Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: £uk ¶redniowieczny - trening - Poznañ
> Ogólne kategorie (bez podzia³u na epoki) > £ucznictwo > Treningi i spotkania ³ucznicze
Daventry
Witam!

Szukam osób zainteresowanych wspólnym strzelaniem z ³uku w terenie. Strzelanie w pojedynkê ju¿ mnie trochê nudzi. Strzelam dopiero rok (pierwsze pó³ roku w klubie ³ucznictwa sportowego, ale zrezygnowa³em z tego, ze wzglêdu na to, ¿e ³ucznictwo sportowe mnie nie interesuje, a strza³y z kutymi grotami i tak nie nadaj± siê na tory ³ucznicze....) i chêtnie wymieniê do¶wiadczenia dotycz±ce sprzêtu, techniki itp.

Bior±c pod uwagê porê roku lepiej, by by³y to osoby, które tak jak ja nie maj± zamiaru czekaæ ze strzelaniem na wiosnê i raz na jaki¶ czas zechc± ubraæ siê ciep³o i wybraæ w plener smile.gif

Pozdrawiam i czekam na wiadomo¶ci.

Bodzio
Witam.
Zapraszam na strone www.slowianscylucznicy.webpark.pl i tam pisac i pytac na wszystko odpowiemy.
Pozdrawiam Bodzio
Longinus
Od¶wierzam temat. Szukam chêtnych do regularnych treningów w Poznaniu. Trenujemy na So³aczu, w dobrym miejscu, zwykle raz w tygodniu. Kontakt uran235@wp.pl lub kom. 609-745-168
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.