Witam,
w nawi±zaniu do mojego poprzedniego tematu:
http://www.freha.pl/index.php?showtopic=13...mp;#entry189398
Wiecie co Wam powiem, najpro¶ciej jest odpowiedzieæ tak jak mi odpowiedzieli¶cie. Czyli NIE WIECIE NIC, jedyne co robicie to odsy³acie do literatury. Powiem Wam szczerze, ¿e ¿adnej z wymienionych pozycji nie posiadam, a nie mam na tyle czasu ¿eby biegaæ i szukaæ tego po bibliotekach (niektórzy w tym kraju jeszcze pracuj± i maj± inne obowi±zki, a nie tylko udawanie cwaniaków w necie)!
W zwi±zku z tym, pragnê po raz kolejny podziêkowaæ "towarzystwu wzajemnej adoracji FREHY" za po raz kolejny "zgnojenie" osoby (akurat pad³o na mnie tym razem). To nie pierwszy i na pewno nie ostatni raz gdy nie chcecie pomóc lub po prostu nie macie sami takiej wiedzy i zas³aniacie siê ksi±¿kami. Ka¿dy mo¿e udawaæ cwaniaka wiedz±c, ¿e w pewnych ksi±¿kach mo¿na znale¼æ pewne informacje. Pewnie, problem w tym, ¿e trzeba mieæ te ksi±¿ki, co nie zawsze jest takie proste.
Szkoda, ¿e to forum "schodzi na psy" przez swoich u¿ytkowników i moderatorów, którzy b³yskawicznie zamykaj± tematy nie daj±c nawet szans na odpowied¼ osobom zainteresowanym.
My¶lê, ¿e nie jedna osoba siê ze mn± zgodzi. Niestety, ale k³adziecie k³ody pod nogi pocz±tkuj±cym osobom w RR, zamiast pomagaæ (a chyba takie jest za³o¿enie FREHY). Mo¿e zróbcie sobie tabliczki, "jestem chodz±cym fenomenem" i zak³adajcie przy okazji ka¿dej imprezy na jakiej siê pojawicie.
Mo¿e chocia¿ kto¶ mi powie czy mo¿na siê wzorowaæ na tym:
http://www.albion-swords.com/articles/oakeshott-typology.htm
A tak swoj± drog± Marcinie Glinianowiczu, "ale pewnie wygodniej za³o¿yæ kolejny temat na FREHA i w¶ciekaæ siê na ludzi którym nie chce sie milionowy raz odpisywaæ na te same pytania..." nie prawda, ¿e to milionowe takie same pytanie. Sprecyzowa³em je do¶æ jasno, podaj±c nawet zdjêcia wzorów, a Ty, gdyby¶ chcia³ naprawdê pomóc to by¶ po prostu odpowiedzia³ mi na temat, a nie pisa³ bezsensownego posta z narzekaniem, ¿e to znów milionowe takie samo pytanie. My¶lê, ¿e Twój post, jak i Rabiegi bardziej za¶mieci³ to forum ni¿ mój :P
I tutaj jeszcze ma³a pro¶ba do Indara i spó³ki moderatorów. Nie zamykajcie tego tematu tylko pozwólcie mi uzyskaæ odpowiedzi na pewne pytania. Je¶li nie to mo¿e zamknijcie ca³± FREHÊ, no bo przecie¿ znów kto¶ mo¿e siê z czym¶ powtórzyæ lub zada pytanie, które jest dla Was niewygodne.
Pozdrawiam i ludzi chc±cych mi naprawdê pomóc proszê o PW (bo znaj±c ¿ycie temat mo¿e byæ znów zamkniêty).