Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Do rosyjskojêzycznych
> Ogólne kategorie (bez podzia³u na epoki) > Literatura
Agata Witkowska
Witam!
Otó¿, mam w domu taka rosyjska podróbke Ospreya, moskiewskie wydawnictwo o nazwie "AST", wojenno - istoriecziskaja seria "So³dat", Uniforma, Booru¿ennie,Organizacja (tak jest napisane na ok³adce). Posiadany przeze mnie tom traktuje o umundurowaniu ró¿nych armii bior±cych udzia³ w Wojny Domowej w Rosji (lata 1917 - 1919), u mnie w Lublinie jest sklep gdzie mozna zakupiæ inne tomy tej serii. Te, które widzia³am, równie¿ s± o XX wieku. Mam pytanie - czy kto¶ mo¿e widzia³ tomy z tej serii po¶wiêcone epokom wczesniejszym? Czy mo¿e oceniæ warto¶æ merytoryczn±?
Pozdrawiam
Agatka devil.gif
Marcvs Rebivs Cacaivs Asellio
Witka
a gdyby¶ tak przesz³a siê raz jescze do tej ksiêgarni i zobaczy³a adres www (czyli innymi s³owy " сайт" devil.gif ) tegoz wydawnictwa .. to by wiele u³atwi³o
mozna by co podejrzec na ich stronie

pozdrawiam watcher
Zawisza
Coby nowego topicu nie zak³adaæ devil.gif :

ostatnio w czelu¶ciach muzealnej biblioteki dorwa³em kni¿ke Wierhnieje Ponjemanje IX-XIII w. autorstwa Zwjerugo duzo ciekawych ilustracji polecam jak ktos znajdzie
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.