Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Warsztaty bojowe (walka na miecze)
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2008 > Grunwald 2008
Ryba
Witam wszystkich,

Pomyslalem sobie, ze w tym roku (podobnie, jak rok temu) takze poprowadze warsztaty walki mieczem krotkim.
W tym roku chetnych zapraszam w srode o godzinie 12 na muzeum grunwaldzkim, skad pojdziemy na trawke, gdzie beda wkopane slupy treningowe.
W tym roku warsztaty trwaja tylko jeden dzien, ale beda dluzsze.
Zapraszam tych srednio zaawansowanych, jak i poczatkujacych.
Ja osobscie moge poprowadzic warsztaty dla 10-12 osob, jesli ktos z doswiadczonych zechce mi pomoc to zapraszam wieksza ilosc mlodych wojownikow icon_wink.gif

Plan warsztatow:

1. Ok godziny bedziemy trenowac technike i wytrzymalosc walki mieczem krotkm na wczesniej wkopanych slupkach - bedzie ich 6 sztuk.
2. Nastepna godzina bedzie obwitowac w pojedynki techniczne (bez zapasow)

Wymagania: pelna zbroja dla tych, ktorzy beda sie chcieli pojedynkowac oraz przynajmniej tarcza, miecz i rekawice, dla tych, ktorym wystarcza slupki.

Zeby sprawiedliwosci stalo sie zadosc, przyjmuje na warsztaty pierwsze 12 osob, za zgloszeniami mailowymi.
Jesli ktos mi pomoze w prowadzeniu to na pewno napisze w niniejszym temacie i przyjmiemy wieksza ilosc zuchow.
Acha, warszaty sa nieodplatne, czyli za darmo smile.gif

Moj mail: p.binczak@gmail.com

Pozdrawiam,

Ryba
Emil z Gi¿ycka
Siema!

Ja chêtnie pomoge w warsztatach, je¶li bêde juz w ¶rode.
Moge trochê pouczyæ i robiæ za sparing-partnera walka.gif
Zawsze siê dopracuje umiejêtno¶ci troche.

Na mnie Ryba mo¿esz liczyc.

pozdr

Emil
Marcin Waszkielis
to ja te¿ bêdê
Ryba
Ciesze sie bardzo, ze chcecie mi chlopaki pomoc smile.gif
Dzieki temu bedzie mozna przyjac na warsztaty wiecej chetnych.

Pozdrawiam do zobaczenia.
Ryba
Witajcie,

Do tej pory zglosilo sie ponad 10 osob, jak rowniez dojda chlopaki z Podola. Mam tylko prosbe, abysmy we wtorek poznym popoludniem wspolnie wkopali kilka slupow treningowych, aby byly gotowe na srode.
Dlatego chetnych zapraszam we wtorek o 18 w karczmie poodolskiej, i stamtad ruszymy z kolkami i szpadlem w strategiczne miejsce, gdzie odbeda sie warsztaty.
Wiem, ze Artur Brzychcy w razie czego udostepni nam takie kolki i chwala mu za to smile.gif

Pozdrawiam,
Ryba
Ryba
Witam,

Zatem wszystkich zaintresowanych i "zg³oszonych" na warsztaty. zapraszam w ¶rodê o 12 na muzeum.

Ryba
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.