Zapraszam Frehowiczów do zamieszczania komentarzy odno¶nie tej imprezy.
Mam nadziejê, ¿e w nied³ugim czasie równie¿ organizator tej¿e imprezy zamie¶ci tu szersze informacje.
Zapraszam do dyskusji
Zdziwienie wielkie ogarne³o mnie gdy¿ my¶la³em ¿e braci zakonnych ma³o jest !!! Rad bym by³ gdyby kto¶ odpowiedzia³ i stre¶ci³ co i kto robi t± imprezkê.
Pozdrawiam szpitalników i braæ.
Salve Fratres!
Te¿ bym z chêci± dowiedzia³ siê czego¶ o Gdañskich Szpitalnikach.
Pozdrawiam
nie chcialbym kolegow zasmucic ale to nie jest nic fajnego wrecz
przeciwnie prawdopodobnie straszny mrok, takie nasz gdanskie klimaty
Dot±d nikt nic nie wie, czeski film. Mo¿e Robert podrzuci info sk±d dosta³ cynk?
Przy okazji przychylam siê do opinii Cedrica, sensowna ekipa raczej powiadomi³aby z wyprzedzeniem, co¶ by by³o s³ychaæ w temacie. A 6 to ju¿ jutro
Stowarzyszenie Historyczne ¶w.Dominika? Co¶ to komu¶ mówi? Bo ja jeszcze nie s³ysza³em. Koledzy gdañszczanie, spotkali¶cie siê z czym¶ podobnym mo¿e? Mo¿e to co¶ wspólnego ma z GSF? Pozdrawiam
Gwyn
gwynie to jest jakis straszliwy mrok to sa chyba ludzie od glutka z nim na czele, oni maja wszystko z mrokatu trzebaby tam wprowadzic troche swiatla ale ja jutro mam egzamin takze jak bardzo chcesz twoj hegemon moze cie tam wyslac w misji jako tajnego szpiega a jak trafi sie okazja mozesz byc nawet asasinem. Tepienie mroku fajna fucha tylko troche czasochlonna.
Kamilu moze wyslac tam mroczna strone twojego bractwa beda sie czuc jak u siebie w kopcu.
Ciekawe swoja strona moze zaprosili sztumiakow.
Bez przesady, musia³bym siê ruszyæ z Gdañska a te¿ mam egzamin, co prawda we wtorek, ale zawsze. Poza tym chyba dzisiaj (to ju¿ dzisiaj jest, bo po pó³nocy) jaka¶ impreza nam siê kroi. We ¶rodê mam ciut inny wyjazd, co prawda nieco dalej, ale bêdzie fajnie na pewno
. Pozdrawiam
Gwyn
ot diabe³ by nada³ to jest ten mini turniej co Glut mia³ ponoæ organizowaæ!! Nie wiem ale jaka¶ zmowa milczenia jest u Gryfów [respect dla Cie¶lików- ich te¿ nikt nie poinformowa³]. Nikt nas Fiannowiczów nie poinformowa³ a mo¿e chcieliby¶my siê pojawiæ- oczywi¶cie nie jako Zakonni ale bitkê jak±¶ mogliby¶my zrobiæ bo czemu niby nie,prawda?? Dlatego te¿ uwa¿am, ¿e nale¿y siê opr... dla wiadomych mi ludzików z Gdañska co nawet s³owem nie wspomnieli o tej imprezie[mam na my¶li tutaj dwóch braci z zaprzyja¼nionego bractwa]- wstyd Panowie-daliby¶cie cynk.
No w ka¿dym b±d¼ razie czekam z niecierpliwo¶ci± na opinie szanownych uczestników.
Stopniem w³asnego mrokoko zapewne ¶wietnie by siê wpasowali, ale oprócz choroby zwanej mrokiem postêpuj±cym
zdecydowan± wiêkszo¶æ ogarn±³ jak ci wiadomo tumiwisizm ci±g³y
i tak to ju¿ trwa od jakiego¶ czasu nie rokuj±c specjalnych nadziei na poprawe
Cze Mroki
Na temat imprezy nie bêde siê wypowiada³ (obejrzycie zdjêcia i sami ocenicie).
Ale zapewniam wam ¿e by³em w tym sezonie na piêciu bajdziej mrocznych imprezach.I nie bende wymienia³ tych imprez z nazw.
A co do powiadamiania ludzi o imprezie to ja od tego nie jestem . Glutek mo¿e was nie lubi czy co
.
A mogê siê dowiedzieæ gdzie takowe zdjêcia bêd± i czemu taka nazwa imprezy?
Pozdrawiam i dziêkujê.
koko ty mroku mogles dac znac gdzie sa k... zdjecia ty lachu
Cze
Zdjêcia bend± najwczesniej we wtorek na stronce takiej jednej pani .
Jak bêde zna³ adres to dam znaæ , bo sam jeszcze nie znam adresu.
Apropo nazwy wynika³a chyba ona z czystej fantazji onanizatora.
Impreza by³a XIV/XV wieczna dla ¶cis³o¶ci.
twoje zdjecie jest falszywe wygladasz malo lachowato
dobre dobre Cedrik!!
respekt dla Koka ale uwazamy [chyba zreszta slusznie] ze skor Glutki nawet pozadnego treningu nie zrobia sami tylko do was ciagle przylaza, to na pewno czegos takiego jak turniej nie zrobiliby bez Gryfow pomocy.
Cze
I znowu sprostowanko , my(Kompania Czarnego Gryfa) nie robilismy z Glutem tej imprezy , tylko pojechalismy siê tam bawiæ.
I
mrok.
Z tymi fotkami to pani nazywa sie Asia, a adres to
http://hell.org.pl/~kamyk/
tylko nie wiem czemu adres jest forbidden, ale mam nadzieje, ze przestanie...
pozdrawiam
Mroczna
Kori
ale za to zdjecia z grunwaldu sa genielne takiego mroku juz dawno nie widzialem
Ej, no co jest??
Jak to mrok na Grunwaldzie??
No jak to?
Przecie¿ £êczyca jest najgorsza!
Sam mrok i Baba Jaga ultrasów do worka porywa i wiuuuu na miotle z nimi w nieznane.....
Tyle wysi³ku ¿eby zepsuæ RR a tu jaki¶ Grunwald nas wyprzedza w mroczno¶ci....
tak Wotawo Grunwald wyprzedza wszystko, jednak w odroznieniu od Leczycy nie byl uwazany za elitarna impreze. Przyznam ze to wlasnie Leczyca byla dla mnie jednym z glownych powodow dla rozwoju i przylozenia wiekszego nacisku na stroj. Oprocz tego mam zasadnicze pytanie, czy byles na tegorocznym grunwie, tak z czystej ciekawosci
Nie, ale tak jak Mateusz który nie by³ na £êczycy a z pewno¶ci± wie, ¿e ten turniej przepad³ na zawsze, uwa¿am, ¿e na pewno jeste¶my gorsi.
Bo celowo i z premedytacj± d±¿ymy do pogr±¿enia RR w mrokach wspó³czesno¶ci.
Ale to wszystko nie na temat, bo tu siê mówi o innej imprezie.
No! Wwreszcie zozszyfrowa³em kto zacz, przynajmniej w wypaku jednego z "tych go¶ci w wielkich basinetach". Kto by³ drugi? Wszyscy pytaj±, a ja nie wiem.
Jeden mam ja a drugi Almar, taki podobny ale jednak inny ,a co?
CYTAT(Cedric)
Jeden mam ja a drugi Almar, taki podobny ale jednak inny ,a co?
Jeszcze jakie¶ fuzy z Wawy zamówi³y u Berenta 2 basinety- ale jako¶ ich w tym roku nie widzia³em- tylko Cudruka i Ulmura Rycerzy ¦wiat³o¶ci
.
PS: Berent twierdzi ¿e skasowa³ tych frajerów z Wawy na 800 za sztukê.
Pozdrowienia dla naszych szanownych hipopotamów
.
coby im sie te podniesione mordy nie zamykaly
hmm sezon sie konczy z kim ja wypije rymcerskiej coli szklaneczke??
Widze, ze dyskusja na temat Leczycy zatacza coraz szersze kregi... ale ja sie nie wypowiadam, mnie nie bylo. A na Twoja cole Kamilu zawsze znajda sie chetni
(gasnica rulez!)
Cze¶æ.
Nie my¶la³em ¿e wprowadzili¶my tyle zamieszania
Na wstêpie pragne przeprosiæ wszystkich tych do których nie dotar³a wiadomo¶æ o imprezie. Przepraszam równie¿ za tak d³ugie milczenie (mój dostêp do sieci jest mocno ograniczony)
Co do nazwy to powsta³a ona od przezwiska w³a¶ciciela pola Adama B³awata zwanego Templarem.
Co do wypowiedzi panów z Milites Dei to Almar o imprezie by³ powiadomiony wiêc pretensje do niego.
Co do mroczno¶ci imprezy i naszego stowarzyszenia to nied³ugo podam link na nasz± stronê gdzie mo¿na bêdzie siê czego¶ o nas dowiedzieæ. Poza tym zapraszam wszystkich zainteresowanych na nasze spotkania które odbywaj± siê w karzd± sobote o godz.16 w Zielonej sali domku akademickiego przy klasztorze Dominikanóm w Gdañsku.
Pozdrawiam wszystkich cze¶æ.
chcialbym zaznaczyc ze ani almar ani ja nie jestesmy w milites dei odeszlismy z tego bractwa w czerwcu tak na przyszlosc, no bo skoro wszyscy jestesmy gdanszczanie to powinnismy cos o sobie wiedziec
pozdrawiam wszelkie mroki
Potwierdzam kochane ch³opaki
odeszli
na zawsze
I z kim ja teraz wypije rymcerskiej coli szklaneczke??
Korinka nie odpisuj i tak zapraszam
Cedric mroczusiu jak tam prawo?
pozdrowionka
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê
kliknij tutaj.