Witajcie, zak³adam nowy temat gdy¿ zapewne wiele rzeczy jak zawsze siê zgubi³o.
Zagina³ damski kapturek typu gremlin w kolorze ³ososiowym podszyty bia³ym lnem, spiêty by³ mosiê¿n± broszk± od Niny o tak±:
klik Zagin±³ czerwony kapelusz z czerwonego filcu znak rozpoznawczy doczepione po³amane pawie piórko
Uczciwemu znalazcy powy¿szych przedmiotów oferujê wspólny miodek oraz oczywi¶cie koszty zwi±zane z przesy³k± nieszczêsnych zgub. Serdecznie pozdrawiam!
Witam ;) Zgubi³em d³ugi nó¿( oko³o 20-30 cm ostrze ) z rêkoje¶ci± z ko¶ci. Prawdopodobnie go zgubi³em gdzie¶ na pokazie Flames of the night;) bêdê wdziêczny za kontakt ;)
Zaginê³a :
- miska drewniana, malowana w rosyjskie wzory, zielony spód (¶w. Jerzy, Mazowiecka b±d¼ pole turnieju pi±tek)
- pokrowiec na ¶piwór, czarny z pomarañczowymi paskami - Campus (¶w. Jerzy)
Uczciwych znalazców proszê o pw.
Zaginê³a mi czapka wojskowa amerykañska z daszkiem (woodland) - mo¿e kto¶ j± odnalaz³??
Zginê³a lampka drewniana, obci±gniêta skór±, na okr±g³ej obrêczy, z "wind±", zalany naturaln± ¶wiec± dó³ lampki oraz trochê nadpalone skórzane, którtkie trzymadelko. Niestety nie zd±¿y³am lampki podpisaæ... A to by³ urodzinowy prezent...
Zagine³a gdzie¶ na terenie chor±gwi Mazowieckiej czapka ciemna koloru ciemnej szaro¶ci trochê niebieskawa. Znak charakterystyczny: naszyty Micha³ Archanio³ z podpisem Grunwald X ( taki jaki nosili dowódcy). Bardzo mi zale¿y niekoniecznie na czapce a bardziej na badgesie.
Jak kto¶ znalaz³ proszê o kontakt na priv. Oczywi¶cie wykupne bêdzie
¶wiêty Jerzy : telefon komórkowy SE k510i . Znalazcy uchylê nieba ...
Witam i pozdrawiam wszystkich "grunwaldowiczow"!!!
Ktokolwiek widzial, ktokolwiek slyszal:
-zaginal mi widelczyk mosiezny wykonczony czarnym debem produkcji Einara
-siekiera "z dziada pradziada" z drewnianym klinem w srod
ku i na trzonku niechlujnie (bo w pospiechu) i lekko wyryta literka "G"
-troche naczyn drewnianych
Wszystko to znajdowalo sie w Choragwi Mazowieckiej
Bede dozgonnie wdzieczna za zwrot znalezisk
pozdrawiam,
Gracjana z Kompanii £uczniczej ¦w. Sebastiana
Zagin±³ na terenie Chor±gwi Podolskiej kufel 0,5l. By³ to kufel produkcji Brody mniej wiêcej
takiZnalazcê proszê o kontakt mail kmaciek10@gmail.com lub tel 698-627-034 !
W mazowieckiej ksiêcia Janusza zagin±³ zielony kubek, zwê¿aj±cy siê ku ¶rodkowi. Znaki szczególne: ukruszony przy krawêdzi.
Witam!
Zaginê³a jedwabna chustka(1m) chyba na terenie chor±gwi Goñczej.
Znalazce czeka nagroda
RR przywraca wiarê w ludzi - moja komórka siê znalaz³a
Witam! Mnie zagin±³ topór podczas eliminacji do turnieju pi±tek bohurtowych. Osadzony na do¶æ d³ugim akacjowym trzonku. Mia³ charakterystyczny wysuniêty punktak i w±sk± brodê zwê¿aj±c± siê ku trzonkowi. Gdyby kto¶ by³ w jego posiadaniu, to proszê o kontakt.
Witam.
Mój post nie bardzo kwalifikuje siê do tematu, aczkolwiek w pewnym sensie jest z nim zwi±zany.
Mianowicie pewien rycerz, w sobotê przed bitw± po¿yczy³ ode mnie pó³torametrowy trok do nóg p³ytowych, z obietnic± rych³ego oddania zaraz po bitwie. Niestety go nie odda³.
Chor±giew - ¶w Jerzy, zak³ada³em wtedy blachy przed swoim namiotem w Routiersach.
Je¿eli ów rycerz sobie przypomni, prosi³bym wtedy o pm.
Pozdrawiam
Witam
W czasie inscenizacji zaginê³a prwa rêkawica klepsydra , produkcja Chotomowska. Powinna le¿eæ przy lasku.
Dla uczciwego znalazcy nagroda
POzdrawiam
Wasek
Witam
Po biesiadzie w Mazowieckiej zginê³a mi osobista miska z drewna orzechowego
Do trzeciej sta³a na stole proszê o zwrot
Broda
W obozie Wallenroda obok mojego namiotu znaleziono wi±zkê kutych ¶ledzi. Czyje?
Witam
w pi±tek ko³o 9 rano, po warcie, zostawi³am we³niany p³aszcz przy bramce w chor±gwi ¶w. Jerzego. P³aszcz z po³owy ko³a, granatowy (dla obeznanych w kolorystycznej nomenklaturze dodam ze granatowo-grafitowy
) bez podszewki i zapinki. Znalazce bardzo proszê o pm.
Pozdrawiam
W Pomezañskiej znaleziono czerwony kapturek z we³ny, damski. Je¶li znajdzie siê w³a¶ciciel proszê o kontakt na priv.
Pozdrawiam Miriam
znalaz³em na parkingu piersióweczkê niedokoñca wyczyszczon± - jest w stanie nienaruszonym i czeka na w³a¶ciciela
na dru¿ynówce zginê³a czerwona tarcza
A ja mam czyj±¶ czerwon± pochewkê na nó¿, skórzan±, przytraczan± do pasa. Znaleziona na parkingu przy koniach.
Moja latarenka siê nadal nie znalaz³a (zostawi³am w nocy gdzie¶ w okolicach obozu Bêdzina). Opisywa³am na poprzedniej stronie...
Witam
w pi±tek w nocy zagubi³em pas rycerski
metalowe p³ytki na skórze, mo¿e niezbyt piêkny ale by³ ze mn± 15 lat
i stanowi³ mi³± pamiatkê
Witam
Zagin±³ mi szeroki nó¿ z drewnian± r±czk±. Do¶æ du¿y, znaki charakterystyczne u³amany czubek ostrza :D Teren zaginiêcia - Mazowiecka, okolice obozu Bêdzina
Anio³ - jutro zebranie w Bêdzinie przetrzepiemy to co przywie¼li¶my i dam Ci znaæ na priv czy nie zagarneli¶my Twojej latarenki w trakcie pakowania.
CYTAT(Krzysiek Boroñ @ 11:27 18.07.2008)
Witam
(...)
Anio³ - jutro zebranie w Bêdzinie przetrzepiemy to co przywie¼li¶my i dam Ci znaæ na priv czy nie zagarneli¶my Twojej latarenki w trakcie pakowania.
Dziêki! To czekam na znak. Je¶li siê znajdzie, to obiecujê, ¿e wypalê na niej swój znak firmowy!
Zginê³a siekierka - przerabiana z zwyk³ej, stylizowana lu¼no na epokow±, rêcznie zrobione dêbowe stylisko. Broda siekiery wyciêta na p³ask - pi razy oko typ IXa Nadolskiego. Styl siekiery z wyra¼nym i d³ugim pêkniêciem wzd³u¿, ¿ele¼ce dodatkowo poprawione klinem drewnianym (oprócz metalowego). Styl d³ugo¶ci 60-70cm. Miejsce zaginiêcia - okolice ¦l±skiej. Bêdê wdziêczny jak kto¶ j± przypadkiem znajdzie ;)
Pozdrawiam
niewierze w znalezienie ale co tam :
zaginal nozyk ze szpikulcem w skorzanej pochewce, rekojsci z jasnego drewna, produkcja Kazikowa ( zgubiony 15 minut po zakupie :P na drodze od Nadrenskiej do tojek )
Witam.Zagin±³ kubek cynowy 0.33 z wizerunkiem g³owy byka na cynowym kr±¿ku na boku pucharka w obozie mazowieckiej przy stra¿nicy w okolicach biesiady.Uczciwego znalazcê proszê o kontakt na priv a gwarantuje ¿e trze¼wy z tego nie wyjdzie.Pozdrowienia dla wszystkich zagubionych i znalazców.Gomba
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê
kliknij tutaj.