Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Poradzicie?
> Ogólne kategorie (bez podzia³u na epoki) > £ucznictwo > Treningi i spotkania ³ucznicze
Madditearian
Jestem tu nowy. Zawsze chcia³em nauczyæ siê strzelaæ z ³uku, tylko nie wiem jak siê za to zabraæ. Nie wiem o strzelaniu praktycznie nic. Nie wiem od czego zacz±æ. Mieszkam w woj. ¶wiêtokrzyskim, czy mam zapisaæ siê do jakiej¶ szko³y/klubu/bractwa? Je¶li tak, to czy znacie co¶ godnego polecenia?
Czy da siê tego nauczyæ w domu? Jaki sprzêt jest potrzebny a starcie? Z góry dziêkujê. Przepraszam za takie pytania ale jestem laikiem ;P
jacuenty
Zachêcam do zajrzenia na pocz±tek na: http://www.bowtime.waw.pl/ - mo¿na siê naprawdê du¿o dowiedzieæ.

I musisz zadaæ sobie pytanie, jakie strzelanie Ciê interesuje: ³uk jako element rekonstrukcji historycznej, ³uk tradycyjny, a mo¿e ³ucznictwo wyczynowe albo bloczkowe.

Tutaj znajdziesz g³ównie informacje o ³ucznictwie historycznym, ale niezale¿nie od twoich zainteresowañ warto poczytaæ i powyszukiwaæ tematy za pomoc± lupki.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.