Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: [KRAKÓW] skóra
> Inne > Gdzie kupiæ surowce-pó³produkty?
symonideus-x
Witam.
Gdzie w Krakowie mo¿na kupiæ skóry ?!?!
(do wyrobu karwaszy; rêkawic; butów; obiæ rantów tarczy; produkcji lamelki)

z góry dziêkuje serdecznie!
Piotr Paruch
Firma Anna na Łagiewnikach (ul.Fredry, chyba 2) albo garbarnia na Rybitwach.
Gregor z Krakowa
albo na http://www.kramgregora.pl/ towar i probki dostępne w krakowie bez problemu. przy wiekszych zamowieniach możliwa dostawa do domu
Boran
CYTAT
Firma Anna na Łagiewnikach (ul.Fredry, chyba 2)

A dokładniej "Panda". Reszta się zgadza smile.gif Jest to rzut beretem od pętli tramwajowej.

Na rękawice, buty i lamelki znajdziesz tam bez problemu.
Grubej, sztywnej skóry (karwasze) poszukaj raczej w sklepach szewskich na Starowiślnej (jeden przy przystanku Wawrzyńca, drugi przy Miodowej)
Wneku
Mój wujek jest garbarzem, wogóle w Zembrzycach (jakie¶ 50km na po³udniowy zachód od krakowa) chyba 5 garbarni jest (kiedy¶ to Zembrzyce slynê³y w³a¶nie z wyrobu skóry:P). Je¶li by kto¶ chcial to ewentualnie moge z wujkiem pogadaæ to mo¿e nawet taniej by siê co¶ uda³o za³atwiæ, sam bra³em od niego skórê na paski... ;)
symonideus-x
dziêkuje serdecznie za wskazane adresy!
¿ycie wielce mi u³atwili¶cie :]
Adalbertus
CYTAT(Wneku @ 15:09 31.05.2007) [snapback]191006[/snapback]
Mój wujek jest garbarzem, wogóle w Zembrzycach (jakie¶ 50km na po³udniowy zachód od krakowa) chyba 5 garbarni jest (kiedy¶ to Zembrzyce slynê³y w³a¶nie z wyrobu skóry:P). Je¶li by kto¶ chcial to ewentualnie moge z wujkiem pogadaæ to mo¿e nawet taniej by siê co¶ uda³o za³atwiæ, sam bra³em od niego skórê na paski... ;)

Witam,
Poszukuje ro¶³innie garbowanego p³ata te¿ na pasy. Czy takie te¿ tam sprzedaj± i czy mo¿na zobaczyc fot takiej skory?

smile.gif
Wneku
Witam!
Przepraszam wszystkich, którzy pytali siê mnie o skórê, ale obecnie mam nawa³ roboty, 23 czerw. organizujemy imprezê, dzisiaj mieli¶my jeszcze pokaz na festynie na Dniach Gminy Zembrzyce i ju¿ nie wyrabiam, od tygodnia po 11 godzin w szkole siedzimy bo trzeba by³o machiny przygotowaæ... Po 23 czerwca jak skoñczymy wszystko to proszê o kontakt bo bêdê mia³ wtedy wiêcej czasu...
yasha
Panda jest czynna od 8-16 od Pon -Pt
w sobote niby tez ale ciagele trafiam zamkniete z jakiegos powodu.
Wneku
Witam!
To jak kto¶ co¶ chce to najlepiej siê samemu dogadaæ:
Józef Fidelus
0338746175
I do mnie na prv to ju¿ zajmê siê przesylk±, z nim dogadaæ siê co ma byæ smile.gif mówi ¿e takie zamówienia ma³e to nie ma problemu:P tylko siê dogadaæ co i jak ma byæ a zrobi smile.gif
Pozdrawiam:)
Wneku
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.