we wspomnianym przez Was miejscu zakupi³em piêkny kawa³ grubego filcu icon_mrgreen.gif
Cena to 40z³/kg

S pozdravem

Fratre Zavischa
Gregor z Krakowa
bo na dietla, tez kupuj± w surtexie...

filc maja jeszcze w kilku miejscach- np castorama itp. wystarczy poszukaæ i wszedzie sie znajdzie...
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.