Mia³o byæ cicho i kameralnie... ale có¿; skoro znajomi nie chc±, nie mog± itp.
imprezê nazwan±
I TURNIEJEM RYCERSKIM ZIEMI SIERADZKIEJ
pragnê tutaj og³osiæ
jednocze¶nie wszystkich chêtnych do stania w szrankach turniejowych oraz chêtnych do konkurencji ³uczniczych i rzutu w³óczni±
GOR¡CO ZAPRASZAM !!
impreza datowana na okres oko³ogrunwaldzki; ilo¶æ miejsc ograniczona (mamy maleñkie wzgórze zamkowe)
28-29 czerwca (przyjazd w pi±tek)
plakacik:
http://img140.imageshack.us/my.php?image=r...ofplakatzd1.png
na jakich zasadach bojówka?
bêdzie buhurt?
pozdrawiam
zasady na turniej s± proste: 150 brutto (czyli minus podatek) dla walcz±cego, do tego nagrody - za I miejsce 300 z³, za II i III miejsce odpowiednio 200 i 100 z³
zasady na buhurt s± jeszcze prostsze - zbior± siê chêtni - bêdzie buhurt
Adamie zapraszam
Hello, przyjedziemy sk³adem:
1. Ku¶wir
2. Ja
3. Mroku
4. Passi±tko
5. Patu¶
Prawdopodobnie:
6. Kryblut
7. Wojtek
8. Katia
Z racji kontuzji z chêci± pomogê przy sêdziowaniu bojówki.
Adamie zapraszamy (dejavu??gdzie¶ to ju¿ pisa³em)- bêdzie ju¿ napewno ¿are³ko oraz kraniki z piwem tu¿ pod wzgórzem, coby daleko nie biegaæ
Witajcie
ja melduje sk³ad taki:
-Grzesiek zwany Mordehajem
-Marcin z Grex Venalium
-ja, czyli Siuks :P
-Kasik
-Monika z Eodemów
no i jeszcze pod znakiem zapytania z walcz±cych s±:
-Ludwi¶
-Przemek
Pozdrawiam
Jako ze to nie jest daleko to chyba siê wybiorê jako widz z moj± rodzink±(ehhh te zmiany).
Jak dam radê to bêdê... g³ównie ze wzglêdu na ambicje kolegi Prezesa
(ograniczê siê pewnie jedynie do Soboty...)
PZDR
obieca³e¶
przecie¿ Ciê w ciemn± noc nie wypu¶cimy !! tam wilcy na drogach...
przyb±d¼ i nie marud¼
CYTAT(Michal @ 22:45 18.06.2008)
Adamie zapraszamy (dejavu??gdzie¶ to ju¿ pisa³em)- bêdzie ju¿ napewno ¿are³ko oraz kraniki z piwem tu¿ pod wzgórzem, coby daleko nie biegaæ
Rozwa¿ czy tak chêtnie zapraszasz m.in. Disastera... Wiesz ja na pewno znajdê jaki¶ m³otek, gwo¼dzie i p³ot... ;)
Dziêki za przytuln±, kameraln± ale jak¿e gor±c± imprezê. By³o naprawdê Si!
A... i czekam na filmiki od Radka aka Rycerza z kamer±
Oj atmosfera by³a naprawde p³omiennna
Mam nadzieje, ¿e powtórka bêdzie równie udana :D Dziêki wszytskim ze te kilka mi³ych dni ;)
Dzieki wszystkim, ktorzy zjawili sie na tym naszym malym turnieju za wspaniala atmosfere, strazackie wspomnienia, niezly wycisk nie tylko w turnieju i melee :D
Bylo naprawde swietnie i licze ze za rok znow sie spotkamy:) Oby w wiekszym gronie:P
A jak bedziecie grzeczni to moze we wrzesniu bedziemy miec dla was niespodzianke:]
Oj dzia³o siê - piêkne dziêki za przybycie; jeszcze takiego wycisku nie dosta³em... musimy walkê dru¿ynow± mocno potrenowaæ!!
Wzgórek zamkowy siê spisa³ jako zamkniête miejsce na tego typu imprezkê. Do zobaczenia wkrótce !!
No i po imprezie... Mi³o, kameralnie, weso³o jak trza. Oby ten turniej wpisa³ siê na sta³e w grafik. Dziêki wszystkim przyby³ym oraz ludkom z BRZS.
I Turniej Rycerski Ziemi Sieradzkiej widziany oczyma widza
Kilka zdjêc z soboty:
Turniej Rycerski Ziemi SieradzkiejNiestety nie mog³am byc do koñca.
Gratulujê Organizatorom pomys³u!
Pozdrawiam serdecznie!
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê
kliknij tutaj.