CYTAT
A przy okazji: czym sie roznia litanie podziekowan, od litanii typu:
"od nas bedzie piec osob", "od nas dwie, ale za to z psem", "od nas trzy z namiotem i armata", " nie, jednak siedem", "albo cztery, bo jedna ma sesje, a dwie pokaz do kotleta na festynie", "bractwo x przeprasza, ale w tym roku nie napije sie z bractwem Y", "ale w przyszym roku to przyjedziemy, chyba ze nie przyjedziemy", "meldujemy sie we dwoch w piatek", " nie, jednak czterech w niedziele, i po cywilu"... I przebojowe: "od nas trzy, szczegoly poszly na priv"... I tak dalej, do zdechu. Jak ciac, to rowno.
ŚWIĘTA RACJA!
CYTAT
Nie mniej jednak pragnę też zwrócić uwagę na to, że wraz z ograniczaniem praw użytkowników do spełniania podstawowych zadań forów internetowych (jakim niewątpliwie jest komunikacja między użytkownikami) ograniczają również zainteresowanie samym forum.
True! Do tego zmierzam stając okoniem (nie pierwszy już raz) do Adminów i Moderatorów.
CYTAT
Jedyne w sumie co mnie tylko uderza ostatnio w RR to, to że coraz więcej osób przybiera postawę:" to moja piaskownica! Nie podoba się to wypad!". Problem z tą postawą jest taki, że prędzej czy później zostaje się samemu...
Osób? Chyba Moderatorów, bo my - prosty plebs - za dużo do powiedzenia nie mamy i pierwszą zasadą jest to, że freha to dobro ogółu i Moderatorzy nie powinni (co nie znaczy, że nie mogą - bo jak widać to robią) stanowić odgórnie prawa i bronić prawa (nawet tak głupiego jak omawiane) do ostatniej kropli krwi, bo to zwyczajnie, najnormalniej w świecie -
niemądre. Albo prawo dla ludzi, albo ludzie dla prawa. W czasach kiedy każdy może założyć forum, takie traktowanie użyszkodników to nierozwaga. Jak wróci Watcher to będzie z nim trzeba tę sprawę wyjaśnić najzwyczajniej, chyba, że jeszcze ktoś jest kompetentny.
---
A odnośnie wielkich litanii podziękowań, to nie mydlmy sobie oczu!!
Nawet sto pozdrowień w jednym poście to tylko...
OBLICZAMY: Zakładając, że imię/ksywa/podziękowanie/wykrzykniki ma średnio 8 liter, po 1Bajt każda (Ascii) * 100 słÃ³w = 800 Bajtów
NIE CAŁY KILOBAJT!!!! To jest problem? To ma zatkać bazę MySQL (czy inną)?
A powiedzcie kto pozdrowił 100 osób w jednym poście???
Zacznijmy od jednego:
Moderatorzy dla ludzi, nie odwrotnie!No i proszę, odezwałem się i...
Ostrzeżeń: 33%
Ania Żuk Ostrzeżony Dzisiaj, 18:40
Dodano do poziomu ostrzeżenia To w takim razie ja trzymam karabin, proste?
- To jest całe uzasadnienie ostrzeżenia? Gratuluje zabawnego pomysłu, ale to chyba złamanie regulaminu.
Ania Żuk Ostrzeżony Dzisiaj, 18:34
Dodano do poziomu ostrzeżenia moderowanie to nie chamstwo jak kolega raczył napisać.
W takim stylu? Na smoka? Pffffffffffff...
ŻE-NA-DA!CYTAT
Tak, właśnie widzę jaki jesteś kulturalny, a Twój podpis jest tego przykładem....
Dyskusja ma zgoła inny temat. Moja "kultura" jest odpowiednio moderowana i mam tego świadomość i nie mam zastrzeżeń ŻADNYCH.
A podpis... Jaki kraj, taki terroryzm.