Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Dziêki za 2 lata
> Prywatne Inicjatywy > Rota Pana Kacpra
Czarny
Cze¶æ
Chcia³bym poinformowaæ wszystkich z Roty, ¿e z dniem dzisiejszym koñczê szeroko rozumian± dzia³alno¶æ w odtworstwie historycznym Powodem mojej rezygnacji jest fakt, ¿e mnie to po prostu juz nie ci±gnie Jestem wypalony pod tym wzglêdem do " gruntu " Stwierdzilismy z Karolin±, ¿e nie ma sensu, abym je¼dzi³ na imprezy ¶redniowieczne na si³ê Ja jednak wolê XXI wiek , zdecydowanie smile.gif Chcia³bym podziêkowaæ wszystkim, którzy we mnie wierzyli i mnie wspierali przez ca³y czas Jestescie band± fajnych skurczybyków, ale dla mnie nie ma ju¿ tam miejsca Mam nadziejê, ¿e mnie zrozumiecie i ¿e spotkamy sie jeszcze poza ¶redniowieczem
Hail wam wszystkim
Trzymajcie sie
Seba, ex-Czarny
Igor Weso³owski
Szkoda brachu
Wypijemy twoje zdrowie przy najbli¿szej okazji a i ty o nas pamiêtaj.
Pzdr Igor
Micha³ ¯elazo
Priorytety siê zmieniaj±.

Ale miejsce w szeregu bêdzie czeka³o, jakby¶ kiedy¶ jeszcze mia³ ochotê. A za Twoje zdrowie wypijemy nie raz i nie dwa razy.

Pozdr.
M.
EwKa
Szkoda...

Seba, bedziemy na Ciebie czekac z utesknieniem! Przy najblizszych okazjach nie omieszkamy wzniesc sporo toastow na twa czesc:)

Pozdrawiam serdecznie
Ewa
S³odziutki
W mordê je¿a... icon_sad.gif No, wiadomo, ¿e nie mo¿na nic na si³ê, wiêc rozumiem. Ale mimo wszystko, to wielka szkoda. Przywi±zali¶my siê do Ciebie. Pomy¶l tam czasem o nas...

Pozdrawiam!
S³odziutki.
Czarny
Dziêki za ciep³e s³owa ...
W sumie naleza³oby dodaæ, ¿e nie spocznê, dopóki nie wyci±gnê z tego Karoliny Ciêzko bêdzie, ale uparty ze mnie skurwiel ... devil.gif
Rotmiszcz
Karoliny to ci nie oddamy bez walki drogi kolego devil.gif
A tak ogólnie to ¿e¶ mnie ********* ********** ¿e a¿ ***** **** ***** zdo³owa³. Trzymaj siê.
Czarny
Wiesz, trzeba ustaliæ sobie pewne priorytety ... A dla mnie priorytety zmieni³y sie i to ju¿ dawno temu... Co nie znaczy, ¿e nie mozemy sie napiæ ...smile.gif
Basia
No, uwa¿aj, Seba, bo jeszcze zrobimy Ci najazd Barbarzyñców :P
A tak na serio, to chêtnie wpadniemy pos³uchaæ muzyki i wychyliæ trochê procentów smile.gif
Bejbs
Nie bêdê ukrywa³ ze zasmuci³a mnie ta informacja............... icon_cry.gif zywiê jednak nadziejê ze moze Ci sie odmieni i spotakmy sie na rotowych imprezach w 2008 r np Swiecinie
Czarny
Nie, nie spotkamy sie w formie medievalnej, gdyz caly sprzet ulega wlasnie spieniezaniu... Never again...
Marcus Aurelius Carnifex
Ja te¿ bêdê rezygnowa³ z ca³ego XV wieku. Zarówno z pierwszej po³owy jak i drugiej. Ca³y sprzêt zostanie wystawiony na sprzeda¿. Praca, dzieci, brak czasu i wiele innych powodów. Dziêkujê wszystkim za dobr± zabawê, byæ mo¿e siê jeszcze gdzie¶ spotkamy.

Je¿eli kto¶ chcia³by co¶ kupiæ to zapraszam na PW. Zw³aszcza jest ten szerszun Gwynowski, który dobrze by by³o ¿eby w Rocie zosta³ - jak co¶ to zapraszam na PW, zanim nie wystawiê na oficjaln± sprzeda¿.
Tomek
Oj, niedobrze, niedobrze icon_sad.gif, ludzi w Rocie ubywa zamiast przybywaæ. Ale mo¿e jeszcze bêdzie okazja do wspólnego maszerowania w starym sk³adzie smile.gif .

Pozdrawiam!
Wojciech Radzki
Ech.. szkoda icon_sad.gif
Zbigniew Tomicki
Witam

Ja tez chcialbym sie pozegnac z Rota i ogolnie z reenactingiem sredniowiecznym.
Po kilku latach wkoncu do mnie dotarlo ze raczej juz nie bede sie w to bawic, zabardzo pochlonela mnie 2WS. Milo bylo tworzyc Rote, byc i uczestniczyc w jej powstawaniu.
Milo wspominam wspolnie spedzony czas. Wiadomo priorytety sie zmieniaja i pewne sytuacje w zyciu cicho.gif wiec pszyszedl czas sie pozegnac.

Pewnie wiekszosc i tak mnie nie kojazy :P ale moze kiedys jak bede obrzydliwie bogaty w pieniadz i czas to sie jeszcze zobaczymy na jakims zamku lub polu smile.gif

Dozobaczenia kiedys :*
Zbychu
Igor Weso³owski
CYTAT(Zbigniew Tomicki @ 02:12 25.04.2009) *
moze kiedys jak bede obrzydliwie bogaty w pieniadz i czas to sie jeszcze zobaczymy na jakims zamku lub polu smile.gif

Dozobaczenia kiedys :*
Zbychu

Trzymamy ciê za s³owo... powodzenia :D
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.