Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: kupno kutych grotów
> Ogólne kategorie (bez podzia³u na epoki) > £ucznictwo
jaTroll
Witam wszystkich Frehowiczów

Chcia³em zapytac o jakie¶ ¼ród³o grotów kutych.
gregory
Jaros³aw Be³za

Pozdrawiam,
G.
Cream
Ewentualnie Allegro - u¿ytkownik Holgar (polecam, sam kupowa³em).
Zefir
No je¿eli chodzi o Be³ze to chyba od baaardzo dawna pisze na stronie ¿e nie realizuje zamówieñ..

Ja potrzebuje nabyæ 2kompleciki grotów jedne chcia³bym listki a drugie igie³ki takie jak do tureckich strza³...

Nie mam pojêcia gdzie je kupiæ..

Wiecie mo¿e?? Tylko grociki jak dla mnie musz± mieæ jednakow± wage ew bardzo zbli¿on± do siebie to juz sobie na t± sam± zeszlifuje....

fajnie by by³o jakby kto¶ rzuci³ dobra stron± ze zdjêciami itd.
Daniel Bochra
dolacze sie do zapytania kolegi Zefira, szukam w sumie tego samego tylko w wiekszej ilosci
Daniel Bochra
na forum Atarn, nasz rodak o pseudonimie "Ashbow" tez poruszyl ten temat:
http://atarn.net/phpBB2/viewtopic.php?t=1152
facet ma zapal i duza wiedze, mam nadzieje, ze cos wkrotce stworzy
ja przynajmniej pisze sie na towar z dobrych rak
szkoda, ze J Belaza nie przyjmuje zamowien
Bodzio
Witam.
Kucie grotow Andrzej Wesolowski tel.608393698 JESIKI@OP.PL robi bardzo ladne groty i wszelkie rodzaje.
pozdrawiam
Bodzio
Turin
Bodzio, a prezentuje on mo¿e zdjêcia tych grotów w Internecie?
Bodzio
Witam.
Tego to nie wiem ale czesto jezdzi po imprezach i tam wystawia musisz sie z nim skontaktowac i ustalic szczegoly to tyle, osobiste moje zdanie robi bardzo dobre groty.
pozdrawiam
Bodzio
Turin
Aha, to ju¿ chyba tego Pana kojarzê. By³ on mo¿e na inscenizacji obrony twierdzy Zamo¶cia? Zdaje siê ¿e bodaj¿e jego brat robi ³uki. Je¿eli to jego w Zamo¶ciu spotka³em to bodkiny s± po 9z³.
Pozdrawiam.
Bodzio
To akurat nie te osoby ale wiem o kogo chodzi Michal jest z Krakowa i faktycznie jego brat robi luki , ale Andrzej kowal jest z Konina i naprawde robi dobre groty mialem kilka sztuk ,dzwon pisz i pytaj .
Pozdrawiam
Bodzio
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.