Ciekawy jestem czy kto¶ z frehy bêdzie w Kliczkowie w tym roku. By³em w zesz³ym, i naprawdê polecam, du¿o siê dzieje, jest wioska rycerska, jarmark, turnieje oraz bitwa o zamek. Kto¶ siê wybiera? pzdr, j.
Squax
Witam, my¶lê, ¿e przed maturami znajdziemy czas z kolegami i zabierzemy sie i do Grod¼ca i do Kliczkowa na majówkê- w koñcu nie mamy daleko od Lwówka a jakie jest datowanie imprezy w Kliczkowie?
P.S. S³ysza³em, ¿e w Kliczkowie jest jaki¶ szewc który robi buty ¶redniowieczne ale nie mogê znale¼æ ¿adnego kontaktu do niego. Prosi³bym o telefon do owego rzemie¶lnika
O szewcu nic nie wiem, ale brzmi ciekawie. Nie widzia³em go te¿ rok temu; butki jednakowo¿ ciekawie by³oby sobie sprawiæ ))) pzdr, j.
dziku
Muszê powiedzieæ ¿e to by³o moje pierwsze spotkanie z pó¼nym ¶redniowieczem. Ale za to bardzo udane i mimo ¿e nie ten okres mnie nie interesuje muszê przyznaæ ¿e wywar³ na mnie du¿e wra¿anie np. walka na pó³tora rêczne miecze to by³o co¶ Jeszcze kilka takich spotkañ i chyba zamieniê siê w zagorza³ego fana rycerzy a mo¿e sam siê na takie co¶ kiedy¶ zapiszê.
Pozdrawiam wszystkich którzy byli w Kliczkowie
Squax
Witam,
niestety z powodów ograniczonych funduszy, razem z koleg± pojechali¶my na Grodziec, my¶l±c, ¿e bêdzie tam jaki¶ pokaz walk rycerskich a tu zwyk³a biesiada :/ teraz ¿a³ujê, ¿e nie pojecha³em na Kliczków widz±c zdjêcie Dzika.
Pozdrawiam i zamieszczajcie wiêcej zdjêæ Squax
dziku
CYTAT(Squax @ 13:48 03.05.2008)
Witam,
niestety z powodów ograniczonych funduszy, razem z koleg± pojechali¶my na Grodziec, my¶l±c, ¿e bêdzie tam jaki¶ pokaz walk rycerskich a tu zwyk³a biesiada :/ teraz ¿a³ujê, ¿e nie pojecha³em na Kliczków widz±c zdjêcie Dzika.
Pozdrawiam i zamieszczajcie wiêcej zdjêæ Squax
Wiesz ja bardzo sobie chwalê choæ nie mog³em dotrwaæ do zdobywania zamku.
..:: Grigorij ::..
No no! Widzê, ¿e kto¶ nam zrobi³ parê fajnych fotek ... w miarê mo¿liwo¶ci prosi³ bym o kontakt na PW 'dziku'. Jak by to powiedzieæ, chêtnie by¶my w jaki¶ sposób dostali nasze fotki je¶li jest taka mo¿liwo¶æ.
A Kliczków jak co roku udany w pe³ni ... podziêkowania dla Paw³a h. Syrokomla za w³o¿ony trud!
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.