Ja bym chcia³ zrobiæ lekki offtop w tym temacie i zapytaæ/poskar¿yæ siê czemu ostatnio tematy s± zamykane tak szybko, zanim autor zd±¿y napisaæ o co dok³adnie chodzi- mimo, ¿e dane tematy nie s± obra¼liwe, ani wulgarne?
Np. temat "Misja 2009- ¯niwa Wiary" o udziale rekonstruktorów w larpach rpg (co by interesowa³o pewnie kilkana¶cie osób na forum, m.in. mnie, bo nigdy nie mia³em kontaktu z rpg) zosta³ ju¿ 2 razy zamkniêty tu¿ po jego otworzeniu i zanim autor zd±¿y³ napisaæ co ma na my¶li. Wiem, ¿e ten temat nie pasuje do klimatu forum, ale do tego s³u¿y chyba karczma, ¿eby pogadaæ o takich rzeczach.
A dzieje siê tak ju¿ który¶ raz- rozmowa o ruchu XII w. w Polsce zosta³a zamkniêta, bo dwie osoby zrobi³y offtop o oddzielnym forum dla XII w., a temat nie zosta³ dokoñczony.
Wiem, ¿e nie s± to tematy wa¿ne i powa¿ne, ale mo¿na by daæ im 2-3 dni ¿ycia, ¿eby ewentualnie zainteresowani mogli siê wypowiedzieæ i ¿eby to obra³o jaki¶ kurs.
Trujê zadek
ale naprawdê chcia³em czego¶ dowiedzieæ siê o tym larpie, a ju¿ który¶ raz zauwa¿am, ¿e temat zosta³ zamkniêty zanim go przeczyta³em.
ciosnek?