Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Warszty walki na krótkie miecze i tarcze
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2007 > Grunwald 2007
Ryba
Witajcie ludziska,

Pomy¶la³em sobie, ¿e je¶li w tym roku bêdê na Grunwie od poniedzia³ku to mogê poprowadziæ warsztaty walki na jednorêczne miecze i tarcze.
Je¶li zbior± siê przynajmniej 4 chêtne osoby to damy radê.
My¶lê tu o ludziach pocz±tkuj±cych, którzy chc± siê nauczyæ podstawowych zastaw i ciosów, ewentualnie ró¿nych kombinacji technicznych.
S±dzê, ¿e maksymalna ilo¶æ osób nad którymi zapanujê to 10-12. Chyba, ¿e kto¶ mi w tym pomo¿e to przyjmiemy wiêksz± ilo¶æ osób.
Biorê pod uwagê trzy dni, tj. wtorek, ¶roda i czwartek o godz. 9 rano.
Najlepiej je¶li ka¿dy mia³by pe³ne sprzêty do walki, jesli kto¶ nie posiada takowych to przynajmniej miecz, tarczê i praw± rêkawicê pancern±.
Na zg³oszenia czekam do koñca czerwca, je¶li kto¶ siê zg³osi na miejscu i nie bêdzie t³oku to te¿ damy radê.
W razie czego szukajcie Ryby (czyli mnie icon_wink.gif ).
Warsztaty by³yby nieodp³atne, wolê siê poruszaæ ni¿ chlaæ piwsko w cieniu.

P.S. Potwierdzenia przesy³ajcie mi proszê na maila, lub sms-em, gdy¿ rzadko zagl±dam na frehê.

Pozdrawiam,

Ryba
601-146-690
p.binczak@gmail.com
Rafa³ Pr±dzyñski
Nie mam gwarancji ¿e bêde obecny na razie - ale je¶li bêde - chêtnie pomogê i osobowo i sprzêtowo.
Marcin Waszkielis
Bardzo dobra koncepcja! Wkrêcam siê.
Daria Malinowska
Ja itak by³am pierwsza Wo³ek :P
Nie zebym ja Ciê wygania³a czy co¶ (Boze broñ) ale to nie Twoj poziom bigsmile2.gif ... W temacie pisze dla pocztakujacych bigsmile2.gif no chyba , ze chcesz uczyc icon_wink.gif
Avlvs Pontivs Tavrvs
OOOOOOO,ja te¿ bym chcia³!!!!!
My¶lisz Ryba ¿e zapomnia³em ¿e jedne z pierwszsych kroków walki uczyli mnie Troll ,Lukasiak i Ryba ????
Treaz sie nie wykrecita, i mnie podtrenujeta icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif
Ryba
Hahaha!
O¿ Ty Saszkinie przebieg³y...
Ale te warsztaty s± dla pocz±tkuj±cych, a Ty juz do nich nie nale¿ysz...je¶li bêdzie wielu chêtnych to mo¿esz mi pomóc , jesli bêdziesz chcia³. Ale na razie widzê, ¿e cos sie zmieni³o w RR i ludzie wol± piæ piwsko, ni¿ czego¶ siê nauczyc.
Poczekamy jeszcze na zg³oszenia.

P.S. Przypominam, ¿e proszê mi je wysy³aæ mailem lub sms-em.

Pozdrowionka,

Ryba
Jesiotr
Fajny pomys³ na pewno siê pojawiê ;)
hehehe kolejne warsztaty na Grunwaldzie ^^ czy ja siê wyrobie ;p
Ryba
Zapomnia³em o jednej rzeczy...
Zbiórka na treningi odbywaæ siê bêdzie o 9 rano (od wtorku) przy s³awetnym kamieniu, gdzie rzekomo poleg³ wielki mistrz krzy¿acki.

Zbieram zg³oszenia i do zobaczenia na Grunwaldzie.

Ryba
Daria Malinowska
Ja sie chyba musze odg³osiæ (?) ... Jako , ze panowie z z bractwa w ktorym jestem zapisani s± na te warsztaty ja nie mam od kogo sprzetu pozyczyæ icon_sad.gif No chyba , ze znajdzie siê jakis rycerz na bia³ym koniu , który poratuje niewiaste bigsmile2.gif
Ryba
Czo³em!

Ca³kiem mo¿liwe, ¿e ju¿ nie zajrzê na forum przed Grunwem, dlatego wszystkich chêtnych (którzy jeszcze siê nie zg³osili) zapraszam o zg³oszenia sms-ami.
Jak na razie zg³osi³o siê do mnie 14 chêtnych w tym 11 pocz±tkuj±cych.
Resztê, którzy nie s± zdecydowani, b±d¼ dowiedz± siê w ostatniej chwili, zapraszam na warsztaty "pod kamieniem" ju¿ na miejscu.

Pozdrawiam i do zobaczenia we wtorek, tj. 10 lipca o godz. 9 rano.

Ryba
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.