Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Turniej rycerski w Pruszczu Gdañskim
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2007
wtyczka
24 czerwca w Pruszczu Gdañskim (9km od Gdañska) na terenie czternastowiecznego ko¶cio³a gotyckiego odbêdzie siê jednodniowy turniej rycerski

W programie imprezy przewidywana jest bitwa pod bram± ko¶cieln±, walki pokazowe oraz turniej bojowy, w którym g³ówna nagroda to 400z³ w ozdobnej szkatu³ce (w dwuz³otówkach)

Nagrod± za drugie i trzecie miejsce s± odpowiednio topór i mizerykordia

Serdecznie zapraszam!
Odpowied¼ na pytania:
szymonchlebowski@gmail.com - 697313585"

Organizatorem imprezy jest Szymon z WKPL
Tamika
No ¿eby we w³asnym mie¶cie nie byæ na imprezie to trzeba mieæ szczê¶cie :/
Dlaczego to musi byæ w czasie imprezy na zamku Drahim? sad3.gif
Ehh, pozdrawiam. smile.gif
Pestka
To my siê pewnie wybierzemy z moim Rycerzem :D:D:D
a przewidziane s± jakie¶ zawody dla dam?????
ja tez chce topór :P:P ovation.gif
Dzwiedz
Ja sie wybieram gdyz akurat przylatuje blinkie.gif w ten wekend z Irlandii i chetnie poruszam sie troche w sprzecie bic.gif warrior.gif walka.gif maniac.gif bum.gif wiec na mnie mozenie liczyc.

Pozdrawiam Szymon L.
Johny
niestety mnie niebêdzie musze zwalczaæ niewiernych w szwecji usmieszek_07.gif , mus to mus. pozdrowienia dla szymona który doczeka³ sie swojego turnieju clap.gif
Marcin Waszkielis
Czy impreza polega na tym, że zjeżdżamy się, ****u ****u i do domu, czy będzie ze spaniem?

Ta cenzura to jakaś apokalipsa...
Boran
jakie ramy czasowe?
Pestka
i poprosimy o plan imprezy smile.gif
Emil z Gi¿ycka
No wlasnie jak z planem? Bo na drugi dzien wyjezdzam na wakacje i chcialbym dopasowac sobie pociag albo inny transport zalatwiæ. o której sie koñczy bojowy i nagrody beda rozdane?

pozdrawiam!
Piro
no i w sumie nikomu od nas nie starczylo czasu zeby pojechac... przepraszamy Szymon naprawde chcielismy..

Pytanko: jak wyszlo? sa jakies fotki?
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.