Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Toszek AD 2007
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2007
wis
Witam!

Chcia³em podziêkowaæ wszystkim za udzia³ w turnieju. Mam nadziejê, ¿e zabawa Wam siê podoba³a, chêtnie us³yszê tak¿e propozycje ulepszeñ oraz Wasze wra¿enia . Po turnieju, jak zwykle, zosta³o kilka bezpañskich fantów - proszê zapominalskich o kontakt. Proszê tak¿e o pochwalenie siê zdjêciami, je¶li takowe robili¶cie.

Pozdrawiam
Wis
ChZG
Piotr Paruch
Zdjêcia udostêpniê, ale jak na razie fina³ hoqueta:
Edit: Teraz rozja¶niona, bardziej kontrastowa wersja!
Czarni kontra Czerwoni.
Pozdrawiam wszystkie heart.gif
Gloria z Krakowa
Czerwoni, Czerwoni, Czerwoni! Wygraaaali¶myyyyy!;-)

Nie jest zaskoczeniem, ¿e zarówno organizatorzy jak i uczestnicy stanêli na wysoko¶ci zadania; Toszek ma ju¿ swoj± ustalon± renomê. Dziêkujê wiêc po prostu za zabawê, której oczekiwa³am. Za absolutnie ¶wietny zakrêcony hokej, pyszn± ucztê po³±czon± z naruszeniem ciszy wyborczej:P, muzykowanie do pó¼nej nocy, oraz inne atrakcje w rodzaju spontanicznego kolêdowania i potyczki na ¶nie¿ki:) Szkoda, ¿e ju¿ po wszystkim. U¶ciski i do jak najszybszego zobaczenia!
Herman
Dziêkuje organizatorom za ¶wietn± imprezê i super zabawe clap.gif Toszek to pozycja obowi±zkowa w kalendarium "turniejowym", moim zdaniem chyba ¿adna impreza nie ma tak pozytywnego klimatu. By³o du¿o fajnych konkurencji, a tyle gier planszowych chyba nie by³o jeszcze na ¿adnym "turnieju". Uczta ¶wietna...tylko wielbiæ tongue.gif Aha mo¿e czerwoni wygrali ale wszyscy wiedz± ¿e najlepsi byli... ZIELONI devil.gif
Ania Franczyk
E tam zieloni, czerwoni rz±dz± i tyle:P
Przy³±czam siê do gor±cych podziêkowañ za ¶wietn± imprezê. Je¶li w sieci pojawi± siê jakie¶ fotki to dajcie znaæ.
Racimir
Równie¿ straszecznie dziêkujê orgom za doskona³± imprezê ! Pomimo, ¿e zosta³em przywitany kopem w ass.gif ... (U¶ciski Anulka smile.gif )

Oczywi¶cie - ka¿dy uczciwy przyzna, ¿e zieloni bezsprzecznie w ka¿dym aspekcie byli najlepsi ! Wszyscy uwa¿aj±cy inaczej s± z uk³adu, szarej sieci, rozci±gaj±cej siê od faktów-i-mitów po... po horyzont !
Domin rz±dzi, Domin radzi, Domin (jak zechce) Ciê nie zdradzi !

Serdeczno¶ci dla wszystkich uczestników.
Równie¿ czekam niecierpliwie na zdjêcia.
Dominik Mucha - Lir
NIe mialem zbytnio czasu pstrykac fotek ale troche umiescilem na www.lir.prv.pl Pozdrawiam
domino
Ja ¿±dzê mam pieni±dze, komu chce to w ryja dajê .... ad Vocem smile.gif

Nie jestem zbytnim fanatykiem frehowania - ale muszê siê przy³±czyæ do podziêkowañ. Bawi³em siê przednio, zupe³nie nie rozumiem tylko wyników jakim cudem nie wygrali¶my , przecia zielono-bielska ekipa by³a debe¶ciacka :P
Nie chce smarowaæ masy podziêkowañ temu za to temu za to - o dobrej imprezie ¶wiadczy to ze raz do 4;00 a raz do 6:00 wino i miody s±czyli¶my. Ale Bielsku dziêki za wspólne rymcerzowanie zw³aszcza.
PS: Berzu - PIS przegra³ hahahahaha

Kilka fotek, reszta niebawem na naszej galerii - wierzcie nie by³o czasu cykaæ.

http://picasaweb.google.co.uk/dominiksas/Toszek2007

Pozdrowienna.
santiago
impreza przednia, mimo zdradliwej pogody uda³o siê zorganizowac program, jak na nasz pierwszy Toszek by³em pod du¿ym wra¿eniem...no i Niebiescy nie wypadli a¿ tak tragicznie (3 miejsce)...
w imieniu Chor±gwi Miecza i Ró¿y serdeczne podziêkowania orgom i ludziom za klimat, w przysz³ym roku te¿ Was nawiedzimy...mam kilka zdjêc(Natajla równie¿), wiêc po weekendzie bêdzie mo¿na zobaczyc na stronce: www.chmir.prv.pl clap.gif clap.gif clap.gif
pozdrowienia i "hej ¦l±sk, hej ¦l±sk..."
D±brówka
a maaa kto¶ jeszcze jakie¶ foooty? blinkie.gif

Oczywi¶cie gratulujê pierwszoligowym hoqueistom, dali¶cie czadu, nie ma co. Pomys³ na dru¿ynowe zawody by³ genialny, a do tego na lajcie i dla ka¿dego co¶ mi³ego, nie tylko ³uki i bojówki - brawo za pomys³.
No i wielkie brawa dla kucharzy!
Co tam jeszcze... acha, przepraszam za ha³asy i robienie zamieszania.
No i do zaroku smile.gif
Szereny
Jestem w posiadaniu kilku fotek, ale na razie nie mam ani grama czasu, ¿eby je gdziekolwiek wrzuciæ icon_sad.gif
Obroniê mgr. to siê tym zajmê.
Mirek z Falkenburga
Zdjêcia z cyklu Toszek od kuchni czyli ci ,którzy zobaczyli turniej dopiero na zdjêciach innych

http://picasaweb.google.co.uk/MirekzFalkenburga/Toszek102007
Piotr Paruch
Witam,

Lepiej pó¼no ni¿ wcale: galeria zdjêæ.
Anulka
OG£OSZENIE

Na stanowisku "Ba³agan u Wisthali", w warstwie Toszka 2007, odkopano fragment Biura Rzeczy Znalezionych, a konkretnie - ozdobne, mediewalne szpilki.

Kto w owym czasie zgubi³ 3 szpilki typu A lub 1 szpilkê inn±, proszony o kontakt.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.