Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Obóz w Czechach 4-13 lipca 2008
> Prywatne Inicjatywy > Polacy w Wojnie Secesyjnej
von Munchhausen
Zostali¶my zaproszeni na tygodniow± imprezê w zachodnich Czechach. Dok³adne miejsce obozu zostanie podane nied³ugo. Impreza trwa ponad tydzieñ ale g³ówne bitwy bêd± w dniach 11-12 lipca.
Je¶li zg³osimy siê do 04.06.2008, nie trzeba bêdzie p³aciæ wpisowego. Po tym terminie wpisowe wynosi 200 koron czeskich.
Strona organizatora: http://www.czech-american-zouave-volunteers.cz/
Ja oczywi¶cie jadê, planujê pobyt na 10-13 lipca. Proszê siê dopisywaæ smile.gif
jeep43
Tym razem mo¿e dojadê (z ¿on±)
bighopeless
Ja, có¿, chetnie ...tyle ¿e wci±z czekam na grafik...mo¿e tak a mo¿e nie angsad.gif
von Munchhausen
Obóz bêdzie w miejscowo¶ci Krchleby w pobli¿u Pilzna: MAPA

TUTAJ jest link do forum organizatorów, mo¿na tam zobaczyæ zdjêcia terenu na którym odbêdzie siê spotkanie.
bighopeless
acha ju¿ wiem....nie bedzie mnie-fabryka hmm
Redmond Barry
No i co¶ wiadomo... Jak by³o, jakie¶ relacje, cokolwiek? Tak jako¶ cicho siê zrobi³o, my¶la³em, ¿e jakie¶ relacje bêd± albo co¶ :-)
von Munchhausen
Niestety mia³em awariê samochodu i musia³em siê wróciæ z trasy. A poniewa¿ tylko ja z Polski tam jecha³em to z nikim nie mog³em siê zabraæ i zosta³em w domu angsad.gif Jak koledzy z Czech bêd± mieli zdjêcia to obiecali mi je podlinkowaæ.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.