Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Gliwice i okolice
> Ogólne kategorie (bez podzia³u na epoki) > £ucznictwo > Treningi i spotkania ³ucznicze
zetor
Witam. Czy kto¶ z Gliwic lub okolic strzela w miarê regularnie? Je¿eli tak, to napiszcie co, gdzie i jak .... Forum przeszuka³em i najbli¿ej to chyba we Wroc³awiu ludzie strzelaj± ... Dajcie znaæ, to siê ustawi jakie¶ strzelanko.

Pozdrowienia Zetor.
hoblik
Witaj Zetor ,
jestem z Cieszyna ale czas od czasu moge przyjechacz do Gliwic ,ale Ty musisz wiedziecz gdzie strzelacz bo ja to tam nieznam .
Pozdrawia Cie Hoblik
zetor
Jest kilka miejsc do postrzelania. Poczekamy jeszcze niech wiêcej ludzi sie odezwie ... Ja do Cieszyna tez mogê skoczyæ ... tam na pewno jest wiêcej dobrych miejscówek.

Pozdrowienia Z
hoblik
No to jak was bedzie wiecej to daj znacz , to bym przyjechal . A Ty mozesz tez przyjechacz , u mnie w domu jest miejca dosycz i da sie strzelacz i na 50m
Pozdrawiam Hoblik
zetor
Zbieram powoli ludzi i chêtnie siê przejedziemy :D Dam znaæ jak bêdzie kilka osób.

Pozdrowienia Z.
hoblik
Niema sprawy Zetor ;)
U mnie w domu jest miejsce tak dla czterech lucznikow i mozna strzelacz i na 40 m .
Tylko napisz wczesniej , bo ja tak troche "fruwam" i niemusze byc w domu .
Oczywiscie ze sie znajda miejsca i w okolicy ,ale niechodze po za dom strzelacz .
Najlepiej by bylo tak w sobote z rana tak + - 9 - 11 .
Pozdrawiam i ahoj hoblik
Ivar £ucznik
...¿e siê wtr±cê... ;)
Witaj, Zetor! Tak siê sk³ada, ¿e wchodzê w sk³ad dru¿yny ³uczniczej Dzikie Rosomaki, która dzia³a równie prê¿nie co nieformalnie na po³udniu Polski. Wiêcej informacji na sekcji ³uczniczej: http://www.cypher.home.pl/sekcjalucznicza/...3&Itemid=64
I trenujemy w Krakowie, Tarnowskich Górach, Lêdzinach, £azach, Zawierciu. Ja osobi¶cie w Katowicach. Do wyboru, do koloru... i na pewno bli¿ej to ni¿ Wroc³aw smile.gif
Pozdrawiam!
matddi
CYTAT(zetor @ 08:40 28.08.2008) *
Witam. Czy kto¶ z Gliwic lub okolic strzela w miarê regularnie? Je¿eli tak, to napiszcie co, gdzie i jak .... Forum przeszuka³em i najbli¿ej to chyba we Wroc³awiu ludzie strzelaj± ... Dajcie znaæ, to siê ustawi jakie¶ strzelanko.

Pozdrowienia Zetor.

Jestem z Gliwic i chetnie z kims postrzelam, tym bardziej, ze dopiero zaczalem zabawe z lukiem. Mozemy sie umowic przez gg. Moj nr to: 4599544.

pozdrawiam
matddi
zetor
Matddi - Napisalem na gg ...

Ivar dziêki, Tarnowskie Góry s± ca³kiem blisko
Kornik - Andrzej
Witam.
Mieszkam blisko Gliwic, mianowicie w Knurowie.
Strzelam dopiero od miesi±ca.
Je¶li nadal szukasz chêtnych do niszczenia tarcz to mój numer GG: 1542540.
Pozdrowienia Andrzej.
Anulka
Zapraszamy na Manewry - comiesiêczny trening okolicznych bractw* w Chudowie. Najbli¿sze 8.05. Szczegó³y po zapisaniu siê na: http://groups.google.pl/group/manewry .

W zesz³ym miesi±cu, mimo deszczu, uzbiera³a siê grupka ³uczników.
zetor
Z Kornikiem dogadane :]

Anulka:

jak siê domy¶lam trening tylko dla bractw?
Anulka
CYTAT(zetor @ 10:22 27.04.2010) *
jak siê domy¶lam trening tylko dla bractw?

No pewnie, i to tylko cz³onków honorowych, posiadaczy z³otej karty i 52-dziurkowych glanów. smile.gif

Po prostu przyjd¼, a dla pe³niejszej informacji zapisz siê wcze¶niej na listê (link powy¿ej) i heja!
zetor
Dzieki za info ... pewnie z 3 nas sie pojawi
Kirszniok
Witam

Czytam i czytam smile.gif i tak sobie pomy¶la³em ¿e mo¿e macie ochotê postrzelaæ z nami w Zabrzu

11.11.2010 organizuje turniej w Zabrzu wszystkie informacje w temacie

http://dzd.phorum.pl/viewtopic.php?f=1&t=255

Jest to strzelanie w lesie wiêc ubiór dowolny
£uki tradycyjne
Mapa dojazdu na stronie w razie pytañ spokojnie pisaæ na forum lub do mnie
Najwa¿niejsze zaczynamy o 10 ze wzglêdów pogodowych

Kirszniok
zetor
Dzieki Kirszniok. By³o b.dobrze. Organizacja ¶wietna. Pisze sie na nastêpny turniej na bank.
rossomak
Dok³adnie- Turniej zacny i mimo pogody ludziska dopisali smile.gif
Pozdrawiam i do nastepnego smile.gif
>>>----------> R.
Kirszniok
smile.gif Cieszy mnie fakt ¿e takim ³ucznikom siê podoba³o smile.gif
Impreza mam nadzieje ¿e udana oczywi¶cie je¶li nic nie bêdzie sta³o na przeszkodzie to za parê miesiêcy powtórka.
Travers
Witam wszystkich serdecznie!

Postanowi³em zainicjowaæ powstanie Gliwickiego Klubu £ucznictwa Tradycyjnego dla wszystkich ³uczników z Gliwic i okolic. Ide± tego klubu jest zrzeszenie wszystkich ³uczników, którzy maj± ochotê na wspólne strzelanie pod jednym sztandarem, w doborowym towarzystwie i mi³ej atmosferze smile.gif
W grupie mo¿na osi±gn±æ wiêcej, je¶li bêdzie nas min. 15 osób, bêdzie mo¿na taki klub zarejestrowaæ, zaistnieæ oficjalnie, a co za tym idzie - ³atwiej znale¼æ "legalne" miejsce na treningi, mo¿na staraæ siê o dofinansowanie z urzêdu miasta na sprzêt itd.
Aktualnie szukamy chêtnych osób, dlatego czekam na odzew (ju¿ kilka zdeklarowanych osób jest).
Pocz±tki zawsze s± trudne, dlatego proszê o wyrozumia³o¶æ, gdy¿ dla mnie jest to co¶ nowego, ale postaram zabraæ siê do tego mo¿liwie rzetelnie tak szybko jak to mo¿liwe.

Proszê, poinformujcie znajomych, którzy byliby zainteresowani i udostêpniajcie poni¿sz± stronê. W informacjach znajdziecie dane kontaktowe.

Poni¿ej przesy³am link do naszej strony na FB:
Gliwicki Klub £ucznictwa Tradycyjnego

Pozdrawiam,
Przemys³aw Huskiewicz
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.