Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Flesh + Blood (1985)
> Ogólne kategorie (bez podzia³u na epoki) > Film
Micha³ Koczanowski
Cia³o i Krew

Wszystkim najemnikom, ¿o³nierzom i innym zwyrodnialcom polecam gor±co ten film.
Karzdy znajdzie tam co¶ dla siebie, a niektórzy ca³kiem sporo mad.gif
AdamS
super film i jak zwykle fenomenalny Rutger Hauer .... cos mi sie wydaje ze w tym filmie maczali palce kolesie ktorzy robili casting do bladerunnera i autostopowicza .... oprocz Rutgera bylo jeszcze kilka osob ...
eRemita
wyjawszy to ze CIA£O I KREW vel MIECZ I RÓ¯A dzieje sie zupelnie nie wiadomo gdzie to film rozwala przedstawianiem mentalnosci lancknechta blinkie.gif bic.gif ; cud miód orzeszki! plaga pomór wojna, ¶wiêci i szatan; polecam wszystkim najemnikom bigsmile2.gif devil.gif bum.gif jester.gif

eRe [wersja najemnicza ---> daj nam Bo¿e 100 lat wojny...]
Kamil Mieloszyk
Film piêkny, od jakiego¶ czasu szukam do domowych zbiorów, mo¿e kto¶ ma??
krecik_77
mam ale ultra zjechan± kopie na kasecie video...
kocham ten film...
znakomicie oddaje klimat renesansowej mentalno¶ci... mo¿na poczuæ siê prawie jak w Warhammerze :D:D:D
Ludka
CYTAT(eRemita)
wyjawszy to ze CIA£O I KREW vel MIECZ I RÓ¯A dzieje sie zupelnie nie wiadomo gdzie to film rozwala przedstawianiem mentalnosci lancknechta  :hop:  :bic:   ; cud miód orzeszki! plaga pomór wojna, ¶wiêci i szatan; polecam wszystkim najemnikom  :grin:  :devil:  :bum:  :jest:

eRe [wersja najemnicza ---> daj nam Bo¿e 100 lat wojny...]

Witam!

A jaki jest angielski tytul??? Film widzialam raz pokochalam i nigdy pozniej nie widzialam, a tez bym chciala do do domowych zapasow.

Ludka Excalibur
eRemita
Ludka
tytuly s± dwa : FLESH AND BLOOD i ROSE AND SWORD; w sieci mozna znale¼æ go pod oboma tytu³ami
pozdrawiam
eRe irish.gif
eRemita
CIA£O I KREW w necie - http://www.rutgerhauer.org/filmography/flesh.php smile.gif
[ i proponuje nie komentowaæ wspó³czesnych zdjêæ Rutgera Hauera szczerba.gif ]

irish.gif
Smok Migu¶
A mi najbardziej podoba sie pokazanie roli kobiet w obozie najemnikow. Patrzcie i uczcie sie bigsmile2.gif
Agata Witkowska
Tez jestem wielbicielk± tego filmu heart.gif Zastanawia mnie jedno - miamowicie, sk±d
wzi±³ siê ten drugi tytu³? Bo "Cia³o i Krew" rozumiem, ale "Ró¿y i miecza" nie...
Pozdrawiam
Agatka cool.gif
Gollum
bo to brzmi poprowniej politycznie tak jak "wirujacy sex"
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.