Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Sezon Letni w S£AWOGRODZIE!!!!
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2008
Mi³obor
Ze wzgledu na du¿e zainteresowanie naszymi imporezami w sezonie 2008 r podaje terminy imprez z krótkim opisem.

5-6 lipiec - oblê¿enie S³awogrodu!!!

impreza bêdzie przebiegaæ podobnie jak ta w zesz³ym roku
oczywi¶cie przewiduje inscenizajce oblê¿enia z atakiem frontalnym na gród
jak w zesz³ym roku turniej, du¿o zabawy i biesiadowania

czy S³awogród padnie w tym roku?? Wszystko zale¿y od was icon_wink.gif

impreza jest typowo wczesna

26- 27 Lipiec- ¦wiêto MIODU!!!

Impreza bêdzie festynem, na którym bêd± mogli wystawiaæ siê rzemie¶lnicy wszelkiego rodzaju i na ich zg³sozenia najbardziej liczymy. Wszystkie stanowiska s± darmpowe wiêc wystarczy przyjechaæ. Dla tych którzy zgolsz± siê w pierwszej kolejno¶ci zapewniamy sto³y/ ³awki, które pomog± przy wystawianiu towarów.
Oczywi¶cie na imprezie s± mile widziani przedstawicie ruchu historycznego!!! Bêdzie mo¿na sprawdziæ siê w turnieju i bohurtach icon_wink.gif

Impreza nie jest datowana!!!

14-17 Sierpnia- Turniej o M£OT MI£OBORA

Turniej z fajnymi nagrodami. Bêdzie mo¿na sprawdziæ swoje umiejêtno¶ci w nietypowych konkurencjach i zabawach.

Postaramy siê w tym roku zatroszczyæ bardziej o p³eæ piêkn± i zorganizowaæ pare konkurencji specjalnie dla niewiast (ze wzglêdu na naciski z zesz³ego roku rozwa¿amy pierwsze zawody "Miss Mokrego Giez³a" :wink: )

Nagrod± g³ówn± jest m³ot bojowy mojej produkcji... Ci co widzieli moje mlotki wiedz±, ¿e nagroda godna paru kropel potu i krwi :viking:

Turniej nie jest datowany!!!

Na ka¿dej imprezie obowi±zuje z mojej strony:

Wy¿ywienie i biesiade pod koniec ka¿dego dnia imprezy. Z³ote trunki i obrzarstwo, czyli to co powinno znajdowaæ siê w ka¿dej Walhalli. Ci co byli wiedz±, ¿e nie g³odzimy :wink:
Oragnizator gwarantuje dobr± zabawe i mi³± atmoswere
Niemi³± zabawe bêdzie mo¿na zwróciæ organizator± (czyli mnie) w formie reklamacji :viking:

Czego nie robie:

Nie zwracam kosztów dojazdu
Nie odpowiadam na pytania typu - ile wynosi ³±czna kwota nagród na turniejach ( d¿entelmeni nie rozmawiaj± o pieni±dzach)

Zg³oszenia przyjmuje na maila - slawogrod@wp.pl lub telefonicnzie - 602 424 690

stronka grodu- www.slawogrod.glt.pl

Micha³ Uliñski Mi³obor
Mi³obor
Przedstawiam plan imprezy:
5-6.VII.2008r. - "Oblê¿enie S³awogrodu"

G³ówne punkty programu:

Piatek

Zjazdy i dojazdy
Pierwsza Biesiada du¿o zabawy wieczorek zapoznawczy itp. icon_wink.gif

Sobota

11.00. Turniej ³uczniczy

13.00. Turniej rzutu oszczepem

14.00. Biesiada

16.00. Inscenizacja bitwy

18.00. Turniej Kubby

21.00. Ognisko/ Biesiada

Niedziela

12.00. Turniej miecza

14.00. Biesiada

15.00. Zapasy

16.00. Lu¼ne walki bohurty itp.

To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.