Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Bydgoszcz, miecz i tarcza
> Ogólne kategorie (bez podzia³u na epoki) > Szermierka > Treningi, sparingi i seminaria szermiercze
Marcin Waszkielis
Bawi siê kto¶ tak w Bydgoszczy regularnie i w przyzwoitych warunkach lokalowych?
Szymon Piotr
Witam!

Jak siê powiedzie remont to miejsce bêdzie uchodziæ za przyzwoite. Choæ w sprawie miecza i tarczy to ja raczej do wielkiego douczenia.

Pozdrawiam
Marcin Waszkielis
Prosze o konkretne informacje gdzie, kiedy i za ile?
Marcin Waszkielis
Dwa tematy dotycz±ce treningów w Toruniu i Bydgoszczy, jeden odzew.... Czy ludzie siê boj±, nie zagl±daj± na forum, nie trenuj±??? Jak to siê dzieje?
Szymon Piotr
CYTAT(Wo³czko @ 15:44 10.12.2007) *
Czy ludzie siê boj±, nie zagl±daj± na forum, nie trenuj±??? Jak to siê dzieje?

A mo¿e wszystko naraz smile.gif

A co do konkretów:
Kiedy - salê w³a¶nie adaptujemy i bêdzie siê do czego¶ nadawaæ nie szybciej ni¿ w po³owie stycznia.
Gdzie - ul. Podolska 15
Koszt - chêæ podzielenia siê umiejêtno¶ciami

Pozdrawiam
Marcin Waszkielis
to ruszy³o co¶ z tymi treningami?
Adrian £uczak
W sumie by³e¶ u nas w pod koniec maja 2008 (Maximus [www.kuzniakultury.com]), ale póki co trenujemy dalej regularnie aniol.gif

Mamy nowe terminy treningów:
W soboty (Na hali w Koszarach Wojskowych [ul. Warszawska 10, Bydgoszcz (Przy dworcu PKP)]):
Pierwszy trening od 10:30 do 12:30 oraz Drugi (Grupa Zaawansowana) od 12:30 do 14:30 smile.gif

Raz w miesi±cu trening w sobotê ³±czony (Grupa pocz±tkuj±ca + Zaawansowana): Od 10:30 do 13:30

Oraz treningi na ¶wie¿ym powietrzu w Niedzielê o godz. 16:00 do 18:00 (My¶lêcinek).
PS. Na tych treningach (W niedzielê) mamy zamiar trenowaæ ³±cznie z innymi braterstwami (Od czerwca) i tworzyæ (Jak to Kaczor okre¶li³) "Bohurciki" dru¿ynowe (Ja tam wolê nazwê "Walki w grupach") smile.gif

Pozdrawiam!
Patryk z Wyszogrodu
Tylko, temat by³o z za³o¿enia g³ównie dla tarczowników :P.
Adrian £uczak
Zapomnia³em dodaæ:
Dla osób pocz±tkuj±cych - Pierwszy trening za darmo, a je¶li kto¶ chcia³by trenowaæ regularnie to p³aci siê u Mistrza (Micha³ Sikora) 40 z³ za miesi±c i 20 z³ po ³±cznym roku treningów (Sprawa mo¿e wygl±daæ inaczej, je¶li kto¶ nale¿y ju¿ do jakiego¶ Braterstwa i walczy tak od przynajmniej roku. Wtedy mo¿na siê zapytaæ Micha³a co do p³atno¶ci [Mówiê, bo to nie ode mnie zale¿y], ale s±dze, ¿e w takim wypadku cen± bêdzie podzielenie siê umiejêtno¶ciami) smile.gif

Namiary do Micha³ Sikora:
Tel. 608 820 208

Lub do Tomasz Jaroch:
GG: 10706171

Jeszcze raz pozdrawiam!

Do Patryka:
Taa, a tarczowników to mo¿e u nas nie ma :D
Walczymy g³ównie pó³torarêkami, ale posiadamy z sze¶ciu tarczowników ;)
Pozdr!
Grzegorz z Bydg
Witam

niedzielne treningi w My¶lêcinku aktualne? Chêtnie bym potrenowa³.

Pozdrawiam
Adrian £uczak
Pewnie, tylko nieco Sporadycznie ze wzglêdu na pokazy. Jak co¶ to trzeba o treningach rozmawiaæ z mistrzem, ja jestem tylko trenuj±cym :D Pozdrawiam!
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.